Mad og drikkevarerOpskrifter

Glemte opskrifter: pattegris og retter fra det

Ingen festlig måltid er komplet uden kød retter, varmt og koldt. Det er dette produkt giver kroppen en følelse af mæthed, og den nødvendige energi, styrke til videre liv. Fordi kulturen i tilberedning af kød af forskellige sorter og arter er ekstremt høj i næsten alle nationer. Og vi husker denne tidbit, og en gang traditionel ret som pattegris. Det er - de gode gamle opskrifter af russiske køkken.

For dem, der har ingen anelse

Til at begynde, lad os være klart, at er en gris. Denne gris, som på tidspunktet for tilstoppet fodret modermælk og ikke spiser mere af andre fødevarer. Den udtaget formular (hjerte og forblive gras), skal det vejer fra 1 til 5 kg. Det kan være mindre, men der er ikke nok kød. Vigtigst er det, diegivning svin - næsten kost. Kød der bør være flere frie fede lag. Så vil det være en særlig smag, den ene, som fadet og værdsat!

madlavning teknikker

Og nu om fremstillingsmetoden. Stort set alle nationer i Europa køkkenet er der et par firmanavn recepter. Dette og pattegris i ovnen, på spid og ristet og udstoppet, og kram, kram, kram. Her er nogle interessante muligheder:

Metode 1, kold

Renset slagtekrop tidligere skoldes, skrabe Halm, omhyggeligt singe. Tør det grundigt for at fjerne skind med spor af sod og snavs, rester af børster. På indersiden af slagtekroppen rygrad hem, så det kan være bøjet og noget lettere at håndtere. Næste pattegris udenfor grundigt gnides med citronsaft gennemblødt til huden. Kødet anbringes derefter i to timer i koldt vand - at suge, fra blodet, etc., kom til brændt lugt. Den næste fase - slagtekroppen indpakket hørlærredsklud bundet til en pind, som er placeret på tværs af jern, således at grisen er inde, hældt i koldt vand, som løber salt, rødder og andre krydderier, kogt kød cirka halv time. Det er vigtigt, at suppen var kogende lidt, lidt! På grund af dette kød vil ikke danne skala!

Færdig slagtekrop fjernes, skæres i portioner sat tilbage i bouillon. Der kødet køler. Den serveres altid med peberrod, som er forberedt med creme fraiche. Som en side parabol fit gelé kød, dampede eller kogte grøntsager, grød. Mens der i gamle dage spiste jeg det bare sådan, kun med peberrod.

Opskrift 2, hot

Og her er en anden traditionel russisk opskrift, når svin var rede til at "Vasily", dvs. på dagen for St. Basil, eller til den gamle nytår. Han proppet, da det er nødvendigt, boghvede, mest almindeligt i Rusland. Så vi har brug for en pattegris. Køb det skal være sådan, at det slør af et kilo og en halv eller to. Mere får brug for to hundrede gram. boghvede, 120 g. smeltet smør, løg gennemsnitlige værdi er 5 kogte æg, 100 c. vodka, kogte gulerødder, persille og andre urter stråle, krydderurter, par oliven, salt. Færdigretter såsom:

  • Forarbejdet slagtekrop renses ved børsterne, renset, hvis ikke købt fra hylden. Vasket grundigt indefra og ud, og derefter forsigtigt tørret med papirhåndklæder. Kød godt inden gnides salt.
  • På tværs af slagtekroppen sættes i fyldet. Til dette boghvede vaskes og koges i saltet vand indtil den er klar tilstand, letsmuldrende. Så fint makulere løg, stegt i maslichke indtil den er gylden. Smuldrede æg, blandet med zazharki, tilsat til grød, og alle fyldet bevæges til grisen. Så maven skal være godt syet.
  • Uden for kroppen omhyggeligt behandlet med salt, fugtes med vodka indtil huden ikke bliver stiv. Nu grisen er placeret på en bageovn. Det er vigtigt at en sådan underfundighed teknologi. På en bagning nødt til at lægge tynde chips, bedre birk træ eller frugt. Og de - slagtekroppen. Top hælde smeltet smør og - i en ovn forvarmet fra 180 til 200 grader. Eller bare madlavning folie, uden chips. Når huden gribe "blush", temperaturkontrol i ovnen reduceres til 160-150 grader. Nu ejer bør være forsigtig juice og vand, som er dannet af bagning, slagtekroppen hvert 10. minut. Til snude, ører og ben og hale af et svin ikke forkullet, bør de wrap madlavning folie.

Stegt klar - det bør være at skære ordentligt. Bagsiden er en gris er skåret langs rygsøjlen, indtil kroppen køler lidt ned. Derefter skæres tråden, korn pænt lagt ud. gris selv skæres i portioner stykker og re-dannet som en helhed, på en stor plade. På alle sider obkladyvaetsya han grød. Til at dekorere, du kan hakke skiver kogte gulerødder og greens pritrusit. I stedet øje pasta af oliven i munden - et bundt persille eller grøn æble.

anbefalinger

Crust på grisen bliver mere sprød og brunet, hvis det er godt smurt med sojasovs før bagning. Men ting kan ikke kun korn, men også i leveren til hjertet, og andre Pille. Det vigtigste i dette tilfælde flere krydderier, især lavrushki, Goroshkov allehånde, spidskommen og koriander.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.