Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Restaurant "Pavilion" på patriarkens Ponds: Adresse, menuer, anmeldelser

Restaurant "Pavilion" på Patriarkens Damme i Moskva blandt top ti bedste cafe i Moskva. Det giver ikke kun en hyggelig og stilfuld atmosfære, men også mangfoldigheden af menuen flere køkkener i verden! Restaurant værd at besøge! Og nu i flere detaljer.

interiør

Restaurant "Pavilion" er et af de steder i Moskva, som er værd at besøge der.

Restaurant behager sine besøgende med lækre retter og et overraskende stilfuldt interiør fra 2011. Han igen begyndte sit arbejde for nylig efter genopbygning, men stadig en af de foretrukne steder for beboere og gæster i Moskva.

Denne cafe har til huse i en imponerende palæ, og i hvilket omfang kan minde slot.

Restauranten interiør er designet af designeren Elenoy Turinoy, der fyldte ham med de sovjetiske høje toner, men på samme tid uden patos.

Møbler og redskaber er temmelig dyre, og der serveres glassene kun fra naturlige porcelæn.

Men i dette, synes det, ved første øjekast, vejforholdene, alle besøgende kan nemt finde for sig selv noget tæt, kaster ud i atmosfæren af den sovjetiske æra. Men på trods af dette, samtidig interiør design "Pavilion" restaurant kombinerer modernitet med sovjetiske motiver noter, givet alle de moderne standarder.

Hvor du nemt kan rumme mere end hundrede gæster. Der er værelser for rygere og ikke-rygere. Værtinde ved indgangen nødvendigvis tage dig til den, der er nødvendig for dig.

atmosfære

Restauranten er en to-etagers bygning, hvis arkitektur gør besøgende kun beundring. Dette er en sommer terrasse nær vandet ved Patriarkens Damme, der betragtes som en af de mest maleriske steder i Moskva. Efter genopbygningen stadig åbnes og veranda. Det perfekte sted i enhver henseende til en familieferie, hvile et par eller en stor virksomhed.

Du kan komme her ikke kun for en romantisk dato, men også at holde et bryllup, fødselsdag, virksomhedernes fest eller anden særlig begivenhed, som du vil huske i lang tid!

Denne restaurant på Patriarkens Damme - et sted for en stor ferie med den bedste gennemsnitlige score i halv til to tusind rubler. Enige om at en sådan institution er ikke så stort et prisskilt.

I denne virksomhed, du og din familie vil have en nostalgisk stemning, som er så ofte mangler.

På væggene hænger plakater institutioner og aviser Sovjettiden, er nogle af væggene dekoreret med de sovjetiske slogans. Musik spiller i baggrunden - yndlingssange 80-90. En menu og alt trykt på en skrivemaskine, der endda kan overraske nogle besøgende.

Kom til restauranten på Patriarkens Damme og atmosfæren af nostalgi og varme vind dage af din ungdom, der ikke kan slettes fra livet og så ønsker at huske. Her vil du helt sikkert nyde det!

Restaurant "Pavilion": menu

På restaurantens menu bør også tale i en karakteristisk tone. Dette skyldes, at alt er kogt i hjemmet, den talentfulde kok Vitaliem Kovalevym, rigtige medarbejdere favorit restaurant er ikke det første år, herunder før genopbygning.

Valget af retter på menuen er utrolig stor, og de er russiske og europæiske retter.

Meget velsmagende besøgende finde alle de retter, men der gives fortrinsstilling til hjemmet, elsket af mange siden barndommen.

Det er kendt i umindelige tider, salater, "Olivier" og "Mimosa", og andre som dem, at mange af jer ikke ophøre med at elske, og de finder et sted på dit skrivebord i dag.

Restaurant "Pavilion" på patriarken er besøgende ramte de retter, som du bare skal prøve, når man besøger denne unikke beliggenhed i Moskva!

En af de første skål er kartoffelmos med saltede agurker og befstroganovom i forfatterens ydeevne kokken, røget gedde med grøntsager eller skrubbe, stegt i en gryde på en proprietær opskrifter.

En smag "Pozharsky" koteletter, kogt efter gammel opskrift og kun naturlige ingredienser, kan simpelthen ikke sammenlignes med andre lignende retter i andre restauranter!

Minimumsprisen for det første kursus vil være omkring 300 rubler.

Ikke mindre lyse smag har retter fra ænder med svesker og sovs.

For den søde tand formede dessert kort, hvor du vil finde en dessert, hvis smag vil helt sikkert vil nyde.

Populære med besøgende, selv om det ser ud ved første øjekast, tænk bare en blød, luftig og perfekt gennemblødt, simpelthen smelter i din mund kage "Napoleon". Og hvad tror du, hvad ellers? Tro ikke det, men wafer ruller med karameliseret mælk har altid været betragtet det foretrukne søde sovjetiske børn og fremkalde nostalgi så forskellige fra nutidens barndom.

Alle retter præsenteres i restaurantens menu, fordi du kun har varme følelser og erindringer. Her kan du nyde morgenmad, frokost og middag og bare have den længe ventede weekend, i tilfælde af, at der ud over de populære retter og snacks er stadig aktiv en række alkoholisk kortet.

Dens produktsortiment omfatter vine fra forskellige lande i langtidseksponering og foretrukne sorter som Isabella, Muscat, og mange andre.

bordreservation

Både beboere og besøgende kan bestille et bord på denne vidunderlige restaurant ved vandet, bog det på den officielle hjemmeside af cafe online.

Book et bord kan være så to eller flere end personer, afhængigt af hvor og hvor mange mennesker, du planlægger at bruge din tid. Restauranten har et kort med en kumulativ bonusser, akkumuleret, at du vil være i stand til, alt efter hvor mange point du vil bruge i fremtiden på det frie indkøb af mad eller alkohol.

Book et bord på restauranten "Pavilion", og nu kommer til at evaluere denne unikke nostalgisk stemning af den sovjetiske æra og smage retter tilberedt af stjernekok Moskva, for hvem ingen kan modstå!

fordele

- Restauranten ligger i nærheden af vandet i området for store Moskva Patriarkens Damme.

- Blandt de ti bedste restauranter i alle henseender.

- Har en enestående og unikt atmosfære, fuldt formidler atmosfæren i den sovjetiske æra.

- Stort udvalg af menuen, dessert og alkoholiske kort til de bedste priser i Moskva.

- Gratis trådløs internetadgang.

- Venligt og imødekommende personale, hvis tjeneste vil ikke forlade dig ligeglade og dine kære!

Disse og andre fordele har en hyggelig og indbydende sted, døre er altid gæstfrit åben for gæster og beboere i Moskva!

anmeldelser

Restaurant "Pavilion" har en række forskellige reaktioner. Hvis du tænker for at gå til et unikt sted i hovedstaden, og opleve stemningen af nostalgi for de gamle dage, vil du forstå, hvordan dem, der allerede har været der, var kommet til at elske ham.

Ifølge mange besøgende, køkkenet i restauranten er faktisk meget velsmagende, tjenesten - på højeste niveau, og atmosfæren og placering af vandet årsag kun gode følelser og positive følelser, støbning en tilstand af harmoni og fred i sindet.

Nogle af gæsterne bringe her endda udenlandske venner, der går ud af restauranten kun et godt indtryk, og taler mindst værdig til det, end beboerne i hovedstaden. Det eneste, der er vigtigt at huske, når du besøger cafe - et forbud mod parkering nær etablering af en transport ønskelig sted.

Med andre ord, alle, der er i restauranten, var glad og anbefale det.

Kom til restauranten og invitere dine venner, og lad den tid brugt der, vil du huske i lang tid!

Beliggenhed og tidsplan

Restaurant "Pavilion", adressen er som følger: Rusland, Moskva-regionen, Moskva, Grand patriarken Pereulok 7.

Tabeller kan reserveres via telefon 8 (495) 697-51-10 eller 8 (495) 988-26-56.

Restauranten er åben for offentligheden hver dag fra 12:00 til 12 midnat.

For at opsummere

"Pavilion" - en restaurant (Moskva) for dem, der sætter pris på den unikke atmosfære, virkelig velsmagende mad, rimelige priser og ydelser af høj kvalitet.

Skynd dig at besøge institutionen på Patriarkens Damme i dag, og du vil være helt glad!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.