TravelingFlyrejser

Store internationale lufthavne i Kina

I Folkerepublikken Kina er mere end 180 værelser terminaler. Deres antal er stigende på grund af befolkningstilvækst og øge strømmen af turister til landet hvert år. Moderne dokker for at modtage skibe fra udlandet har kun den største by i Kina. Lufthavne med status af international udstilling af byen, som vi skal tale i sit indlæg.

Peking

Overhold internationale lufthavne i Kina vil begynde med de vigtigste luft havn i hovedstaden af samme navn Beijing. Terminal ligger i en afstand af 25 km fra centrum punkt i byen. Fremlagt element ikke kun spiller rollen som den vigtigste luftfart gateway, der åbner døren til verden for Kina, men også den vigtigste dock til de fleste lokale flyselskaber, der tjener indenrigsflyvninger.

I første omgang lufthavnen har kun én terminal, rejst tilbage i 1958. Præsenteret dock var i stand til at tjene op til 60 afgange om dagen. Men en betydelig stigning i passagertrafikken ført til behovet for at udvide lufthavnen. Derfor, i 1999, blev det bygget en anden terminal udstyret i henhold til de nyeste standarder. Hans område på over 336.000 m2. Således terminalen fik en utrolig mulighed for at tjene antallet af passagerer - omkring 26,5 millioner mennesker om året. Til denne dag, for sådan ublu båndbredde kan ikke engang nærme andre store lufthavne i Kina.

Capital Lufthavn modtager jævnligt skibe på mere end seks dusin flyselskaber rundt om i verden. Passagererne er tilgængelige omkring 70 internationale fly og 90 flyvninger på indenrigsruter.

Beijing Capital

I betragtning af de lufthavne i Kina, international luft havn i landet, skal du være opmærksom på en anden Capital Aviation Dock, som ligger i en afstand af 20 km fra Beijing. I området af terminalen 3 er en terminal. Den første 2 anvendes udelukkende til indenrigsflyvninger. En anden giver personbefordring til internationale destinationer.

Det er værd at bemærke, at Beijing Capital Airport er på andenpladsen på listen over de største lufthavne i verden. Der er dels baseret flåde sådanne autoritative flyselskaber som: United Airlines, Air China, Turkish Airlines, British Airways, Lufthansa. Med hensyn til indenlandske transportvirksomheder i det område af komplekset er der international S7 Airlines repræsentation og "Aeroflot".

Hong Kong Lufthavn

Fortsat at kortlægge de lufthavne i Kina, vi taler om terminalbygningen i Hongkong. Præsenteret Dock har en status på en af de vigtigste knudepunkter for transport af passagerer rundt omkring i verden. Det er denne terminal anerkendt som den bedste i landet, i henhold til forretningsfolk og rejsende, der ankommer i Kina med henblik på turisme.

Hong Kong Lufthavn er ikke kun en storstilet transitområde for skibe fra hele verden, men også indtager en førende position blandt landets luftfart dokker efter mængden af godstrafikken. I løbet af dagen her tager ud og får mere end 650 fly. På trods af en så høj belastning lufttransport, veludviklet, moderne lufthavnsinfrastruktur giver os mulighed for at tjene titusinder af passagerer om dagen.

Pudong

Afslutning af undersøgelse af Kinas store lufthavne med internationale status, lad os tale om det vigtigste luft havnen i Shanghai kaldet Pudong. Den er repræsenteret ved terminalen i en afstand af 30 km fra byens centrum. Det ligger på et areal på 40 km2.

Den gennemsnitlige terminale passerer gennem en 400 fly pr dag. Således luftfart Havn ansvarlig for start og landing fly 60% i Shanghai. Den resterende del af flyet falder på andre fly dock byen - Hung-chiao.

Pudong Lufthavn modtager jævnligt skibe på mere end 50 flyselskaber. Seneste forbinde Shanghai med 60 kinesiske byer og give flyvninger på 70 internationale destinationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.