SundhedPræparater

Medicin for venøs Troxevasin - instruktion beskrivelse

Set i denne publikation lægemiddel "Troxevasin" instruktion bestemmer dets anvendelse som et værktøj, der anvendes til behandling af venøse og kapillære blodkar. Især dette stof behandlet kronisk venøs insufficiens, samt komplikationer af denne sygdom.

Medicin "Troxevasin" - Sammensætning:

Det aktive stof - troxerutin. Hvis lægemidlet i gelform, i en af dets gram 20 mg indeholder troxerutin. Som hjælpestoffer: Benzalkoniumchlorid, 1 mg; carbomer 6 mg; renset vand 965,5mg; trolamin 7 mg og dinatriumedetat 0,5 mg. Frigivelse af præparatet lægemiddel - kapsel til oral og gel til udvortes brug.

I hvilke tilfælde er brugt stoffet "Troxevasin"? Brugen af dette lægemiddel i alle dens former er foreskrevet i de følgende vigtigste indikationer:

  • Venøs insufficiens varierende grader, hvilket provokerede forekomsten af ødemer i ben, smerter, kramper, træthed.
  • Varicer. Herunder som forebyggelse af denne sygdom.
  • Varicose dermatitis.
  • Traume (forstuvninger, blå mærker), udløser hævelse og smerte.
  • Periflebit (betændelse i venerne, okolovenoznoy retina som følge af åreknuder).
  • Tromboflebitis.
  • Hæmorider.

Succesen med behandling narkotika "Troxevasin" afhænger af den formelle rigtighed af dens anvendelse. Gelen påføres for at helbrede de hudområder, der har lidt nederlag to gange om dagen. Om morgenen efter at vågne op og inden jeg går i seng om aftenen. Gelen gnides blødt indtil den absorberes. Om nødvendigt sammen med behandlingen anvendte gel elastiske strømper, bandager.

Hvad er bivirkninger ved brug af stoffet "Troxevasin"? Guide siger, at når det indtages i kapsel sjældent observeret: hovedpine, forværring af mavesår sygdom, halsbrand, udslæt på kroppen, kvalme. I de tilfælde blev observeret ekstern applikation af gel (sjældent også) allergiske sygdomme, såsom eksem, dermatitis og urticaria. Alle disse bivirkninger forsvandt, da ophævelse eller opsigelse af lægemiddelbehandling "Troxevasin".

Guide beskriver tilfælde, hvor lægemidlet er kontraindiceret til behandling. Dette er først og fremmest, overfølsomhed over for lægemidlet. Det er også umuligt at ordinere et lægemiddel "Troxevasin" mave- og / eller duodenum (tolvfingertarmen), kroniske sygdomme i maven (gastritis) og i det første trimester af graviditeten.

Hvis der anvendes anses stoffet i kapsler, de tager to gange om dagen, som regel med mad. Nødvendigt at vaske ned vand i store mængder (op til 300 g eller mere). De første 14 dage skal tage en kapsel to gange dagligt. Næste er støttende behandling og udnævnes til en daglig indtagelse af en kapsel. En sådan behandling kan vare op til 30 dage.

Når behandlingen med lægemidlet "Troxevasin" håndbog giver disse specifikke anvisninger:

I betragtning af muligheden for alvorlige komplikationer hos patienter, der lider af kronisk nyresygdom, skal patienterne holdes under observation. I tilfælde af patologiske manifestationer på den del af de ovennævnte organer eller klager nødvendigvis brug for en lægelig konsultation. At drive køretøjer og / eller arbejde uden begrænsninger mekanismer.

Terapeutiske doser eliminerer muligheden for overdosering. Med hensyn til vekselvirkningen af lægemidlet i enhver form med andre lægemidler, i tilfælde af at modtage, er det bydende nødvendigt at underrette den relevante sundhedsperson, der udnævnte denne medicin.

Generelt er lægemidlet veltolereret og godt kombineres med andre terapeutiske midler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.