Mad og drikkevarerOpskrifter

Champignon risotto Byg: at forberede en italiensk ret i russisk

Fans af det italienske køkken i verden utallige. Og det skyldes det faktum, at retterne har en raffineret smag og let at tilberede. I vores land, er de italienske retter især værdsat. Og så i dag præsenterer vi dig risotto med en russisk smag, nemlig: Byg risotto med svampe.

Sådan vælger du den rigtige perlebyg

Når du køber perlebyg for at gøre det til risotto bør være opmærksom på sit udseende:

 1. Der bør ikke være nogen urenheder.
 2. Farven kan være hvid, lys gul, er selv grønlig skær tilladt.
 3. Når der er fugt til stede i emballagen bør opgives, som det em produkt.

Det er den form for korn, som er gemt bedst i en karton. At så byg kan "ånde", fordi når det opbevares i kernen frigøres fugtighed, som kan fordampe sikkert, uden at standse i pakken. Og pakken vil begynde at få våde korn, som vil føre hende i forfald. Hvis du føler en bitter smag til fremstilling af produktet er tabt.

Hvorfor risotto lavet af perlebyg

Italienerne bruger til risotto ris, er perlebyg i Rusland anses for at være en simpel form for korn, som er meget ofte bruges i kost af sovjetborgere. På trods af dette, for italienerne byg risotto - det er utraditionel skålen, som er udarbejdet på særlige lejligheder, da udgifterne til korn i deres sædvanlige gange højere end prisen på ris. Denne risotto er fantastisk at smage fadet. Efter alt, krydset pænt glat udenfor, men indeni - hårdt. Dette gør risotto Byg unik og sjovt for elskere af italienske retter med et russisk motiv.

Den forberedende fase

Før du begynder at lave mad retter skal udarbejdes korn: det er nødvendigt at trække i et par timer. Som det vil bouillon bouillon af svampe. Bedst egnet hvide svampe. De kan tage den tørrede eller friske.

Husk, at før du bruger nogen svampe (undtagen svampe), de helt sikkert nødt til at koge og vælte i et dørslag, og derefter starte stegning. Det faktum, at alle vilde svampe i vækstprocessen inkorporerer alle elementer i jorden jorden, og det kan indeholde farlige stoffer for menneskers sundhed.

Opskrift Byg risotto med svampe

Først skal vi forberede produkterne, nemlig:

 • byggryn - 200 g;
 • svampe (svampe eller hvidt) - 250 g;
 • Parmesanost - 100 g;
 • champignon bouillon (efter kogning) - 1 liter;
 • løg - 2-3 stykker;
 • grønne stråle (persille);
 • basilikum blade;
 • vineddike - 1 spsk;
 • hvidvin (fortrinsvis tør) - 100 ml;
 • smør - 1 spiseskefuld;
 • Olivenolie - 50 ml;
 • salt og peber - efter smag.

Vi fortsætter til den umiddelbare forberedelse af risotto af byg.

Når byg forsvare, blev vendt i et dørslag og hæld væsken. I mellemtiden tager vi panden til at stege og koge det, tilføjer et strejf af olivenolie. Når gryden opvarmes til den ønskede temperatur, spredt byg og steg det med tilføjelsen af eddike. Så det vil blive mere duftende og smidig struktur.

Inden for en kort tid eddike er fordampet fra korn, og derefter hælde vinen på et konstant æltning byg. Efter 5 minutter, inddampet og vinen kan derefter gå videre til næste trin.

Kornene hæld bouillon, tilføje salt, peber og lad det klar til 20 minutter.

Mens byg gradvist forvandlet til risotto, kommer vi til svampene. Skær de kogte og vaskede svampe i skiver, med løg gøre det samme. Alt sammen vi sender til forvarmet pande med olivenolie og steg.

Når svampene, løg og byg separat er klar, vi kombinere alle ingredienserne og fortsætte med at stege dem i en gryde med tilføjelse af greens. I mellemtiden, gnide osten.

Tilsæt smør, revet ost, alle opsigt og tjene. Mushroom risotto af byg er klar.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.