Kunst og underholdningFilm

Biografi og filmografi af Fibi Tonkin

Grønne øjne ulv fuld af mod og charmerende finurlig havfrue pige, måske, at disse to roller har bragt berømmelse uden for Amerika australske model og skuespiller Fibi Tonkin. Film og tv-udsendelser med deltagelse af sin velkendte og elsket af publikum, især de unge.

I øjeblikket skuespillerinden filmografi består af 11 projekter. Karriere trivedes efter Phoebe besluttet at flytte fra sit hjemland Australien til USA. Det blev bemærket, og opfordrede til flere interessante projekter.

Biografi Fibi Tonkin, personlige liv

Den håbefulde skuespillerinde blev født i Sydney i 1989 (12. juli). En introduktion til kunsten at den tidlige alder af fire, det er når pigen blev sendt til en dans klasse. Det er velkendt, ikke blot med den klassiske ballet, men også med hanen dans, hiphop og moderne genre. I en alder af 12, hun er uddannet på kurserne i den australske Youth Theater. Programmet omfattede værker af Shakespeare, musik, kunst forestillinger og endda klovneri. Skuespillerinden gik i skole Kvinvud, som er berømt for sit teater. Hun deltog aktivt i produktioner af hvert år udføres på Shakespeare Festival. Hendes liv er tæt forbundet med teatret. Det var i en af amatør produktioner Fibi Tonkin (foto nedenfor med den elskede) producenter har bemærket og inviteret til den første serie.

Skuespillerinden personlige liv er tæt forbundet med en af de mest sexede unge amerikanske skuespillere - Paul Wesley. Populariteten fik han gennem titelrollen i tv-serien "The Vampire Diaries". Parret ofte et glimt i sladderspalterne og at dømme efter billeder fra rejser og arbejdsplatforme, glad for at have været sammen i tre år.

Vi tilbyder dig et lille udvalg af de mest interessante og bemærkelsesværdige projekter, der involverer Fibi Tonkin.

Serien «H2O: Just Add Water"

Dette projekt er en "hjørnesten", som strengt taget begynder filmografi af Fibi Tonkin. Australske ungdom tv-serier broadcast produktion ikke kun derhjemme, men også i mange europæiske lande, herunder Rusland. Handlingen er baseret på relationerne mellem tre venner: Emma, Cleo og Rikki. De vendte pludselig ind havfruer. I det almindelige liv, de er enkle pige, men så snart der er en række vand, de bliver til et mytisk væsen. Fibi Tonkin fik rollen som den mest lunefulde af de tre havfruer - Cleo. Dens modstykke på sitet blev en anden håbefulde australske skuespillerinde Kler Holt. Sammen vil de fortsætte med at arbejde i to nye projekter, der allerede i Amerika ( "The Vampire Diaries" og "original").

Filmen "Invasion: Battle for Paradis"

Filmografi Fibi Tonkin bemærkede australske fuld længde eventyr. Han skrev manuskriptet til instruktøren Styuart Bitti, baseret på den eponyme roman af Dzhona Marsdena. Denne historie om en gruppe teenagere, der fører guerillakrig mod de tropper pludselig invaderet deres hjemby.

Filmen havde premiere i 2010. Han var meget vellykket i New Zealand og Australien, at blive en af de mest kontanter for hele året. ikke var blevet opnået i den verdensomspændende box office sådan popularitet. Kritikere og publikum satte pris på billedet af den gennemsnitlige estimater.

Serien "The Vampire Diaries"

Amerikansk dramaserie om det overnaturlige blev udgivet den 10. september 2009 og straks tiltrukket sig opmærksomhed fra millioner af seere. Temaet for vampyrer og varulve, så populære i de seneste år, ikke er gået ubemærket hen, og de vigtigste stemmer modtaget deres andel af herlighed og tilskuer kærlighed. I oktober 2016 blev det annonceret udgivelsen af den sidste sæson.

serien foregår i den fiktive amerikanske by - i Virginia. Det er et paradis for alle de overnaturlige og mystiske: varulve, hekse, vampyrer. Grunden er bygget på det klassiske trekantsdrama med en flerhed af parallelle linjer. Fibi Tonkin deltog i flere sæsoner som en hun-ulv Heyli Marshall. Serien gav hende en god start og titelrollen i spin-off.

Serien "Ancient"

Filmografi Fibi Tonkin ville ikke være komplet uden dette projekt. Spin-off af succesfulde TV-serie "The Vampire Diaries" gav hende kvindelige hovedrolle og fremtrædende plads. Piloten blev udgivet oktober 3 2013. De plot flere hovedpersoner, der er gået fra serien nævnt ovenfor: primal vampyrer og shifter Halley, der er gravid med en af brødrene, men i det andet crush. Risikere sit eget liv, forsøger hun at finde lykke, kærlighed og familie, som hun aldrig har været.

Serien er mindre vellykket end "The Vampire Diaries" og stadig vundet en vis publikum. I 2016 blev det fornyet for en fjerde sæson, som ifølge nogle ville være den mest sandsynlige endelige.

Ud over disse projekter, Fibi Tonkin filmografi omfatter deltagelse i serien "Stalker" og "The Secret Circle" thriller "Tsunami 3D» og dramatisk tape instrueret af Mark Webber 'Siden'. Skuespillerinden er smuk, talentfuld og populære, som giver fans en grund til at håbe på udgivelsen af nye film med hendes deltagelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.