TravelingRetninger

Skisportssteder på kortet Finland. Liste. Rating. skiture

I Finland, den vittighed, at finnerne stå på ski, så snart to snefnug falder. Det er ikke underligt, at de har så mange skiområder (omkring hundrede). Nogle af dem er velkendte, ikke kun i landet, men også i udlandet. Andre - meget beskedne, men de er meget glade for de lokale. du kan stå på ski på skråningerne af Finlands ikke kun skiløb, men slæde, snescooter, snowboarding, skøjteløb og endda hundeslædekørsel.

De fleste turister køber ski pakker fra december til april. På dette tidspunkt, der er nok sne til en lang tur.

Skisportssteder på kortet Finland,

Som vi allerede har nævnt, en masse skisportssteder i landet. De adskiller sig i deres størrelse, tilstedeværelse og sværhedsgrad skråninger, komfortabelt. Liste over de 10 mest populære feriesteder som følger:

  • Himos.
  • Koli.
  • Tahko.
  • Vuakatt.
  • Hånd.
  • Pyhä.
  • Ylläs.
  • Levi.
  • Pallas.
  • Luosto.

Dette er den bedste skisportssteder. Kort over Finland (se foto. Nedenfor), kan du se, hvor de er. Vi vil ikke tale om hver af dem. Men med nogle sikker du introducere. Så ...

Skisportssteder i Finland: ranking

De skisportssteder i Pyhä og Luosto kort vores rating. De er kernen i Lapland. de er meget populære i det nordlige Finland. Dette skyldes tilstedeværelsen af skråninger varierende kompleksitet. Desuden er mange tiltrukket af storslået natur park Pyhätunturi.

Dette kompleks af syv kørsler, har et veludstyret tændte stier, særlige ruter for snowboardere, børns dias og moderne elevatorer. Længden af skipisterne - mere end halvfems kilometer.

Himos

Det er en alsidig udvej, fordi det er velegnet til både vinter-og sommerferie. Himos ligger i nærheden af byerne Tamtere og Lahti. Den huser jævnligt konkurrencer i alpint skiløb og freestyle skiløb.

Den udvej skabte sytten skråninger af varierende sværhedsgrad. På alle installerede snekanoner til at hjælpe med at opretholde vejen i god stand. Skiløb er muligt, men i slutningen af april. Længde af stier - 20 km. De er godt belyst, så du kan gå indtil daggry. I Himos har lettere pister for begyndere, hvor du kan lære det grundlæggende i skiløb.

Pello

Mange gode faciliteter at tilbyde sine gæster denne nordlige land, din tjeneste - alle skisportssteder. På kortet Finland, kan du se, hvor de er placeret, som skråninger er i nærheden. Mange turister besøger i løbet af ferien, selv et par resorts.

Pello ligger i det vestlige Lapland, nær Rovaniemi, og af den svenske udvej Pullinki det adskiller kun 25 km. Pello kan tilbyde rejsende 200 kilometer af smukke stier. Den længste af disse strækninger næsten 1,5 kilometer. Der er mulighed for at arrangere en hundeslæde løb, ride på en snescooter.

Skilifterne turister får på busser, der venter dem på hotellet. I Pello for gæster, der er udstyret med 16 forskellige numre, oprette en rute til børn, nat skiløb er muligt, hvilket er en uforglemmelig oplevelse. Og en mere detaljeret: gennem udvej hovedvejen til polarcirklen.

Vuokatti

Notering de bedste skisportssteder i Finland, kan vi ikke sige om Vuokatti. Det er meget populært i landet. Her kærlighed er ikke kun udenlandske turister, men også med lokalbefolkningen glade for at hvile.

Ganske ofte her konkurrencer i freestyle. For atleter Vuokatti om særlig bygget tunnel, hvor den ønskede temperatur opretholdes. Derfor på dette resort, kan du gøre din favorit sport ikke kun midt i vintersæsonen.

På Vuokatti har alle betingelser for komfortabel resten med din familie. Udover skiløb gæster tilbydes en tur på en snescooter, rensdyr, snescooter. En lille turister sandsynligvis være glad besøger vandland "Katinkulta".

Tahko

Denne udvej er velkendte professionelle sportsfolk. Dog kan fans vælge for sig selv en af de 20 kørsler. Den længste af dem når op på 1200 meter. Næsten alle af dem er oplyst om aftenen og om natten. smuk park designet til snowboardere.

For langrend længde på ruter - 84 km. Sytten af skiløjperne i øget kompleksitet. Desuden er rejsende opfordres til at gøre isfiskeri, skøjteløb.

Kuopio

Elskere af uspoleret natur og forunderlige landskaber skal købe ski ture i Quarry. En enorm mængde af sne og den komfortable lufttemperatur, overfladen af en frossen sø Kallavesi, en malerisk bakke Puyo - alt dette kan ses i det populære feriested Kuopio.

Hvert år lagt mere end 400 kilometer stier. De imidlertid delvist overdækket. Men det betyder ikke ødelægge helhedsindtrykket af udvej.

Ylläs

Dette sted er særligt stærkt følt charmen af vestlige Lapland. Fredelige og rolige, hyggelige træhuse og rum - alt det elsket af mange Ylläs.

Skiløbere med erfaring som dette sted, fordi det er det højeste punkt i Finland, og her er de to længste kører. Den udvej er opkaldt efter bakken Ylläs. Det omgiver skov og kronet med sneklædte tinder.

hånd

Hvis du spørger erfarne rejsende, hvad der er den bedste udvej i den nordlige del af landet, mange vil fortælle dig, at det er et skisportssted Hand (Finland). Her kan lide jeg at tilbringe mange russere, fordi hånden - det kører for enhver smag. Hertil kommer, at vintersæsonen starter i disse steder før på populære europæiske feriesteder. Hånd tilbyder uforglemmelig safari rensdyr slæde, snesko, isfiskeri fremragende. De fleste dristige turister kan tage en dukkert i isen hul og deltage i løb på ATV.

Vacationers her kan endda gøre et spring fra et springbræt. For elskere af glatte skiløb ruter fremstillet længde på 500 km, 40 kilometer af, der oplyses. Ifølge den finske ranking, hånd - en af de bedste resorts i landet.

loevit

I dag, i mange lande er der skisportssteder. På kortet Finland, er det klart, at Levi er adskilt fra polarcirklen, kun 170 km derfra. Dette er det mest populære sted i Lapland.

Mange turister tror, at den udvej Levi den bedste i landet. Dens område er rigt på maleriske skråninger, hvoraf der er omkring halvtreds. Hertil kommer, to vandparker arbejde her, og mange andre underholdningsmuligheder.

Levi er lidt ligesom resorts i Alperne. De fleste hytter og hoteller er placeret tæt på sporene. I dag kan denne smukke resort samtidig acceptere femten tusinde besøgende.

Resortet har en vidunderlig bane for unge skiløbere, der er moderne elevatorer. Særlige Park med superpipe, half pipe Street og bygget til snowboardere. I nærheden af den udendørs café, barer, restauranter.

Hvis du ønsker at stå på ski, kommet til den gæstfrie Finland. Her har du en vidunderlig tid med familie eller venner. I dag kan du købe en række ting at gøre i dette land. Beboere i St. Petersborg eller Moskva kan gå til skisportssteder til weekenden. Af disse byer gå sightseeing busser. Beboere i andre regioner er det mere bekvemt at købe en billet til 5-7 dage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.