Hjem og familieTilbehør

Kam til katte: typer, operationelle procedurer, forholdsregler

Indholdet af den fluffy kat kræver omhyggelig pleje. De vigtigste problemer opstå under molting, dyret rydder tyk underuld. Undgå at rense ulden omkring hjemmet giver en speciel kam til katte, kendt som Furminators.

Hvad er Furminators?

Kam til katte, fotos af som er præsenteret i dette materiale, opfindelsen serverer amerikanske udviklere, der ved første hånd, hvor svært det er at passe pelsdyr. Enhed fungerer på princippet om trimmeren. Eksternt indretningen ligner en miniature rake, som omfatter kamtænder med hyppige.

tyk underuld ikke afskæres under driften af enheden. dyr skind kun stiger på grund af metalelementer, specielt skærpet. Således De dækhår forblive på plads, da afstanden mellem tænderne i indretningen er nok for deres fri passage.

Typer chesalok uld

Der er flere muligheder Furminators der adskiller sig i henhold til bredden af højderyggen:

 • model til killinger - 3,2 cm;
 • Furminators kat lille størrelse, op til 5 kg - 4,5 cm;
 • universel skraber til katte af store racer, der vejer mere end 5 kg og hunde op til 20 kg - 6,8 cm.

Ud over højderyggen størrelse Furminators forskellige mål. Ifølge dette kriterium isoleret kæmning værktøjer til lange og korte hår. I det første tilfælde, højderyggen har en stor tænder i den anden - kortere.

Funktioner af drift

, Du skal finde ud af at kæmme katten ordentligt brugt før til at gå direkte til pasning af dyrene:

 1. Før kæmning underuld er nødvendigt at undersøge huden kæledyr for udslæt, sår og betændelser. Når en sådan bestand er at opgive proceduren.
 2. Hvis pelsen bundter stramme måtter, bør omhyggeligt fjerne den sidste med hjælp af saks eller en specialiseret Dematters. Kun hackle kan anvendes efter en forbehandling til katte.
 3. For at starte kæmning våde dyr pels kan ikke anbefales. Derfor, efter badning katten bør gives tørt.
 4. Furminators adfærd under kæmning bør stige i retning ifølge uld. For ikke at bringe ubehag for dyret, anbefales det at udføre arbejdet langsomt, uden brug af overdreven magtanvendelse og pludselige bevægelser.
 5. Comb til katte kræver omhyggelig håndtering. Særlig opmærksomhed skal rettes mod de behandlinger områder af kønsorganer, mave og ben kæledyr. Det er i disse områder af dyrets hud er mest delikate, så det er særligt følsomme over for ydre påvirkninger.
 6. Comb katte langhårede racer anbefales, da de lavere lag. Øvre dækhår på samme tid løftede Frisør klip.

Hvor ofte må ty til proceduren?

Comb til katte bør anvendes i perioder med fældning. producere kæmning anbefales flere gange om ugen i løbet af denne tid.

Ved brug af et værktøj anbefales at regelmæssigt ty om sommeren. Ved at fjerne overskydende underuld kan gøre et dyrs liv mere behageligt i de varme dage. I resten af sæsonen skraber det ikke anbefales at bruge mere end en gang om måneden.

Fordele værktøj

Drift af specialiserede chesalok uld giver følgende fordele:

 • udfældning fur fjernelse ved ca. 95%;
 • fuldstændigt fravær af sammenfiltring med regelmæssig pleje af dyrene;
 • ensartet fordeling af den naturligt fedt på overfladen af uldfedt og derved forbedre dens udseende;
 • blid fjernelse af døde underuld uden at beskadige de "levende" hår;
 • fuldstændig mangel på ubehag for dyret under proceduren.

Hvordan skraber for katte?

Til grooming dyret er ikke nødvendigt at ty til at købe et specialiseret værktøj. Alternativt kan kammen til katte med deres egne hænder være fremstillet af gammelt tøj børste. Bør foretrækkes valget af produkter med ægte stive børstehår, som vil fjerne den tykke underuld. Som middel til polering uld til at passe slutfedningen børste med bløde børster, til et program fint fjerne de resterende hår.

Naturligvis ser ikke så effektiv som Furminators dette alternativ. selv med en almindelig pensel, kan dog mindske spredningen af uld rundt i lejligheden betydeligt.

Forsigtig

Ikke altid bruge Furminators at fjerne hår kan gavne. Og hvis hackle for britisk kat ser mere afhængig af art, som ikke har en tyk underuld, er det ikke anbefales at bruge værktøjet. Pas med hjælp fra Furminators forbudt for katte racer såsom Sphynx, angora, Tiffany, la perm, Devon Rex, Korthår balinesisk.

Som konklusion

Som praksis viser, de bedste værktøjer til grooming katte under fældende end Furminators indtil opfundet. Enheden er ikke kun let at betjene, men også ikke forårsager smerte for dyret.

Absolut alle ejere af specialiserede chesalok kat fejre en betydelig reduktion i mængden af hår på gulvtæppet og tøj. Kæmning hjælp Furminators giver dig mulighed for at lave en kat pels pænere og hår - skinnende og sundt. I sidste ende, brugen af enheden eliminerer behovet for kæledyrsejere besøger bestemte saloner, hvor udgifter til ydelser er ofte unødvendig høj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.