Mad og drikkevarerOpskrifter

Dumplings i puljen: enkel, velsmagende, original

Dumplings - det er et velkendt og elsket skålen, som vi kokken ikke kun på helligdage, men også på hverdage. Det kræver kun usyrede dej , og en hvilken som helst fyld efter eget valg. Jeg vil gerne tilbyde dig at lave nogle sort og forsøge at koge dumplings i potten. Gør det nemt nok.

Vi får brug for et par lerpotter, hvor vi vil bage dem. Takket være sin kompakthed podovat parabol kan være på bordet direkte i dem. Dette er meget usædvanligt, og selv dumplings i gryden i lang tid forbliver varmt. Prøv at overraske dine kære.

Hjemmelavede ravioli i potten

Vi har brug for følgende produkter:

  • Dej kop varmt vand, to kopper mel, to spiseskefulde vegetabilsk olie og lidt salt;
  • for hakket kød: et pund magert hakket oksekød, to pærer, et glas mælk, salt, peber;
  • at tilføje i potter: 200 gram enhver svampe, smør, creme fraiche, ost, vand (bedre bouillon).

Forberedelse. Lad os først og fremmest en test. For at gøre dette, hæld melet i en skål, hæld i det olie, salt og tilsæt kogende vand tre kørsler. Ælt dejen, så det ikke klæber til bordet. Dæk den med folie og lad i en halv time.

I mellemtiden en god ælte udstopning ved at kombinere alle ingredienserne.

Nu kan du begynde at forme dumplings, som derefter frosset i en fryser. Yderligere dem direkte fra et koldt steges i en gryde med tilføjelse af smør. Vi gør det for, når du bager de ikke falder fra hinanden og ikke hænger sammen. lægge dem forsigtigt på alle potter. På samme pande steges svampene indtil de er bløde og jævnt fordelt på toppen. Fyld hele creme fraiche. Tilsæt vand, så det næsten ikke dækkede svampe.
Ovn opvarmet op til to hundrede grader og bage boller i potter i en halv time. Så gnid osten fint, drys og bage det indtil bruning.
Der serveres færdigretter til bordet.

Ravioli i potter leveren

Denne ret er sikker på at blive husket af din familie og venner med sin unikke smag.

Vi får brug for de tredive stykker af hjem eller butik dumplings, gulerødder, en halv kop let flødeskum, tre spiseskefulde solsikkeolie, to løg, lever stykke, tre kopper sigtet mel, en spiseskefuld stødt sort peber, to laurbær blad, en liter vand, en flaske ketchup og salt.

Forberedelse: ravioli ekspanderet i en lerkrukke og fyld op med vand. På hver beholder går en halv liter vand.

Min lever og skæres i små stykker.

Shinkuem løg halvringene, gulerødder skåret i terninger og steges i solsikkeolie. Hæld fløde, ketchup, tilsæt mel, peber, og sprede lavrushku leveren. Den resulterende sauce hælde dumplings og dække dem med folie.

Varm ovnen til to hundrede grader og sætte fadet bage i en halv time. I sidste ende, viser det sig meget saftigt, duftende og lækker.

Dumplings, bages i en gryde

Vi har brug for: et pund af færdige ravioli, kop creme fraiche, en løg, fem laurbærblade, en halv kop vand, lidt citronsaft, peber, salt.

Fremstilling: løg renses, skæres i form af ringe, hæld citronsaft, salt og peber.

Dumplings på begge sider Svits i smør. Så de vil blive endnu mere smag. Spred i forberedt potter og sætte laurbærblade.

Den creme fraiche add peber, salt, toppet op med vand, bland godt og hæld alle. Spredt over de syltede løg.

En ovn blev forvarmet til to hundrede grader, og potterne sæt reserve skålen bage i en halv time. Efter denne tid, fjerner vi dem ud af ovnen og server straks til bordet.

Nyd dit måltid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.