HjemlighedReparationer

Sådan laver gulvet i RSD: funktioner, stabling teknologi, anbefalinger og anmeldelser

OSB - et moderne byggemateriale, som ved dets egenskaber har med succes erstattet spånplade og krydsfiner. Disse OSB anvendes i konstruktionen af ramme huse og til varmeisolering. Brug også disse produkter til dekoration ru overflader. OSB gulv - det er en glimrende mulighed for billigt og med en minimal indsats jævnet beton støbt gulv eller trægulv.

Hvad er RSD?

OSB er sammensat af flere lag af komprimeret og derefter dimensioneret særlige vandtæt harpiks træflis. Lim det i tre lag. På ydersiderne af de chips er placeret langs længden af indersiden - vinkelrette. Denne løsning giver den nye bygning materiale af særlig styrke.

typer OSB

Byggeriet, samt i reparation af brugte flere slags disse plader. Således, OSB-2 - et panel, som har en meget lav modstand fugtighed. Denne løsning er kun egnet til indendørs brug i tørre rum.

OSB-3 - det er en universel plade. Blandt de karakteristika - høj modstandsdygtighed over for fugt både indendørs og udendørs. Også pladen har en enorm margin.

OSB-4 - det er den stærkeste og mest vandafvisende materiale. De bruges kun til oprettelse af bærende konstruktioner i forhold, hvor luftfugtigheden er særlig høj.

Hvilke plader er velegnede til sex?

Hvis du ønsker at gøre gulvet i OSB, er det bedst til dette formål egnet OSB-3. Disse plader perfekt modstår tunge møbler, diverse udstyr og andre mekaniske belastninger.

Disse paneler bruges til gulv nivellering før om efterbehandling gulvbelægning. Hvis skrub beton eller træ base har kun mindre fejl, bør tykkelsen af arkene i dette tilfælde ikke overstige 10 mm. Hvis til stede på overfladen bul store fremspring og fordybninger, er det bedst at anvende en tykkere plade. deres tykkelse i dette tilfælde bør være 10 til 15 mm.

Hvis du planlægger at bygge en bjælkelaget, derefter bruge flere ark tyk - tykkelsen bør være fra 15 til 25 mm.

regler for udvælgelse

Det er værd at vide visse regler for udvælgelse. Det er meget vigtigt, som gjorde arkene. Specialister med erfaring anbefales at stoppe valg på produkterne fra Canada eller Europa. Med hensyn til størrelse, standarden for materialet betragtet - 2,44x1,22 m.

De vigtigste funktioner i OSB

Sådanne paneler anvendes til at skabe en jævn og maksimal lyd basis af forskellige former for moderne efterbehandling gulve. Dette kan være en parket, keramiske fliser, laminat, tæppe.

Det er ideelt til nivellering gulve. Krydsfiner, som tidligere blev brugt, ikke har en sådan høj ydeevne. Hvis der er et valg - gulvet krydsfiner eller OSB, vil sidstnævnte være mere holdbare.

Fordele og ulemper

Blandt fordelene ved det byggemateriale også producere en høj tæthed - selv store rotte kan ikke skade dette fundament. Høj modstandsdygtighed over for fugt giver mulighed for brug af materiale overalt - arkene kan lægges i badene, og også i forskellige uopvarmede rum.

Stacking OSB på gulvet kræver ingen specielle færdigheder - dette kan gøres ganske enhver handyman, der er en stor fordel. Alt til skrub basen nok til at være i stand til at bruge konventionel bygning niveau, nedstryger og en hammer.

OSB - en stor mulighed for at spare penge, da prisen på disse plader er lav. Et element vil være nok til at håndtere en alvorlig område. Du kan også vælge høje styrkeegenskaber - selv ved høje belastninger gulvet ikke bliver deformeret.

Montering af OSB på betongulv

Forestil dig en situation - der er en frygtelig kurve beton støbt gulv. For at tilpasse, kan du bruge følgende diagram. Teknologien er relevant for alle betonoverflader.

Det første skridt er at rydde bordpladen som muligt. Du kan bruge en støvsuger eller kost. Det er nødvendigt at sikre maksimal renlighed fordi ark sidder fast med monteringsklæbemidlet. Ren overflade - høj vedhæftning.

Derefter ren substrat, der skal belægges en primersammensætning. Dette vil hjælpe den lim til at lime bedre med betonoverfladen. Desuden primeren danner et afretningslag tilstrækkeligt tæt film, som ikke vil tillade hende til støv under brug.

Derefter begynde at lægge ud OSB på gulvet. Om nødvendigt stykkerne skæres til den ønskede størrelse stik- eller rundsav. På bagsiden er påføres materialet parket klæbemiddel. Det er kun nødvendigt at vælge en gummi-baseret - det er mere effektivt at løse dette problem. Klæbemidlet kan påføres så ensartet som muligt, anbefaler erfarne specialister at anvende en tandspartel.

Derudover skal pladen fastgøres præfabrikeret dyvel. Dette gøres for at sikre og pålidelig fastholdelse. Hammer dyvler bedst på omkredsen. Mellemrum - 20-30 cm Hvis den konkrete pudslag er flad, og installationen udføres under tørre forhold, så er det muligt at styrke RSD kun i hjørnerne, men det er givet, at den gældende kvalitet lim ..

I processen med æglæggende mellem arkene har brug for at være sikker på at forlade dilatationsfuger. Deres bredde skal være ca. 3 mm. Omkring kanten af rummet og efterlade sømmen 12 mm - mellem pladen og væggen. Denne særlige ekspansionsfuger, der kan kompensere for den udvidelse af de materialer når det er nødvendigt. Sex OSB næsten klar.

Afslutningsvis er det nødvendigt at rengøre overfladen af det resulterende akkumulerede der støv og forskellige rester. Dilatationsfuger fyldt med skum. Overfladen får derefter lov at slappe af og tørre i 4 timer. Efter dette vil kun skære skummet, og kan lægges topcoat.

Montering af OSB på trægulvet

Så før du gør montagearbejde bør igen forberede en grundlæggende fundament. Det er meget vigtigt at være opmærksom på neglene, hvis de findes. De skal druknet dybt ind i bestyrelsen. For at gøre dette, er det bedst at montere en almindelig hammer og en stål bolt. Bolt diameter bør være lig med diameteren af neglen. Hvis gulvbræt under operationen tid til at komme i forfald, skal den gendannes ved hjælp af høvl.

Du kan derefter gå direkte til installationen af OSB. Det første trin er forskårne plader er spredt over overfladen. Her, som i tilfældet med montering på beton, er det vigtigt at huske på, at det er nødvendigt for dilatationsfuger. Til montering plader er bedst at anvende skruer, hvis længde er 4 cm interval fasteners - .. Ca. 20-30 cm Caps utaplivajut skrues ind i pladen.

Når installationen er færdig, anbefales det at polere leddene. Dette kan gøres i hånden, men hvis området af lokalerne er en alvorlig, det er egnet kværn. Hvis du vil have maksimal effekt, bør du arm vibrationer maskine, der er udstyret med en sand mesh. Håndtag plade står med maksimal nøjagtighed - kan nemt gøres på overfladen af fordybningen.

Monteringsplader yderst simpel. Okazyvetsya, alle mestre forstår at gøre gulvet i RSD. Det er værd at prøve denne nye byggemateriale. Det er effektivt og en fornøjelse at arbejde sammen med ham.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.