SkønhedHår

Professionel maling "Cedar" til hår

Professionel hårfarve "Cedar" (Kydra) skylder sin eksistens til de fagfolk, der har taget sig ikke kun om den rige palet af farver, men også tilstedeværelsen i køretøjet af kun naturlige ingredienser. Strukturen af "The Cedars", herunder særlige farvestoffer og olier af naturlig oprindelse, som i eksemplet med tusindvis af kvinder har vist, at det er muligt at udføre farvning effektivt og uden skader på håret.

Historien om mærket Kydra

maling skaberen - Patrick Ales, en franskmand, fra midten af det tyvende århundrede arbejdede på brugen af naturlige ingredienser i kosmetik til håret. Skaberen Kydra set skadelig virkning på kvinder male håret og forsøgte at forhindre dette besvær. Ales var overbevist om, at de stoffer og komponenter, der præsenteres for os af naturen, bidrage til at farve sit hår, det gør ikke ondt dem. I lang tid, har Patrick studeret planter, udledning af formler og, i sidste ende, jeg kommer til en enkelt opskrift, som er baseret maling "Cedar" til håret. Det skete i 1969.

værdighed

Male "Cedar" hår firs procent består af naturlige ingredienser, der indgår i planter, hvor eksperter er forbundet med hinanden med en særlig formel. På trods af den næsten et hundrede procent indhold af anlægskomponenter, farven på malingen holder i lang tid, hvilket gør håret mere sundt, stærkt og blødt. Især afledt Patrick Ales formel forhindre overtørring og hår-sektion. Den store fordel kan nævnes, at i blæksammensætningen helt fraværende sådanne kemikalier som ammoniak, resorcinol, parabener og finilendiamin.

"Cedar" maling. Tag det eller ej?

Med en omskrivning lidt ord de engelske klassikere af William Shakespeares "tage det eller ej - det er spørgsmålet." Paint "Cedar" har optrådt på det russiske marked ganske nylig så populært for hår, som man siger, i de smalle cirkler - for det meste i fagkredse, der kender en masse om høj kvalitet farvelægning. Mange piger, møde på butikshylder, "Cedar", gå på jagt efter oplysninger på internettet, men ikke at finde nok information og anmeldelser, kassere idéen om at købe. Men for at gøre det ikke det værd. Igen, alle på grund af dens kanalen er ny. Men hvis du stadig er i tvivl, kan du spørge om malingen hos frisøren, du har tillid til, og endnu en gang for at sikre en god produktkvalitet.

Hårfarve "Cedar". palet

"Cedars" farvepalet er virkelig rige. Der er de såkaldte grundlæggende nuancer: Blonde (lys, meget lys, meget lys, mørke) brun (lys, normal og mørke) og sort. Desuden er det muligt at detektere aske nuancer, guld, naturlige opal og aske, mahogni, kobber, rød, rubin, cool-sort.

Søde farve. Og farver håret og give dem blødhed

Den linje af hår "Cedar" er der også Sweet Farve - en speciel maske til hårfarvning effekt, som oven i, at meget velsmagende lugt. Hos Søde Farve i øjeblikket er der seks forskellige farver: saftige hindbær, sød honning, varm chokolade, modne blåbær, bud praline og krydret kanel. Betyder ikke blot plette hår, men bevarer også stabil farve efter flere pomyvok, hvilket gør håret blødt og behageligt at røre ved. Ud over denne effekt, siger eksperter, at malingen "Cedar" Hår kræver ikke brug af tredjeparts balms, som uden dem håret let at rede.

Hår farve "Cedar" - hele proceduren

Det er en fejltagelse at tro, at sådan en unik i dens egenskaber til hårfarve kan bruges, ligesom alle andre: strejke, vente et stykke tid og skyl. Alt her er lidt mere kompliceret, men resultatet er helt sikkert det værd. Proceduren føres i flere etaper.

Det første skridt er at anvende en særlig eliksir "Ales", som omfatter rosmarin, citronskal, salvieblade og naturlige olier.

Derefter kan du begynde at farvning.

Vask malingen du har brug for teknisk shampoo fra serien "Cedar", som vil give håret blødhed og naturlig glans.

Ved afslutningen af alle disse procedurer kan kun gælde for hår maske, der vil løse frisk farve i lang tid.

Hårfarve "Cedar". pris

Den gennemsnitlige blæk pris - 980 rubler. Den oxidant kan købes for 1500. Hvis der er et ønske om at gennemføre proceduren i salonen med fagfolk, vil omkostningerne variere fra otte til tolv tusind.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.