Sport og FitnessFiskeri

Alt om fiskeri: flyve fiskegrej

Fluefiskeri tackle er meget specifik. Den adskiller sig fra spinding feeder og så velkendt svømmerstangen. Generelt er vnahlyst fiskeri ikke lide noget. Dette er ikke kun en specificitet på gear, men også ved fremgangsmåden i fiskeriet. Fange vnahlyst indebærer særlig støbning ledning og brug lokker - fluer.

Det vanskeligste spørgsmål, der opstår fra fiskere, der ønsker at lære denne metode til at fange fisk, selvfølgelig, er, hvordan man indsamler fluefiskeri tackle. På egen hånd, uden at spørge, gør det meget svært. Derfor kommercielt tilgængelige færdige kits til fiskeri, som mere eller mindre matchede gear. I dette sæt indeholder:

  • stang;
  • spole;
  • ledning;
  • foring (Backing);
  • underskoven;
  • snor;
  • flyve.

Selvfølgelig, ligesom alle andre, Fly Tackle utænkelig uden stangen. Det er meget konkret. Novice fisker kan virke kompliceret valg af den første stang, fordi mangfoldigheden af deres virkelig imponerende. Det er bedst at søge hjælp fra kyndige folk. Men hvis ikke, så kan du bruge følgende retningslinjer. Så flyve stænger i deres oprindelige måde og i samme smalle profil. Erstatte den med en spinning stang eller, for eksempel, er det umuligt at matche. Fly støbning tackle er fundamentalt forskellig fra alle andre. Direkte deltagelse i det tager en ledning, der har en betydelig vægt. Dette kræver særlige strukturelle egenskaber af stangen. Det varierer i længde og rækkefølge. Nogle producenter tilbyder endda særlig tabel, hvor du kan bestemme, hvilken løsning der er bedst at vælge en stang, der er baseret på arten af fremtidens fiskeri.

Fly fiskegrej - det er ikke bare stangen, men i ledningen. Dens ejendommelighed ligger i det faktum, at det er en erstatning og ogruzku og flyde. Cord er en slags forlængelse af stangen. Med det, kan du få mest nøjagtige og lange kaster lys fluer. I dette tilfælde er det let at komme ind i agn i vandet ved en vis vinkel og ved den korrekte dybde. I dette tilfælde, ledninger stien er af en sådan kompleksitet, som til at fange den samme spinning og umulig at blive gravide. Men selvfølgelig, det kan kun opnås med den erfaring, som kommer hurtigt nok, fordi denne fangstmetode er meget spændende. Når du vælger en flue linje, er det nødvendigt at tage hensyn til nogle af dens egenskaber: massefylde, vægt og taper (form).

Den logiske konklusion af ledningen er underskoven. Det skal nedtrappes. Dette er nødvendigt for at sikre en smidig sænke fluer i vand. Fluefiskeri tackle er også udstyret med en tynd, diskret, men samtidig robust snor. Det skal passe til vægten af fisken ud af fisken. Spoler er taget, som regel den sædvanlige inerti. Men de skal være udstyret med en rummelig spole, hvorpå der kan vikle ledningen nok løbelængde.

Og endelig, hvad der er attraktivt for begyndere Fly fiskeri tackle lystfiskere - er naturligvis et stort udvalg af kunstige fluer. De simulerer en række forskellige insekter: fluer, hvepse, bier, biller, larver og andre larver. Fluer kan købes færdiglavet, men meget mere interessant at gøre deres egne hænder. Dette er en kreativ og meget enkel proces, der tager en masse sjov, især når din agn fange den første fisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.