Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Restaurant "Narsharab" Chelyabinsk adresse, anmeldelser

East køkken appellerer til mange. Hun er lys, usædvanlig, giver dig en regnbue af nye fornemmelser og varianter. I dette tilfælde vil ikke alle være i stand til at gengive noget lignende i hans køkken. Så i dag vil vi gerne fortælle dig om restauranten "Narsharab" (Chelyabinsk). Der er fagfolk, der vil give dig hver eneste tone og nuance i smagen, præcis som det skal være. Måske er det derfor restauranten er meget hurtigt vinder popularitet og tiltrække nye kunder.

En fuldt udbygget underholdningscenter

Det er i denne og vises før hans gæster restaurant "Narsharab" (Chelyabinsk). Lige siden åbningen af den to-etagers kompleks var klart, at der ville være noget stort. Og så skete det. I december, den store åbning. Restaurant "Narsharab" (Chelyabinsk) viste sig i al sin pragt, som viser et stort udvalg af orientalske retter. I mellemtiden besøgende efterhånden mestrer området, nærmede åbningen af Buta SPA kompleks. Dette er en offentlig bad (meste mænd), kvinders spa med swimmingpool, tyrkisk bad og en undersøgelse manuel massage. Generelt her præcis er at gå én gang i dit liv.

Kun få detaljer om restauranten

Vi vil forlade uden opmærksomhed og underholdningscenter, da det tjener mere som et supplement. Når gæsterne trætte af overdådigt sæt tabel, kan de gå til en svømmetur i poolen. Men en mere detaljeret bemærkelsesværdigt restauranten selv "Narsharab" (Chelyabinsk). Han har specialiseret sig i den "rigtige" orientalske retter, især Aserbajdsjan.

På samme tid, det understreger de orientalske steder, der begynder med tegnene. Oversat fra Aserbajdsjan, navnet betyder "granatæble og vin." Begge er fundet i retter ofte nok, da disse to komponenter er grundlaget for den populære sauce.

Ikke mindre tankevækkende Jeg vendte og det indre, som har at transmittere præcis den stemning, der er afsat til institutionen. Kom indenfor, bare huske sultanens palads, som er set før i film. Carved buer, smykker, farverige lamper, kniplinger gardiner - alt dette skaber en enorm indtryk. På gulvet tæpper, plys stole, forbavsende komfortable, men tungere. Selvom det er ligegyldigt. Ved døren du mødt tjeneren, der holder op i tabellen, udskyde og tilskynde bagsædet, satte serviet på skødet.

Funktioner værelse

Restaurant "Narsharab" (Chelyabinsk), et foto, som du kan se i artiklen, er meget forskellig fra de andre institutioner i byen. I første omgang har designerne tænkt grundigt over, hvad der vil være i køkkenet, og forudsat udstyr lokaler ægte ler ovne og tandyr. Det er tilladt at give en helt unik tilberedning af kød og bagværk, som er i den østlige køkken meget. Formulering og fremstillingsbetingelser i dette tilfælde 100% af den oprindelige.

Se dig omkring

Du vil blive overrasket, men mange dekorative elementer, som er placeret i hallen - et håndarbejde af håndværkere. Restaurant "Narsharab" (Chelyabinsk, Brothers Kashirinyh, nummer 140) - en unik virksomhed. Her kan du lave en fabelagtig rejse til Østen uden at forlade Chelyabinsk. Veluddannede medarbejdere kender deres job. Denne måde, du rent faktisk ved, hvad det betyder at være i øst en velkommen gæst. Det er værd at bemærke, at alle dem, der allerede har haft en chance for at besøge disse gæstfrie vægge, de siger, at det bedste sted at finde over hele byen. Stemningen, lækker - og alt dette til dig.

Ud over den fælles rum, der er individuelle nicher, som hver er udstyret med sofaer stablet højt med puder. Det lyder blød musik, for det meste stue, intet konkret. Men scenen, der er udstyret med søjler, sagde engang, at der helt sikkert vil være uhæmmet glæde.

hovedmenuen

Hvad vil gøre dig glad "Narsharab" (restaurant, Chelyabinsk)? Menuen er meget forskelligartet, og selvfølgelig, det første sted er lam, krydderier og krydderurter. Sørg for at prøve to typer af Azeri plov. Til individuel arkivering den ideelle løsning ville være pilaf "Baku" til 370 rubler. Og på den store parabol kan bestilles enorm "Shah pilaf" for 1700 rubler. At dømme efter de anmeldelser, vidunderligt velsmagende ret. Smuldrende ris og flavorful kød, ømme grøntsager og en buket af krydderier gør det bare enestående.

Mange af retterne er kogt i tandoor. Det skewers lam til 470 rubler. Få steder i byen, kan du prøve så bud og perfekt kogte kød. Og hvordan kan du måltider på en åben ild? Denne uforlignelige "Baranja pærer" (380 rubler.), Kebab, grill og meget mere. Vigtigste retter præsenteres på en sådan rækkevidde, at fokus på den ene er bare meget svært. Denne Dolma på lammekoteletter eller Bugulma af kalkun. Satser helt acceptable fra 250 rubler.

Fiskeretter - det er et separat område, der vier en masse opmærksomhed "Narsharab" restaurant (Chelyabinsk). Anmeldelser stærkt anbefales at prøve ørred kogte over en brand. Uden hendes appetitvækkende skorpe og mørt kød indeni. Fish kvalt krydderier, lækker, så selv med en speciel sauce.

Hvis du kommer her, skal du sørge for at få fat i en snack velsmagende kutab. Denne fantastiske cheburechki af fine usyrede dej, tjente dem varme med creme fraiche sauce. Steg dem i tandoor, hvorfor de viser sig utrolig velsmagende. Du kan tage flere portioner, er det umuligt at bryde væk fra dem. Og selvfølgelig, ikke nægte dig selv fornøjelsen af denne drik "estragon".

banket menu

Hvis dagligdags retter er så stor skala, forestille sig, at du vil blive serveret på ferien bordet! Dine gæster vil ikke gå ud og kravle ud af bordet, fordi menuen er berømt for en overflod af luksus kødretter. Det lam, bagt hele proppet med couscous. Dette er en skål til en stor virksomhed, fordi dens vægt - omkring 17 kg. Omkostninger - 17 000 rubler, men det er absolut det værd.

Hvis virksomheden går mindre, er det muligt at stoppe for lammekølle, kogt på en åben ild. Dish 5 kg er perfekt til et godt selskab til 15 personer.

På trods af, at denne restaurant orientalske retter, og menuen har en pattegris (op til 7 kg, 9.300 rubler). Anmeldelser anbefaler også at prøve de ænder på Aserbajdsjansk (2900) eller gedder regal (2600 rubler). Serveres med dit valg. Det kan være grøntsager eller bagte kartofler, ris eller grønne.

hvor er

Faktisk meget let at finde en restaurant "Narsharab" (Chelyabinsk). Brothers Kashirinykh 140 - adressen på den institution, kan det desuden vises på kortet eller indstilles som koordinaterne for navigatoren. Som i mange andre elite restauranter, hvor kuponen systemet, som kan købes på en særlig hjemmeside. De giver en mulighed for at komme i restauranten 50% rabat på middag for to, eller 51% for fire.

anmeldelser

Alle gæster fejrer den storslåede interiør, luksuriøse møbler af massivt egetræ, tæpper, spændende atmosfære, der hersker i hallen. Alle tjener er mænd. Dette skaber en ekstra orientalsk smag. Der er et fælles rum og separate kahytter, hvor du kan tilbringe en fantastisk aften. Menuen er mere end en luksus. Alle retter er sande mestre i deres håndværk. Du behøver ikke at bekymre dig om noget, vil nyttige administratorer gøre alt for dig. Vil kun nyde en hyggelig aften med venner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.