TravelingRetninger

De mest interessante byer i Kina

Folkerepublikken yderst interessant og mangefacetteret. Landet kombinerer vidundere teknologiske fremskridt og den pragt af naturen. Kinesisk healing medicin er kendt for hele verden, kinesisk mad er elsket af folk i næsten alle lande, og produkterne er produceret i lokale fabrikker, der anvendes af hele verden.

De mest berømte byer i Kina tiltrækker mange turister med sin størrelse, dynamik og eksotisk. Megabyer i Kina, ja, enorm. Ofte er antallet af personer overstiger millioner af mennesker. Kæmpe by reder består af høje skyskrabere, og deres areal er så stort, at de er synlige fra rummet.

Beskriver by i Kina, som listen er enorme, at det rigtige at starte med Beijing. Landets hovedstad er ikke den mest antikke by, men i stil og dynamik i livet det kan kaldes en af de mest interessante for turister. Landskab og arkitektur i byen har ændret sig meget OL, hvis forberedelse blev udført her i overensstemmelse med den sædvanlige skala. Den arkitektoniske stil af byen består af en blanding af forskellige bygninger, former og størrelser. Her kan du møde ligesom de nyeste skyskrabere som symboler på udvikling og mere avanceret civilisation og gamle pagoder i traditionel kinesisk stil. Tilgængelighed af bygninger, der afspejler den historie, kultur og spiritualitet af nationens udvikling viser, at selv med rytmen i det moderne liv, er lokale beboere trukket til sine rødder.

De vigtigste attraktioner i Kinas største by, kan du ringe til palads kompleks af National Palace, Himlens Tempel og den berømte Mur i Kina. Gå på det bør blive obligatorisk punkt i udflugtsprogram. Hertil kommer, i hovedstaden er der et stort antal buddhistiske templer, for at se, at det vil være interessant for nogen.

Fortsat at beskrive by i Kina, som listen er enorme, fokus på Hongkong. Han er en dedikeret administrative distrikt, hvis område dækker halvøen. Metropolis på tre sider af havene, klimaet er subtropisk, varmt nok.

Når du besøger denne by i Kina ingen turist savner dette punkt, som et besøg i den største Buddha statue. Et stort monument til en højde på 34 meter er fantastisk for sin størrelse. Bag statuen er et af de bedste og mest populære strande, hvor du kan slippe fra byen.

Hertil kommer, Hongkong har en masse interessante steder. Originale souvenirs og indkøb kan gøre på Hollywood Road, her er det den maksimale koncentration af antikvitetsforretninger og souvenirbutikker samt butikker med tøj, boligudstyr og dekorationer. I nærheden ligger havnen, hvor tusindvis af mennesker lever i deres fiskerbåde. Synet er en meget slående og gør én tænke over mange ting. I Hong Kong, kan du også besøge den lokale Avenue of Stars, en Oceanarium, "Disneyland", og den enestående skønhed af showet, "Symphony of Lights".

Unik østlige land er fyldt med en masse interessante ting. Kort over Kina med byer, ved den første undersøgelse, der gør det klart, at et besøg her er usandsynligt, at være nok.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.