Nyheder og SamfundMiljø

Det er en mærkelig ord, "Kamchatka" ... Kedel, rockklub og Museum of V. Tsoi

Når skrev Viktor Tsoy sangen "Kamtjatka". Det er usandsynligt, at på tidspunktet for oprettelsen af de udødelige hits en musiker kunne have forestillet sig, at hans navn ville være en reel vartegn for sine fans fra hele landet. I dag, "Kamchatka" - fyrrum, hvor han engang arbejdede Victor R., forvandlet til en ægte rock-klub og et museum dedikeret til "Biograf" gruppeleder.

Kochegarka Blokhin på gaden

I Sovjetunionen var der en artikel til parasitisme, hvorefter alle de raske befolkning i landet måtte arbejde for sin fordel. Kreative mennesker sådan situation ikke passer. Hvis vi ser på historien, mange berømt for digtere og musikere i perioden, selv dannelsen af "værdig" af standarderne i samfundet ikke ønsker at få. Men loven er ens for alle. Forståelse denne enkle sandhed, den unge og talentfulde forsøgt at "gå et sted" for at få.

"Boiler room" Kamtjatka", som ligger i kælderen i en almindelig beboelsesejendom, er blevet en arbejdsplads for flere udestående musikere. Oftest den tidligere fyrrum forbundet med navnet Viktora Tsoya. Ud over lederen af gruppen "Kino", arbejdede der: Alexander Bashlachev, Sergey Firsov (Producer), Svyatoslav DELAY (grundlægger af gruppen "Alice"), Oleg Kotelnikov Andrey Mashnin (gruppe "MashninBend").

Ifølge samtidige, selv mens kedlen blev brugt ikke kun for sit formål. Til hendes kreative medarbejdere regelmæssigt kom for at besøge venner. Ofte musikere til at skabe og udføre deres hits lige i kælderen fyrrummet.

De vigtigste ting - frihed

I dag, "Kamchatka" - fyrrum, omdannet til en klub museum. Her kan du se interessante udstillinger og værker af folkekunst. Men forestille sig den virkelige atmosfære af denne fyrrum er svært, selv ser på de gamle fotos. Bedst af alt kedel-hus, som vidste sin Choi, demonstreret i en dokumentarfilm Alekseya Uchitelya. I en af de episoder Victor brandmand sagde om den følelse af frihed og uafhængighed, som sædvanlig kaste kul i ovnen.

B. Choi tog et job i fyrrummet i 1986. Pensioneret leder af gruppen "Kino" kun i 1988, at blive et rigtig godt kendt og populær musiker. "Boiler room" Kamtjatka "liked de kreative unge mennesker ikke kun af dens atmosfære, men også arbejdsvilkår. Victor arbejdede med tidsplanen igennem dag to, så havde masser af fritid til at arbejde. Månedsløn stoker var 95 rubler.

Konvertering af fyrrum til et museum

Viktor Tsoi døde på tragisk vis i 1990. Efter hans død, en stor hær af fans over hele landet bogstaveligt vanvittigt. Unge drenge og piger sov på graven af deres idol, var der endda forsøger selvmord på væggene i bygninger i alle byer hurtigt dukkede en sætning: "Choi - live" Gradvist masse uro relateret til døden af lederen af gruppen "Kino" lagt sig, men populariteten af Viktora Robertovicha er ikke blevet mindre.

I dag, mange lytter til sange Tsoi og aktivt interesseret i hans arbejde. Hvordan har disse begivenheder overlevet alle de legendariske "Kamtjatka"? Fyrrum lykkedes drives frem til 1999. Lukket fyrrum kun på grund af varmesystemet forbedringer. Direktør Anatoly kedel Sokolkov personligt tilbudt at gøre i en forladt kælder Folkemuseum V. Tsoi. Initiativet blev støttet, og i 2003 blev indviet den nye mindesmærke hjemmeside dedikeret til den store musiker.

Club Museum "Kedelrum" Kamtjatka "i vore dage

Blokhin Street møder turister beskidte gule facader af typiske huse. På en af dem kan du se et portræt Viktora Tsoya. Gå ikke glip af dette sted mens du går, og være sikker på at gå ind i gården. På væggene i bygninger - multi-farvede graffiti, uhøjtidelige malerier markører, linjer fra sange, ønsker "brødre-fans", koncert plakater. Hvis du ser det hele, er du kommet til den adresse, foran dig - klubben "Boiler room" Kamchatka". Nær indgangen til kælderen, kan du se en mindeplade på facaden og en lille basrelief monument dedikeret Viktoru Tsoyu.

I de fleste "Kamchatka" bevarede ovn, hvor lederen af gruppen "Kino" personligt kastede kul. V. Tsoi fans sikkert vil være interessant at se et par stykker af møbler, der er blevet bevaret siden slutningen af 80-erne af det sidste århundrede, såvel som personlige ejendele i hans idol. Derudover er der samlet en imponerende samling af forskellige poster, en eller anden måde forbundet med den gruppe af "Cinema".

Information til turister

Klubben Museet åbner dørene for offentligheden hver dag fra 13.00. I weekenden er der koncerter og festivaler. På hverdage om eftermiddagen til at besøge denne enestående sted kan være helt gratis. Indeni er tilladt uden restriktioner skydning. I de dage af koncerter skal du købe billetter. Hvis du nogensinde glemmer, husk, "Kedelrum" Kamtjatka "har følgende adresse: ul. Blokhin, 15 (indgang til kælderen i gården).

Hvorfor er alle de samme "Kamtjatka"

Selv de mest dedikerede fans af bandet "Kino" nogle gange undre sig over oprindelsen af navnene på fyrrum. Og virkelig, hvorfor "Kamchatka"? Hans sang af samme navn Victor R. skrev til jobbet som brandmand. Måske vidste han noget på forhånd? Eller sammensætningen er meget gerne modstykker Choi? Faktisk er den præcise svar på dette spørgsmål er nej. Meget populær er "hjem" version, fyrpladsen fik sit navn på grund af regelmæssige ulykker. Når burst rør oversvømmet på tidspunkter, ikke kun kontorlokaler, men hele gården af et hus. Uanset hvad det var, navnet perfekt fast. I dag, alle ved, at "Kamchatka" - fyrrum, omdannet til en klub museum, hvor han engang arbejdede sig personligt Viktor Tsoi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.