FormationHistorie

Den spanske borgerkrig

Borgerkrigen i Spanien begyndte som et resultat af sociale, kulturelle, politiske og økonomiske modsætninger, og var den største chok for landet, fordi så bestemmer dens skæbne. Det var en konfrontation af totalitære kræfter og republikanere, for at forsvare demokratiet, i samme periode, hvor der var et sammenstød mellem kommunisme, demokrati og fascisme i Europa, med det resultat, at der var en delt det. Ring for at hjælpe de lande, der var på hver sin side af en international konflikt, var grundlaget for internationaliseringen af sidstnævnte.

Således er den spanske borgerkrig - kampen mellem den venstreorienterede regering (med støtte fra Sovjetunionen), og de højreorienterede kræfter (støttet af Italien og Tyskland), som endte i godkendelsen af den fascistiske orden i landet.

Når i 1936 valget til parlamentet i Spanien vandt Folkefronten part, som efterfølgende skabte en republikansk regering, højreorienterede kræfter under ledelse af Franco begyndte at forberede et kup. Snart blev afholdt optøjer på De Kanariske Øer, spansk Marokko og Spanien. Disse opstande blev undertrykt, men Tyskland og Italien har ydet bistand til oprørerne ved at sende dem til deres såkaldte frivillige.

Borgerkrigen i Spanien har forårsaget stor offentlig interesse rundt omkring i verden. For det første har Frankrig støttet den republikanske regering, men snart hun flyttede til den side af nazisterne. Og i sommeren 1936 syvogtyve lande, hvoraf de fleste er faktisk støttede højreorienterede kræfter i Spanien, valgte en politik om "ikke-indblanding". Italien og Tyskland har stærkt bidraget til skabelsen af en ny kilde til krig, og Sovjetunionen protesterede mod indblanding i militære operationer til fordel for oprørerne. Hertil kommer, at Sovjetunionen, sammen med endnu 53 lande gav deres frivillige til at støtte republikanerne.

Krigen i Spanien var underskrivelsen i Berlin, den tysk-italienske alliance, som en af målsætningerne var at gennemføre kampoperationer mod landet, og en måned senere blev underskrevet "Antikominternpagten" mellem Tyskland og Japan, essensen af, som var ansvarlig for kampen mod kommunismen, og i november 1937 har pagten sluttet Italien.

I mellemtiden, i nærheden af Madrid nazister blev besejret, hvilket førte til øget støtte deres allierede. Spanske by lidt bombardementer af tyske fly. Vestlige nationer støttede stærkt Franco, og i februar 1939 blev de udråbt fascistisk orden i landet. I foråret samme år Madrid blev taget til fange af oprørerne, landet kollapsede. Spanien, den borgerkrig, der varede fra 1936 til 1939, mistede mere end fire hundrede tusinde mennesker er blevet ødelagt næsten alle de store byer, veje, broer og forsyningsselskaber.

Således er den politiske enhed Tyskland, Japan og Italien ændret karakteren af kampen. Den spanske borgerkrig har udviklet sig på den ene side, den revolutionære, og på den anden - i en konservativ og blev internationalt.

Gennem de bestræbelser, de lande, hvor fascisme herskede, den spanske republik blev besejret, der var et skridt til toppen af Tyskland, Anden Verdenskrig, i fem måneder, da disse militære operationer indgår i planerne for verdensherredømmet. Men alle disse begivenheder førte til konklusioner om ændringerne i løbet af kampene, der fandt sted, da den, Første Verdenskrig.

Opsummering, skal det bemærkes, at det største problem af sidste århundrede var problemet med krig og fred. Desuden er menneskehedens historie konstant at sende testen i form af regionale konfrontationer. Det var i det tyvende årtusinde i disse væbnede sammenstød blandede tredje kraft, som bidrog til genoplivning af en global konflikt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.