ComputereComputerspil

Prison "Maynkraft" - måder at skabelse.

Hvad server skaberen til "Maynkraft", hvis nogen bevidst gør ondt og ødelægger den skabte verden? Sådan straffe griefers eller bandeord? Prison "Maynkraft" skabt specielt til dette formål. Enhver, der overtræder de love og regler i spillet verden, skal straffes i overensstemmelse hermed.

midler

Der er flere metoder til, hvordan man laver et fængsel "Maynkraft".

 1. Ved hjælp af mode.
 2. Med indstillingerne for administrator.

Nu ser vi på hver af dem. Det vigtigste er at finde den rigtige placering, hvor du nemt kan arrangere det "en underholdning" institution.

Privat

Denne metode vil kræve, at du kendskab til en række kommandoer, som vi kan styre den fremtidige fængsel. Og til at starte op lån Privatdocent territorium. Privatiseret område - er det område, som de andre spillere ikke vil være i stand til at gøre noget, herunder ødelæggelsen af blokkene, og byggeriet. For at beskytte dermed regionen, udføres følgende:

 • åbne chatten ved at trykke på "T";
 • indtaste kommandoen - // tryllestav;
 • tage i hånden dukkede et træ økse;
 • Vi bemærker terrænet to punkter i parallelepipedum dannet helt beskyttet område imellem;
 • indtaste kommandoen - / region påstand (navnet på regionen uden mellemrummene);

Nu ingen kan ødelægge hvad du har bygget her.

fængsel

Dernæst er det simpelt. Løft her enhver bygning med værelser og døre mellem dem. Dette er din fremtid i fængsel "Maynkraft". Efter dette, er det nødvendigt at privatisere døren til de andre spillere, de ikke kan åbnes.

 • åben chat og indtaste kommandoen - / cprivat og klik på højre museknap på den højre dør; Gentag proceduren for hver passage i en bygning.

Nu, for at sætte afspilleren i fængsel, du går i en hvilken som helst kamera, og luk døren. Dernæst skal du ringe gerningsmanden til ham. Til dette bruger vi en anden kommando.

 • indtaste chat kommando - / tp (gerningsmandens navn) (dit brugernavn): den anden spiller flytter til dig, men vil ikke være i stand til at forlade stedet.

Faktisk var det nødvendigt at gøre. Dette fængsel er i "Maynkraft" skabt hurtigt og uden at genstarte serveren. Men det har en række ulemper, såsom:

 • Fængsel kan blive ødelagt med sprængstof;
 • fange kan bruge kommandoen teleportation;
 • Fangevogteren bør altid være i nærheden af fængslet og personligt involveret i "landing" procedure og fangen amnesti.

Jail - For at undgå alt dette besvær, er der etableret særlige begivenheder. Med ham hele processen er meget hurtigere og mere sjov. Hertil kommer, sammen med den mod er en ekstra scenario, hvor du har brug for at flygte fra fængslet, vrimler med monstre og fælder.

skabelse

Så først downloade og installere den korrekte plug-in format: .jar. De bør placeres i en mappe med spillet, eller rettere, i plugins. Efter at genstarte serveren, og du kan nemt oprette en isolator.

Hvordan man laver et fængsel "Maynkraft"?

 1. Åbn chat knappen "T".
 2. Indtastning Kommandoer - / jailcreate (fængsel navn).
 3. Bemærk området såvel som i privat (cm. Ovenfor).
 4. Højreklik, peg på punkt, som vil blive indgået.
 5. RMB på det sted, hvor spilleren vil blive frigivet.
 6. Nu kan du bygge vægge, celler, og så videre - alt, hvad du ønsker. Andre spillere vil ikke være i stand til at ødelægge fængslet, og hvis jeg forsøgte, vil det blive straffet i form af en flok ulve angreb og dø.

optioner

Der er flere metoder til, hvordan man opbygger et fængsel i "Maynkraft". Vi har allerede lært, hvordan man laver et fængsel blok, men at placere folk i det?

 1. Den første mulighed - det samlede beløb. Opret en stor bygning, med individuelle værelser, men inden for det, kan spillerne bevæge sig rundt som du vil. De kan tage et kamera til at vælge fra og selv kæmpe for det bedste.
 2. Mulighed to - separate kamre. Du kan lave en bygning med mange rum og hver af dem er udpeget som en særskilt fængsel. Eller bruge kommandoen - / jailcreatecells. Som et resultat, vil du være i stand til at placere hver spiller i et separat kammer.

Under alle omstændigheder vil placeringen være spillere på din bekvemmelighed. Hvis det er nødvendigt, kan du altid bruge den tid kommandoen til at øge varigheden af den straf, og telepoint, at angive det punkt teleportation i fængsel.

En anden interessant måde, der skaber et fængsel i "Maynkraft". Konstruere en bygning med individuelle celler og en korridor. Efter dette, typen - / jailcreatewe. Vælg området med bygninger. Som et resultat, vil plugin forsøge at finde på egen hånd og skabe celler til fanger.

Desværre er denne kommando ikke altid fungerer korrekt og kan nogle gange tage over det næste kammer eller en central korridor forbinder passager. Men intet vover, intet vinder. Hvis alt går som det skal, kan du hurtigt og uden besværet med at blive klar fængsel.

Straf og amnesti

Endelig kun to forblev uløst problem. Den første af dem: "Hvor fængslet i" Maynkraft "?. For at kunne gøre dette, efter opførelsen af fangehullet kan du blot indtaste i chatten følgende kommando:

 • / Jail (tegn navn) (tidspunktet for hans frigivelse) (områdenavn) :( kamera nummer) (grunden på engelsk).

Årsagen vil fremgå af mærkningen i kammeret. Husk, at hvis du ikke angiver en tid, vil spilleren sidde i livet. Ud over de sædvanlige landing i fængsel, kan du også låse ud evnen til at kommunikere. I dette tilfælde vil gerningsmanden blive bare en "mur at kravle" ud af kedsomhed, og straffen vil blive endnu hårdere. Til denne liste kommandoen:

 • / Jailmute (fangens navn).

Men alle gode ting må komme til en ende, og den ansvarlige bliver nødt til at gå. Dette kan ske både i den tidsfrist, og for administratorens anmodning. Sådan løslade i "Maynkraft" tidligt? For at gøre dette, skal du indtaste følgende kommando:

 • / Jailclear - så du slipper for den frie absolut alle fangerne.
 • / Unjail (navn fange) - lindrer kun én specifik karakter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.