Hjem og familieGraviditet

Videnskabelige Center for Obstetrik og Gynækologi. Kulakov: anmeldelser

Stress, dårlig kost og dårlige vaner har ført til, at i dagens samfund er meget akutte problem med infertilitet. Ifølge sociologer, der allerede hver femte familie i Rusland har problemer med at undfange et barn, og en ud af ti bruger metoden til IVF. Læger mener, at problemets omfang endnu underspillet, fordi ikke alle par er villige til at indrømme deres problem og søge måder at løse det. Og nogle fagforeninger simpelthen bryde på grund af problemerne med fødslen af barnet. I Moskva er der en medicinsk institution, der er villig til at hjælpe par blive forældre, og at føle glæden ved fødslen proces i lyset af et nyt liv.

Videnskabelige Center for Obstetrik og Gynækologi opkaldt efter Kulakov er de eneste store russiske diversificerede medicinske centre, der arbejder med mandlige og kvindelig infertilitet. Hertil kommer, at institutionen har sin egen klinisk laboratorium og forskningsafdeling. Vores artikel vil give dig alle de nødvendige oplysninger om dette unikke center, hvor de sande mest skattede drømme.

Forskningscenter: Adresse

Mange par drømmer om at gøre videnskabelige center blev åbnet kontorer i deres byer. Men mens det videnskabelige center for Obstetrik og Gynækologi. Kulakov fungerer kun i Moskva og gennemfører modtagelse af russiske borgere absolut fra alle regioner.

Institutionen er beliggende i gaden akademiker Oparin, hjem fire. For at nå bygningen, er mest praktisk til metroen. Du kan afslutte en af de tre stationer:

 • "Sydvest";
 • "Konkovo";
 • "Kaluga".

Center for Obstetrik, Gynækologi og Perinatology vegne Kulakov kan findes på hvert kort over byen og i referencerne. Aftaler er efter antal telefon registreringsdatabasen.

Beliggenhed center

Center for Obstetrik og Gynækologi opkaldt efter Kulakov ligger i en bygning, bygget i firserne i forrige århundrede. Klinik selv har omkring fyrre tusind kvadratmeter og det samlede areal af jord støbt center er otte og en halv hektar. På dette enorme område er placeret:

 • Institut for Postgraduate Professional Education;
 • alle enheder;
 • pension til hospitalspatienter;
 • kliniske laboratorium;
 • videnskab labs.

I den nærmeste fremtid ledelse bør bygge nye hoteller og rådgivende-diagnostiske klinik, som vil give mulighed for at hjælpe flere mennesker i nød. For nu har de center fagfolk handles væk mange par på grund af de lange køer.

Et resumé af forskningscentret

Center for Obstetrik og Gynækologi. Kulakov, anmeldelser af som ofte udtrykkes i fotografier af glade forældre med babyer i deres arme, arbejder helt med alle former for barnløshed og sygdomme i det reproduktive system af et menneske (mandlige og kvindelige).

Centre ansatte arbejder med meget unge patienter og midaldrende kvinder, og arbejdskraft ledelse i klinikken giver dig mulighed for at gøre denne proces så sikkert og behageligt for den vordende mor og barn.

Centret hjælper med endokrine sygdomme og fødslen af for tidligt fødte børn. Medicinsk klinik personale er klar til at oprette alle betingelser for at opretholde livet af nyfødte, der vejer mindre end et kilo. Det er ingen overdrivelse at sige, at centret for Gynækologi og Obstetrik af akademiker Kulakov - det er den eneste institution i landet, som har erfaring i sygepleje disse børn. Og næsten alle af dem tager på i vægt og har ikke yderligere patologier, der kan påvirke livskvaliteten for barnet.

Klinikken gør alt for at reducere mødre- og børnedødeligheden, tjenesteydelser af personalet de mest high-tech udstyr og den seneste videnskabelige udvikling i obstetrik og gynækologi.

Medarbejdere og afdelinger Science Center

Center for Obstetrik, Gynækologi og Perinatology. Kulakov er både medicinsk og videnskabeligt arbejde. Dette lettes af fem og tyve enheder af syv laboratorier, der er udstyret med den nyeste teknologi. Det er også udstyret med afdelinger og driftscentre, behøver patienterne ikke behøver at bekymre sig om uddannelse af medicinsk personale.

Til dato, centret har mere end tusind medarbejdere, de fleste af dem har videnskabelige grader:

 • tre akademiker;
 • et tilsvarende medlem af Academy of Medical Sciences;
 • enogfyrre professor.

Hvert år, holdet opdateret med nye talentfulde medarbejdere, der planlægger at fortsætte med at forbedre inden for gynækologi. Centret kan bespise op til et hundrede tusinde patienter om året. Behandling på klinikken er gratis, men i mange tilfælde patienterne selv kan modtage visse rabatter eller tilskud til visse føderale programmer. Ganske ofte er støtten udføres af forskellige private fonde. Men hvis du får et tilbud på tjenester, du ikke arbejder, så er vi nødt til at betale for centret for Obstetrik og Gynækologi. Kulakov. Kundernes anmeldelser tillade os at konkludere, at denne betaling er klart højere end landsgennemsnittet, men de tjenester og klinikker Mulighederne er næsten ubegrænsede. Men hvis du ønsker at få et barn, penge ophører med at spille nogen meningsfuld rolle.

Udvikling af gynækologi og obstetrik i Rusland

Hos Moskva Universitet obstetrik og gynækologi blev undervist i 1765. Så for første gang ved det medicinske fakultet, er de studerende står med sådan et emne. Hans efterspørgsel i Rusland var meget stor, fordi der i de fleste tilfælde, levering tog jordemødrene, og sygdomme i kvindelige reproduktive system ingen blev alvorligt indgreb. For ikke at nævne spørgsmålene om infertilitet, blev de ikke anset på det tidspunkt.

Antallet af medicinstuderende stiger hvert år, og efter fem og tyve år på grundlag af den samme universitet, blev Institut for Obstetrik åbnet. Dette var en revolution i verden af russiske medicin, kvinder havde deres egne læger, det har specialiseret sig i problemerne med den kvindelige krop. I begyndelsen af det tyvende århundrede har det åbnet den første obstetriske klinik, som markerer en ny fase af udviklingen af den russiske gynækologi som en videnskab.

Oprettelse Videnskabelige Center for Obstetrik

Videnskabelige Center for Obstetrik, Gynækologi, Perinatology Kulakov dukkede op i firserne i forrige århundrede. Dens forgænger var en forskningsinstitution af al-EU-skalaen, skabt i midten af fyrrerne i sidste århundrede. Tyve-to år siden, klinikken var under ledelse V. I. Kulakova. Center for Obstetrik og Gynækologi, blev opkaldt efter ham otte år siden efter dødsfaldet af akademiker. Nu hver medarbejder er stolt over at have arbejdet under denne ekstraordinære og hengiven over for sin menneskelige arbejde.

Institut for Videnskabelige Center: generel beskrivelse

I øjeblikket klinikken driver seksten grundlæggende divisioner, hvoraf ti aktiviteter med henblik på at arbejde direkte med patienterne. En gren er givet ved laboratoriet og videnskabelige fakultet. Derudover er der en dag hospital, dedikeret til en helt selvstændig enhed fra den behandlende institution. Her kvinder kan behandles uden at ændre den traditionelle måde at leve på. Teknikker og moderne medicinsk udstyr i mange tilfælde bogstaveligt gøre underværker.

Særlige stolthed er central afdeling neonatologi og pædiatri - det betragtes som den bedste i landet. For nylig klinikken besøg var VV Putin roste det videnskabelige og tekniske grundlag for medicinske institutioner. Han kunne godt lide Center for Obstetrik og Gynækologi.

Kulakov Vladimir Ivanovich - Resumé

Vladimir Kulakov, hengivne kvindespørgsmål næsten hele sit liv. Han var professor of Sciences og Academy of Medical Sciences. Det er ikke overraskende, at denne specialist blev betroet en unik center for Obstetrik og Gynækologi. Kulakov Vladimir Ivanovich formået at udgive mere end seks hundrede videnskabelige artikler, blandt hvilke var lægens anbefalinger, manualer og monografier. Indtil sin død, akademiker arbejdet med de unge ansatte og var i stand til at forberede mere end tres kandidater og tredive professorer. Han var mere end en gang uddelt statslige tilhørende forskel. Venner minde om, at han mest værdsat bekendtgørelse af Venskab af Peoples, som kendetegner det i en skat, ikke kun i Rusland, men også i den videnskabelige verden.

Under ledelse af Kulakov Center for Obstetrik og Gynækologi, det var i 1985. Sideløbende arbejdede han som leder af afdelingen, og var formand for russiske fødselslæger og gynækologer. For sin centrum Kulakov gjorde en masse, kan vi sige, at det var ham, der slog tonen an for arbejdet fra den behandlende institution og har etableret et vist niveau, som nu er umuligt at slette.

Mange, der, når den rammer centrum for Obstetrik og Gynækologi. Kulakov, anmeldelser forlod det om dette unikke menneske. Han syntes at være til stede samtidig i alle afdelinger og kontorer, professoren vidste alt, hvad der skete i den tildelte klinik. Hans fænomenal præstation hit af fremmede og venner Kulakov var overbevist om, at det er i stand til at oplade batterierne i deres magt.

Død af en videnskabsmand i 2007 var et stort tab, ikke kun for centrum, men også til den videnskabelige verden.

V. I. Kulakova arbejde på Forskningscenter: Industri

Vi vil gerne fortælle os om det videnskabelige arbejde Kulakov i væggene i klinikken. Det skal bemærkes, at professoren havde en meget bred vifte af interesser, så hans værker var af stor betydning for udviklingen af centret. Først og fremmest har akademiker Kulakov udviklet flere metoder til behandling af alvorlige inflammatoriske sygdomme, der fører til kvindelig infertilitet, samt et overvågningssystem for gravide kvinder med sådanne sygdomme som blodpropper. Tidligere vellykket levering med sådanne egenskaber var ikke mere end 15%. Nu omkring 70% af gravide kvinder med tromboflebitis bære et barn og føde sikkert, skal du kontakte Center for Obstetrik og Gynækologi. Kulakov. Anmeldelser af disse lykkelige mødre til de kliniske specialister er den bedste anbefaling til andre gravide kvinder.

Akademiker meget interesseret i Perinatology, at tro, at fremtiden for denne videnskab af moderne medicin. Efter alt, problemet med abort er en af de mest alvorlige i obstetrik. Kulakov har udviklet flere teknikker til gennemførelsen af operationer på de kvindelige kønsorganer, der, selv i de mest alvorlige tilfælde blade kvinder mulighed for at opleve glæden ved moderskabet. Disse teknikker er bragt til midten af de førende positioner i obstetrik og gynækologi, ikke kun i Rusland, men også blandt udenlandske klinikker.

Især en masse tid akademiker betalt på in vitro-befrugtning. For mange par - det er den eneste måde at blive forældre. Indtil nu, bruger denne enhed klinik videnskabelige værker af professor i sit arbejde og fortsætter med at undersøge muligheden for IVF, herunder dets operationer i listen vises, når en kvinde tidligere golde klart blive anerkendt. For dette er at takke damerne V. I. Kulakova.

Center for Obstetrik og Gynækologi (anmeldelser): ECO

Mange kvinder, der havde besluttet på IVF forskningscenter, har opnået den ønskede og blev glad mor ni måneder efter indgrebet. Hvis du tilføje op alle anmeldelser for denne vanskelige operation, kan vi med sikkerhed sige, at det er i klinikken for mere end 75% af ansøgerne om bistand vil give gravid efter den første behandling. Det er meget positivt adskiller centret fra andre lignende hospitaler, fordi de fleste af specialister i private medicinske institutioner foretage IVF flere gange (det første forsøg graviditet sjældent), og i alle tilfælde ikke garanterer et perfekt resultat.

Glem ikke det store antal prøver, der skal passere før proceduren. Alle af dem kan gøres på et medicinsk center laboratorium. Normalt kvinder før IVF procedure pass test af flere typer og grupper:

 • Ultralyd af reproduktive organer, skjoldbruskkirtel og mælkekirtler;
 • udstrygninger og afgrøder på mikrofloraen, infektioner og blodprøve for hormoner;
 • almindelige kliniske tests.

Fremtidige fædre også skal bestå en række tests, hvoraf de fleste er gyldigt i seks måneder. Patienter kan gå til nogen af de tolv eksperter i IVF arbejder i centrum. Hver af læger er præget af høj faglighed, og fremhæve nogen ekspert endda ved hjælp af anmeldelser patienter umuligt. Efter alt, for at blive ansat i klinikken, skal du gå gennem flere stadier af udvælgelse og bekræft deres færdigheder i praksis.

Anmeldelser center patienter

For nylig, ganske ofte diskuteret på internettet Center for Obstetrik, Gynækologi vegne Kulakov. Anmeldelser af hans arbejde kan være ganske modstridende. Sammen med entusiastiske ærligt der er utilfredse patienter, som ikke fingrene imellem, kritiserer den behandlende institution. Vi forsøger at analysere alle de kommentarer og afslører det virkelige billede, at bemærke de fordele og ulemper ved klinikken. Således kan en fordel ikke være tvivl omfatter følgende karakteristika:

 • høj faglighed af læger;
 • moderne medicinsk udstyr;
 • bestemt patient
 • høj succesrate for IVF og frugtbarhed behandlinger af varierende sværhedsgrad;
 • at opnå en kvote for højteknologiske operationer;
 • sygepleje af for tidligt fødte børn har den laveste vægtøgning;
 • indførelsen af nye metoder til infertilitet behandling og kirurgiske teknikker.

Selvfølgelig er det umuligt at arbejde uden negativ feedback, fordi sagerne er helt anderledes, og læger, desværre, er ikke altid i stand til at hjælpe. Til centrum af ulemperne er:

 • de høje omkostninger ved modtagelse og procedurer;
 • det er nødvendigt at gøre alle de test kun i den centrale laboratorium;
 • lange køer;
 • fremmøde ved en reception på den faglige og kandidatstuderende;
 • nogle hårdhed i behandlingen af patienter, på grund af strømmen af patienter.

Vi har kombineret de mest almindelige reaktioner, og gav dig ret til selv at bestemme, om de vil anvende her for at få hjælp. Men husk på, at ingen steder i verden er der ikke sådan teknologi og kompetencer inden for obstetrik og gynækologi som Videnskabelige Center opkaldt efter Kulakov.

Det er umuligt at forestille sig en lykkelig familie uden et barn, eller endda to muntre og rødmossede tots. Værdien af denne lykke til den fulde kan føle kun de mødre, der overvandt en lang vej at kigge ind i øjnene på sin længe ventede døs. Desværre, for mange kvinder, moderskabet er den mest elskede og en ønskedrøm. Det er med sådanne ægtepar er specialister i centret for Obstetrik og Gynækologi opkaldt efter Kulakov. Og dens ikke så mærkeligt eksperter anses for at være guider, der hjælper kvinder får den mest dyrebare gave i verden - den eftertragtede pakke med et nyfødt barn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.