Hjem og familieGraviditet

Diarré før fødslen: en forløber for fødsel eller patologi?

Når graviditeten nærmer sig sin logiske konklusion, stopper de fleste mødre bogstaveligt sengen om natten. Årsagen til søvnløshed er en masse spørgsmål, der bekymrer kvinden i fødslen. Den fremtidige mor tænker på, om det vil være svært for hende at udholde arbejdskraft, om fødslen bliver vellykket, og om barnet bliver sundt.

Men hovedspørgsmålet for mange er datoen for arbejdets begyndelse. Ofte begynder mødre at lytte til de mindste ændringer i deres tilstand og tage hvert symptom som begyndelsen af processen. Og hvordan man behandler et så sart problem som diarré før fødslen? Er det en harbinger eller en patologi?

Når et sart problem er et positivt tegn

Den menneskelige krop er i stand til at tilpasse sig forskellige forhold, og alle de fysiologiske processer i den forekommer af en grund. Især diarré før fødslen sker for en helt forståelig grund.

Det viser sig, at kvindens krop forbereder barnets passage gennem det lille bækken. Hvis barnets hoved allerede har sænket, så er der et kolossalt pres på organerne, og kroppen begynder at kaste ud for meget for at lette processen med den kommende fødsel.

De rigtige symptomer

Diarré, der går forud for et barns udseende, forekommer op til 5-6 gange om dagen. En kvinde føler sjældent svag, fordi sådan diarré ikke skal ledsages af dehydrering.

Feces udstråler ikke en skarp lugt, de er ikke for rigelige og uden skum. Ofte ledsages diarré af livmoderens gasser og kramper. Ofte er der falske anfald, nogle gange bliver til en reel generisk aktivitet. Tværtimod bliver tarmene fra den fremtidige mor renset, hvilket betyder, at intet vil forstyrre leveringsprocessen.

Ved levering?

Et af tegnene på, at diarré er en sand harbinger, er dens korte varighed. Hvis det sarte problem er sket uden indlysende grunde og stoppet uden hjælp, er det højst sandsynligt en harmløs diarré inden fødslen. Hvor mange dage kan dette ske? Eksperter hævder, at for en sund kvinde indikerer en sådan forløber, at om en dag eller to bliver barnet født.

Nogle gange er det ikke let at bestemme, hvor mange dage der begynder diarré før fødslen. Et sådant tegn er snarere en indirekte forløber, og forskellige faktorer kan påvirke det. Påvirker moderens alder, tilstanden af hendes helbred, individuelle fysiologiske egenskaber. Hvis fødsel er anden eller efterfølgende, kan diarré slet ikke være.

Hvis der ikke er nogen forløber

Den rene tarm hjælper med at udføre kvalitativt arbejde. Derudover kan tilstedeværelsen af fæces forvirre kvinden i fødslen og distrahere hende fra en så vigtig proces, for ikke at nævne det mulige ubehag. Derfor er det ofte på hospitalet, inden det fødes, at det tømmer tarmene. Hertil kommer, at kvinder får specielle harmløse stearinlys eller gør enemning.

Der er også situationer, hvor diarré ikke sker, og kvinden i fødslen er hurtigt kommet ind på hospitalet. Hvad hvis lægerne ikke har tid til at gøre de nødvendige procedurer? Dette er ikke en grund til bekymring, da der ved forsøgsforsøg eller under dem stadig vil tømme tarmene. En mor bør ikke være flov og forsøge at forhindre den naturlige proces. Læger har ikke set dette, og det er svært at overraske dem med et sådant skuespil.

Hvorfor er det vigtigt at lytte til kroppen

Det er ikke for ingenting, at den fremtidige mor bekymrer sig om, hvorvidt diarré altid betyder levering af barnet før fødslen. Faktum er, at ikke altid flydende afføring er et positivt tegn. Det er muligt, at diarré skyldtes forgiftning eller en anden alvorlig og farlig sygdom.

Kan der være diarré inden fødslen i grønt? Læger advarer om, at en sådan farve af afføring, især i kombination med opkastning, kan være en alarmklokke. Så vil den fremtidige mor få brug for indlæggelse.

Hvis diarré før fødslen er gul, skummende og med skarp lugt, anbefales det ikke selvmedicinering. Det er bedst at ringe til en ambulance og stole på specialisterne, ellers kan konsekvenserne være den mest uforudsigelige. For eksempel vil dehydrering, som vil føre til gentagen væskeafføring, føre til irreversible processer i kroppen af både mor og baby.

Hvad hvis der var diarré før fødslen?

Den fremtidige moders pligt er at lytte til din krop og reagere i tide på eventuelle ændringer, der synes at være en patologi.

Selvom min mor ved, at der før diarré er diarré, og det viser sig ofte at være normen, ignorerer du ikke din tilstand. Og positive symptomer kan være meget ubehagelige, og for at undgå mulige konsekvenser står mor:

  • Det er mindre at flytte og mere at være i vandret stilling, for at slappe af og slappe af.
  • Stol ikke på tung mad, foretrækker let fordøjelige snacks. Positiv effekt vil give fastgørelse af mad.
  • Drik rigeligt vand for at undgå dehydrering.
  • Prøv ikke at forlade huset, undgå overfyldte steder.

Efter fødslen

Ikke altid et sart problem besøger en kvinde før barnets fødsel. Og hvis diarré før fødslen er mere som en norm, så skal diarré ikke være nøjagtigt efter dem.

Dette er imidlertid en temmelig almindelig situation, der i nogle tilfælde skyldes en flod før fødslen eller en usædvanlig hospitalsmad. Denne diarré vil sandsynligvis føre til dehydrering, så moderen har ekstrem opmærksomhed på kroppen, da den er i svækket tilstand.

Pakken af foranstaltninger i denne situation er som følger:

  • Obstruktion af udtørring af kroppen, restaurering af vand-saltbalancen.
  • Vedtagelse af stoffer til genopretning af intestinal mikroflora.

Du kan selv give førstehjælp til en ung mor, du skal bare lytte til de første råd. Genopfyld væskeniveauet i kroppen kan være gennem rigeligt at drikke. Du kan drikke som simpelt vand og frugtdrikke med compotes. Det bliver hurtigere, hvis drikkevarer er tættere på kropstemperaturen. Ifølge lægerne absorberes væsken hurtigt af kroppen.

Den ideelle mulighed - købet af de nærmeste apoteksposer med påskriften "Regidron". Forberedelsen "Hydrovit" eller enhver anden vil passe. Forresten, med barnets fremkomst bør sådanne midler blive permanente "beboere" af hjemmemedicinskisten.

Lægemiddeladministration

Er det muligt at uafhængigt bruge stoffer til at normalisere tarmens og mavens mikroflora ? Hvis moderen ikke vil skade hende og barnet hun fejler utilsigtet, bør hun stole på råd fra en specialist. Lægen vil vælge den rigtige medicin, idet der tages hensyn til det faktum, at moderen er i laktationsperioden.

Men hvis diarré efter fødslen provokeret en sparsom kost af mor, der er bange for at forkæle mælken, er det bedre at justere din kost. Barnlægen, som helt sikkert vil besøge en ny patient, vil gerne give anbefalinger om den fordelagtige og harmløse kost til en sygeplejerske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.