TravelingRetninger

"Big Blue" (Gelendzhik) - camping i Sortehavet

"Big Blue" i Gelendzhik - dette er en meget berømt og populær camping. Hvorfor kalder de det? Krydret rejsende om det er anderledes. Men den mest plausible udgave, måske, er, at det er på dette sted har en fantastisk hav turkis farve og det synes dyb, nærmest bundløs. Måske pointen er, at camping står på kanten af klippen. tilbydes Helligdage i ganske spartanske forhold, så det er egnet for voksne, fysisk forberedt til folk med egen transport. Selv om der ofte kommer her i familien en rigtig "vilde" ferie.

"Big Blue" (Gelendzhik): hvordan man får og placering

Camping ligger mellem landsbyen og den udvej Divnomorskoe Dzhanhot. Det er omkring fem eller seks kilometer væk fra hver udvej. For at komme her, du har brug for at komme til Gelendzhik. Så efter Divnomorskoe bevæge sig mod Dzhanhota. På vejen vil du se en pointer til camping. Du drej til højre. Vejen her er ikke asfalterede og snavs. I første omgang går hun gennem skoven og derefter langs klinten. Jo længere væk, jo mere vejen tilstand er dårlig, og alle sving er allerede i nærheden af "Abyss". Så hvad er de bedste transportmidler til at komme her - det er en SUV. Camping er beliggende i en skov, tilgroet levn Pitsunda fyr, på en høj klippe over havet. Stedet er meget stille og fredeligt. Stranden fra camping "The Big Blue" (Gelendzhik) til at gå omkring en fjerdedel af en time. Men al denne tid du nødt til at gå ned ad en stejl urer. Du kan komme her og gå langs kysten. Fra Divnomorskoe eller Dzhanhota komme omkring en time. Men dette er kun muligt i godt vejr, når der er en storm. Skov bliver nødt til at gå op ad en stejl sti.

Grunde og indkvartering

Den camping "Blue Star" (Gelendzhik) kan samtidig rumme fra 50 til 70 biler. Det område har toiletter, betaler brusere med vand opvarmet, og dræn. Camping er der off-site steder. Camping døgnet rundt. Den har sin egen politik. Lights out på elleve om aftenen, hvorefter støj er forbudt. At drikke alkohol og rygning er også umuligt. Bruser kører på en tidsplan. Administrationen tilbyder turister camping køleskabe, steder til telte, evnen til at oplade elektriske apparater og give belysning. Der er en kørende proces vand. Du kan tage en lejet telt, satte van. På det område af "Big Blue" i Gelendzhik er aldrig varmt, rart at være her, især hvis du tager en hængekøje. Ingen myg overhovedet. I nærheden af teltene er en kiosk med væsentlige råvarer. Området er bevogtet natten. Der er skraldespande.

mad

Gæster camping "The Big Blue" (Gelendzhik) er generelt forberedt på grillen. For at gøre dette, er der visse steder. Den er udstyret med fire lejrbål. En brand i skoven, er forbudt, fordi den fyr bryder ud med det samme, og det kan føre til alvorlige skovbrande. Du kan også spise i caféen i de nærliggende landsbyer. Da maden ikke bliver tilbudt, behøver de turister her ikke normalt går for hele ferie, primært i et par dage eller for en weekend. Med en værd at tage dåse varer, korn, kartofler, te, sukker, vegetabilsk olie.

hav

Nedstigningen til stranden fra "Big Blue" (Gelendzhik) er ganske stejl. Han er så kompliceret, at i de mest vanskelige steder stramme reb og kabler i metal. Derfor er skoene har brug for her at tage en bekvem, uden at glide såler. Højden på skråningen - omkring 50 meter. Tæt på havet med en lille stige. Gelendzhik synlig fyr. beach striben er ganske tynde, men vandet er klart og meget gennemsigtig. Store småsten på bredden af sten og klipper. For at gå i vandet er det bedst at få en "koral" hjemmesko. I nærheden er der en anden bugt med god blid indgang i vandet og rullesten, men det blev valgt af nudister. Men dette er en af de mest maleriske og tyndt befolkede kyster Sortehavet. Og al denne skønhed omgivet af hvide klipper. Hvis du gå langs stranden mod Dzhanhota kan du finde en fjeder, så hvis du ønsker at drikke havet, er det gode vand leveres til dig.

anmeldelser

Turister beskriver ofte den fantastiske natur og sund luft omkring "Big Blue" (Gelendzhik). Billeder af havet og bjergene, er de ofte brugt som illustrationer til sine gæster. Og de skriver, at i disse steder den fantastiske energi. Priserne for ferie moderat. I 2017, for bilen parkering blev betalt 300 rubler per dag og per person i et telt - til 250. Men blandt de positive anmeldelser der er klager. For eksempel behøver besøgende ikke kan lide en for stejl nedstigning til havet - de siger, at nogle steder er farligt, især med børn. Og her dårlig mobil forbindelse. Men for det meste folk kommer her for at slappe af de stærke og selvbevidste mennesker som ikke er bange for at bryde væk fra civilisationen og bor i et telt, er de ikke bange for højde og sværhedsgrad. Og som en belønning, de får den fantastiske skønhed af skoven og en fantastisk udsigt. Samt salt og smag nåletræ vinde, som er blandet indbyrdes bemærkelsesværdigt. Det siges, at dette sted er minder om Thailand, kun med smukke sten i stedet for sand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.