SundhedPræparater

Tsitramon. Kontraindikationer i ansøgningen. Den analgetiske og antipyretiske stof 'Tsitramon'.

Medicin "Tsitramon" er en af de mest populære retsmidler mod hovedpine. Den omfatter følgende komponenter: phenacetin, koffein, aspirin. Det stof er meget effektiv, hurtigt lindrer smerter. Men før du bruger konsultere din læge. Har drugs "Tsitramon" kontraindikationer. Særlig omtale skal være forsigtig med at anvende midler til ældre mennesker, der er tilbøjelige til forhøjet blodtryk.

Tsitramon. Mulige bivirkninger af lægemidlet

Bivirkninger af "Tsitramon" præparat normalt opstår under langvarig brug af det. Komplikationer er mulige på den del af mavetarmkanalen. Acetylsalicylsyre indeholdt i en medicinsk facilitet, bidrager til destruktion af slimhindeorganer. I dette tilfælde kan du opleve mavesmerter, kvalme, halsbrand. I svære tilfælde - gastrisk blødning. Desuden er der toksisk for leverceller.

Som følge af langvarig anvendelse af præparatet "Tsitramon" bivirkninger observeret fra koagulation. Reduceret blodplade syntese som bidrager til dens likvefaktion. Selv kan der nævnes, og en positiv faktor: forbedrer blodcirkulationen proces i små kar, der er berigelse af oxygen.

Bivirkning "Citramonum" kan vises som allergiske hudreaktioner, angioneurotisk ødem, slimhindelæsioner. I sådanne tilfælde vil brugen af stoffet blive annulleret. Den negative reaktion af det menneskelige legeme, oftest forekommer på komponenten "tsitramona" - aspirin.

Nyrer er også negativt påvirket af narkotika, op til nekrose (døende) celler. Enhver overtrædelse af operationen krop eliminerer brugen af "Tsitramon" stof. Kontraindikationer kræver omhyggelig analyse af dets destination.

Under graviditet, stoffet er bedre ikke at tage i almindelighed, for at undgå føtale misdannelser. I og på barnet kan gå amning bivirkninger.

Nogle gange er der svimmelhed, hovedpine, sløret syn, hørelse, når "Tsitramon" at tage stoffet. Kontraindikationer tyder på, at de midler bør anvendes med ekstrem forsigtighed, efter at have modtaget råd fra en speciallæge.

På grund af den negative virkning af komponent - phenacetin, ændret sammensætningen af lægemidlet. I stedet for skadelige stoffer der tilsættes paracetamol. Det er mere skånsom mod nyrerne og leveren, har antipyretisk effekt.

Indikationer

"Tsitramon" er udpeget som en smertestillende for hovedpine, alvorlige angreb af migræne, dental og menstruationssmerter, smerter i led og muskler. Også vist i værktøjet fordi enhver kolde infektioner kropsvarme. Indikationer er eller rheumatisk sygdom. "Tsitramon" fungerer på samme tid som et lyst antiinflammatorisk middel.

Tsitramon og alkohol

I perioden af lægemidlet bør undgå at drikke alkohol. Dette skyldes det faktum, at under indflydelse af narkotika øger de toksiske virkninger af alkohol på kroppen af den person. Der er skader på slimhinderne i maven med alle de negative konsekvenser (erosion, mavesår, kræft).

Tsitramon. Kontraindikationer

Kontraindikationer for lægemidlet som følger: 1) Mavesår og sår på tolvfingertarmen; 2) Blødning (gastrointestinal); 3) Rapporter den normale funktion af lever og nyrer; 4) Dårlig blodstørkning; 5) glaukom; 6) 15 år; 7) Graviditet, amning; 8) Fremstilling, præoperativ periode.

Du bør ikke tage stoffet uden lægens råd til mere end tre dage. "Tsitramon" kan øge virkningen af andre lægemidler. Derfor er der behov for samråd med en specialist. På trods af den høje effektivitet, den ukontrollerede brug af "tsitramona" kan føre til alvorlige konsekvenser. Korrekt dosering og rådgivning af den behandlende læge kan hjælpe dig med at undgå den negative påvirkning af narkotika, og sundhed er ikke kun opretholdes, men også forbedret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.