Hjem og familieGraviditet

Tredje trimester graviditet: Hvad sker der i denne tid?

Mid-graviditet er allerede bag os, var den tredje trimester af graviditeten - det sværeste strækning på vej til fødslen af barnet. På dette tidspunkt i en kvindes psykologiske forandringer opstår, øger vægten og størrelsen af livmoderen. Den fremtidige mor er i stigende grad plaget af tvivl: "Hvordan vil arbejde, og hvis jeg kan være en god mor"

I tredje trimester af graviditeten, er alle barnets organer allerede dannet, og nu er de større og bedre. Udvikling tand bakterier, hvorfra senere vil danne baby tænder. Ændringer forekommer i Bronkopulmonale system. I tredje trimester af graviditeten bronchiale grene til de mindste bronkierne - alveolerne.

Subkutan fedt er stadig meget dårligt udviklet, hele hud er dækket med baby syrovidnoy smøremiddel der beskytter barnet mod den negative effekt af fostervand.

Kønsorganer er under udvikling. I drenge har testikler ikke i pungen, behøver piger skamlæber ikke dækker klitoris og forhal. Hver uge fosteret tage på i vægt, vokser i størrelse og forbedre. Ved udgangen af den seksogtredivte uge barnet er i stand til at trække vejret selvstændigt og sutte, så hvis det blev født på dette tidspunkt, hans chancer for overlevelse og normal udvikling er ganske høje.

Tredje trimester af graviditeten og overrasker den vordende moder. Øget vægt og mave størrelse. Som følge heraf en gravid kvinde ofte vist svaghed, træthed, rygsmerter, søvnløshed, halsbrand.

I tredje trimester af graviditeten, den vordende moder vægtstigning omkring 500 gram om ugen og tidspunktet for fødslen, vægtøgning er omkring 12-14 kg. Dette er helt normalt og indikerer, at barnet i livmoderen får alle de nødvendige materialer. Overvægt, samt manglen på en negativ indvirkning på mødres og børns sundhed, og kan føre til komplikationer under fødslen.

Så snart livmoderen vokser, der er så ubehagelige symptomer på det sidste trimester af graviditeten som bøvsen og halsbrand. Dette skyldes uterus pres på maven, hvorved dens position ændres til et højere og vandret, som bremser dets frigivelse.

For at minimere de ubehagelige symptomer, bør overholde visse regler. Mad i tredje trimester af graviditeten bør være hyppige og fraktioneret. Efter et måltid du skal tage en lodret stilling, der er som 30-40 minutter til at hjælpe befri maven af dens indhold. Det sidste måltid, er det ønskeligt at foretage mindst to timer før sengetid.

Et andet problem for gravide kan være hyppig vandladning, især foruroligende kvinde natten. Denne forstørrede livmoder presser på blæren og stimulerer vandladning. Det er nødvendigt at reducere mængden af væskeindtag natten, og også vælge at sove kropsholdning, hvor livmoderen ikke er så trykker på blæren.

Den tredje trimester af graviditeten kan "please" og åndenød. Du husker desværre en tid, hvor de let kunne klatre op til femte sal uden elevator, og nu den mindste belastning forårsager åndenød. Ophavsmanden til dette fænomen er steget membran, skyldes som åndedrættet bliver mere hyppige og overfladen.

Du vil have mere hyppige besøg i fødselsforberedelse klinik til at overvåge status for barnet. Ultralyd i tredje trimester af graviditeten er også en obligatorisk procedure, som du bliver nødt til at videregive 33-35 uge. Lægen vil vurdere fostrets tilstand og dens position i livmoderen måles dets vægt. Resultaterne af denne undersøgelse vil du nødt til at tage med dig på hospitalet.

Den tredje trimester af graviditeten - en tid med aktiv forberedelse til fødslen. Er du mere som dit barn, føler, at det skubber og vrikke. Selvom det ikke er alle de små problemer i denne periode, så husk at den tredje trimester af graviditeten bringer dig til den smukke øjeblik af mødet med dit barn. Lys din graviditet og vellykket fødsel!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.