Af teknologiElektronik

Bilalarm med GPS og GSM-modul: beskrivelse, specifikationer, instruktion og feedback fra producenter

GSM-moduler installeret i bilen giver mulighed for at kende bilens nøjagtige placering. I dette tilfælde kan signalet indlæses til en personlig computer eller telefon. Der er mange producenter på markedet, der tilbyder bilalarmer med den angivne funktion. Men de adskiller sig i parametre. Først og fremmest er det vigtigt at overveje enhedens følsomhed.

Derudover adskiller bilalarmer med moduler sig i området for fyret. Det er også nødvendigt at overveje designfunktioner af modeller. Vi taler især om typer af sensorer og styreenhed. Det er værd at have et gennemsnitligt højkvalitets bilalarmsystem i området 35 tusind rubler.

Installationsvejledning

For at installere modulet korrekt i bilen skal du følge anvisningerne nøje. Først skal du fjerne frontpanelet. Yderligere er det vigtigt at afbryde konsollen. Det næste trin er at fjerne paneldækslet. Nogle modeller har et dekorativt cover der. For at installere modulet skal det afbrydes. Dernæst skal du få alle stik på alarmenheden. På sit centralbord er der en speciel plads til installation af modulet.

Karakteristik af modeller fra firmaet "Starline"

Bilalarmer med GPS / GSM-modul af dette mærke er lavet af høj kvalitet. Men man bør tage højde for den høje pris på modellen. Kontrolenhederne i systemerne er af elektronisk type. Modtageren er i dette tilfælde placeret med sensorerne.

Lysindikation for de fleste enheder er tilgængelig. Installationen af systemet er ret simpelt. For at beskytte bilen er udstyret udstyret med en dynamisk kode. Direkte slukkes sensorerne separat af zoner. Modellen er meget kompakt. Den gennemsnitlige model er omkring 40 tusind rubler.

Anmeldelser af modellen "Starline D94 GSM / GPS"

Gode anmeldelser har bilalarm Starline D94 GSM / GPS. Prisen er høj, men det er vigtigt at bemærke den høje nøjagtighed af maskinens detektion. I dette tilfælde er der mange værktøjer til beskyttelse af det. Bilalarm Starline D94 GSM / GPS er udstyret med slagfølere . Betjeningsenheden er meget kompakt, og det vil ikke være svært at installere det.

Det er også vigtigt at bemærke, at modellen har en fire-tasten nøglering. Den tavse alarmfunktion findes i bilalarmen. I gennemsnit overstiger frekvensen af radiokanalen ikke 340 MHz. For at forbinde modulet har bilen alarm Starline D94 GSM / GPS en otte-pin type stik. I alt har enheden to styringskredsløb. Hvis du tror på forbrugernes vurderinger, er systemet reguleret med stor komfort. Det er også vigtigt at nævne funktionen at ringe til en bil. Direkte oplåsning af døre sker altid med dobbelt impuls, og der ses sjældent på hængninger. Det er værd at bilalarm Starline D94 GSM / GPS (markedspris) omkring 42 tusind rubler.

Kundens mening om "Starline A65 GSM / GPS"

Den angivne bilalarm med autostart og GPS er fremstillet med vippesensorer. Mange købere er positive om denne model. Dette skyldes primært den høje følsomhed af enheden. Det er også vigtigt at nævne en lang række handlinger. Ifølge dokumentationen for enheden er frekvensen af radiokanalen på modellen 440 MHz. Nøglering i dette tilfælde er en fire-knappetype. I alt har enheden seks uafhængige sikkerhedszoner.

Modulet er installeret på bilalarmens centralenhed. Hvis du tror på kunderne, kan du selv styre installationen af udstyr. Den tavle armaturfunktion er tilvejebragt. Modellen har også standard service muligheder. Impact sensorer i enheden leveres i to-niveau type. Hvis du mener anmeldelser af købere, så er sirenen på systemet meget høj. Værd at denne GSM / GPS bilalarm (uden CAN bus), omkring 36 tusind rubler.

Funktioner "Starline B94 GSM / GPS"

Bilalarm Starline B94 GSM / GPS anmeldelser er gode og i høj efterspørgsel. Frekvensen af radiokanalen er i dette tilfælde 450 MHz. Sensorer installeres med høj følsomhed. Hvis du mener tilbagemeldinger fra forbrugerne, opstår problemerne med deres installation sjældent. Skærmsystemet i enheden er praktisk. Funktionen at ringe til ejeren i dette tilfælde er tilgængelig.

Denne model kan også prale af en kvalitetslås. For at beskytte bilen bruger en dynamisk kode. Afbryderen i enheden er af slutttypen. Låsning af dørene er standard med dobbelt puls. Det er værd at bilalarm Starline B94 GSM / GPS omkring 35 tusind rubler.

Egenskaber ved varemærket "Sheriff"

Bilalarmer med GPS / GSM-modul af det præsenterede varemærke har mange fordele. For det første bemærker forbrugerne meget følsomme sensorer. Du kan selv installere dem. I dette tilfælde behøver du kun at fjerne bilens dashboard. Også bilalarmer af det præsenterede varemærke er i stand til at prale af kvalitative sensorer af en tilbøjelighed. Direkte turbo timer modeller leveres. Det er også vigtigt at nævne den rimelige pris på enhederne. Den gennemsnitlige bilalarm af dette firma er omkring 30 tusind rubler.

Hvad de siger om modellen "Sheriff ZX-3020"

Denne bilalarm har forskellige anmeldelser. Taler om fordele er det vigtigt at nævne radiokanalens høje frekvens ved 440 MHz. Signalet behandles således hurtigt. Også mange købere roser den præsenterede bilalarm til et kompakt modul. Der er dog stadig ulemper ved modellen. Først og fremmest vedrører dette manglen på funktionen af passiv motorblokerende funktion. Det er også vigtigt at bemærke, at enheden har et 4-knappers nøglering.

Der er få servicefunktioner på det. I alt er systemet designet til fire uafhængige sikkerhedszoner. Afbrydelse af sensorer i dette tilfælde sker hurtigt. Direkt er fyret installeret i to-niveau type. Hvis du tror på kunderne, så er problemer med modulet sjældne. En anden model er rost for at have en grænsekontakt. Alarmtilstanden i enheden er begrænset i tide. Det er værd at denne GPS-bilalarm (markedspris) omkring 33 tusind rubler.

Udtalelse om enhederne "Sheriff ZX-1070"

Denne bilalarm med GPS er meget nem at installere. Modulet i den præsenterede model er af tokanaltype. I gennemsnit er frekvensen af radiokanalen 330 MHz. Det er også vigtigt at bemærke, at nøglekæden er inkluderet i standard sæt med et forbindelseskabel. Der er fem uafhængige zoner i enheden. I dette tilfælde er anti-pest-funktionen tilvejebragt.

Hvis du tror på forbrugerne, så er problemer med at slukke zoner sjældne. Autosøgningsfunktionen fungerer korrekt på enheden. Afbryderen til denne bilalarm er installeret med turbo-timeren. Ifølge dokumentationen for enheden er batteriet leveret til 3 V. Stikket til tilslutning af modulatoren er installeret i en otte-pin type. I alt har enheden to styringskredsløb. Det er værd at nævne bilalarmen til dato omkring 34 tusind rubler.

Forbruger feedback på signalsystemet "Sheriff ZX-7500"

Den angivne bilalarm med GPS er udstyret med fem slagføler. I dette tilfælde er styreenheden installeret på tre kanaler. Standardsættet indeholder et modul, en blok og en ledning med et stik til tilslutning. Hvis du mener tilbagemeldinger fra forbrugerne, så er der i bilalarmen mange muligheder for styring af systemet. Først og fremmest er det vigtigt at nævne funktionen at ringe til ejeren.

Om nødvendigt kan du altid finde ud af den nøjagtige placering af bilen. Ovenstående funktion er aktiveret som standard. Der er dog også ikke-leverancer i enheden. Først og fremmest vedrører dette en kort rækkevidde. Radiosignalets begrænsende frekvens overstiger ikke 320 MHz. Modellen har heller ikke mulighed for at deaktivere sensorerne fra jorden. Du kan købe denne bilalarm til en pris på 35 tusind rubler.

Parametre af modeller af firmaet "Magnum"

Mange bilalarmer præsenteret af mærket er udstyret med vippesensorer. Antallet af sikkerhedszoner i systemet er forskelligt. Kontrolenhederne i enhederne bruges på tre kanaler. Sirener installeres mest almindeligt i en aktiv type. Hvis du tror på forbrugernes vurderinger, er bilalarmerne af det præsenterede varemærke meget nemme at installere. I dette tilfælde leveres stikket til modulet i en otte-pind type. Ved strålen af fyret er modellerne forskellige. Den gennemsnitlige radiofrekvens er 300 MHz. Det er værd for i dag, bilalarm med GPS af dette selskab omkring 35 tusind rubler.

Karakteristik af enheden "Magnum MN-840"

Forskellen på denne bilalarm ligger i nærvær af temperatursensorer. De er installeret i kabinen ved siden af styreenheden. Således kan brugeren altid finde ud af den præcise temperatur i sin bil. Effektfølere i dette tilfælde er af to-niveau type. Sirenen i bilalarmen er indstillet til aktiv. For at gøre det lettere for systemet, giver producenten en lysindikation.

En række servicefunktioner fortjener særlig opmærksomhed i enheden. Især bør muligheden for at opdatere databaser noteres. Også i denne model arbejder et dynamisk kode system konstant, hvilket gør det muligt for dig at klare forskellige kapacitetsudstyr. Hvis det er nødvendigt, kan sensorerne slukkes for hver zone separat. Frekvensen af radiokanalen til denne model overstiger ikke 450 MHz. En ganske stor radius af modulet giver dig mulighed for ikke at bekymre sig om bilens sikkerhed. Nøgleringe for denne bilalarm har en fem-knappetype.

Enhedsfejlfinding er standard. Om nødvendigt kan brugeren slukke for den. Direkte advarsel ejeren er i stand til at udsætte for et lydsignal eller vibration. For at købe den præsenterede bilalarm i vores tid kan brugeren til en pris på 38 tusinde rubler.

Anmeldelser af ejere om "Magnum MN-300"

Denne bilalarm med GPS-anmeldelser fra forbrugere bliver positiv. Det skal dog bemærkes, at der kun findes fire slagssensorer i enheden. Modellen har også en passiv sirene. Frekvensen af enhedens radiokanal overstiger ikke 400 MHz. Det er også vigtigt at nævne, at der ikke er nogen lysindikation i systemet. Direkte er modulet installeret under sidepanelet. Autorun-funktionen findes i enheden.

Ifølge dokumentationen for enheden har den fem uafhængige sikkerhedszoner. For at bekæmpe udløserne i strømforsyningen er en dynamisk kode indlejret. Deaktivere individuelle sensorer er ikke mulige i den viste model. Alle standard servicefunktioner har en model. Køb en enhed i butikken kan være for 30 tusind rubler.

Fordele ved "Magnum MN-240" modeller

Den angivne bilalarm med GPS-modul tilhører klassen af budgetenheder. I alt har modellen fire aktive zoner. Enhedsfølerne på enheden er to niveauer. Hvis du tror på købernes vurderinger, er nøgleringskæden i standardkitet af høj kvalitet. Alle de vigtigste servicefunktioner, den understøtter. Radiofrekvensbegrænseparameteren overskrider ikke 440 MHz. Betjeningsenheden er en elektronisk type. For at forbinde modulatoren er den en fire-pin stik.

Modtagermodellen på modellen er installeret i den indbyggede type. Dynamisk kode i den præsenterede bilalarm bruges til tovejskommunikation. Det er også vigtigt at nævne panikmodus. Modellen sirene er af aktiv type. Hvis du tror på købere, er nøjagtigheden af at bestemme placeringen af bilen imponerende. Også mange roser denne bilalarm for hurtig bearbejdningshastighed. Prisen for dette system svinger omkring 38 tusinde rubler.

Modelparametrene for virksomheden "Alligator"

Bilalarmer af dette mærke er udstyret med hældningssensorer af høj kvalitet. Kontrolenhederne i enhederne er af elektronisk type. Trinkets i dette tilfælde er tilgængelige i fire- og fem-knappetypen. Modellen med temperatursensorer på markedet præsenteres i store mængder. Siren i mange modifikationer er en aktiv type. Den gennemsnitlige radiofrekvensgrænse er 300 MHz. Det er også vigtigt at bemærke den hurtige databehandling. Sensorernes følsomhed er på et gennemsnitligt niveau. Hvis det er nødvendigt, kan du slukke dem.

Det er også vigtigt at bemærke, at der er mange funktioner i bilalarmer. Først og fremmest er det nødvendigt at nævne muligheden for at låse døre, når motoren startes. Oplysninger om batteriladningen kan altid ses. Generelt er styreenheden meget kompakt. Du kan bruge forskellige værktøjer til at installere det. Ofte er kroppen fastgjort under bilens hætte på skruerne. Modulet i alle enheder er af en trekanaltype. Nøjagtigheden af at registrere maskinen er høj. Forbrugeren kan købe modellen til en pris på 40 tusind rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.