TravelingRetninger

"City Mall" Belgorod ": en biograf, børnecenter, butikker

"City Mall" Belgorod "er det største indkøbscenter i samme by. Et område på halvfjerds tusinde kvadratmeter. Af disse er 50 tusind leje overgiver "City Mall" Belgorod "Construction Organizer Center og investor i projektet på samme tid -. Selskabet" Sydpolen". Midler til opførelse blev tildelt i den samlede lån Sberbank Rusland. Den samlede lånte kapital er to og en halv milliarder rubler. Inden for den indledende kreditlinje begyndte opførelsen af den anden fase af shoppingcentret.

placering

"City Mall" Belgorod "ligger i udkanten af byen. Vejen her er i Kharkov-området. Forud for den ukrainske by Belgorod og halvfjerds kilometer.

I gåafstand fra shopping center ligger i mere end hundrede og tyve tusind indbyggere. Her er et nyt kvarter. I denne lejlighed i det hører til de mest velhavende mennesker, da købt for egen regning.

"City Mall" Belgorod "ligger i voksende område. Off-site butikscenter opførelse af boliger kvartaler vil fortsætte.

Høj tilgængelighed indkøbscenter. I umiddelbar nærhed er et stop i byen og regionale busser. Besøg "City Mall" Belgorod "(se nedenfor foto) kan endda beboere i nærliggende bosættelser.

Det siges, at tre hundrede og fyrre tusinde mennesker i området mall. Dette tal fordobler næsten sammen med befolkningen i forstæderne. Alle disse potentielle købere shopping center. Dem, der besluttede at besøge Belgorod, "City Mall" Belgorod "tilbyder gratis jorden parkering. tusind et hundrede biler kan rummes på dens område. Og det er ikke overraskende, at "City Mall" Belgorod", hvis adresse - gade. Shchorsa, 64, bliver besøgt af et stort antal beboere og gæster i landsbyen.

Den arkitektoniske opløsning

Indtast shoppingcentret bygning i drift blev forsinket i tre år med hensyn til at pre-planlægning. På trods af dette, er komplekset fuldt ud opfylder alle moderne krav, der gælder til kvaliteten af butiksareal. Centret har et professionelt gennemtænkt koncept og kompetent ledelse.

Arkitektonisk og designløsning, der anvendes i konstruktionen af den komplekse "City Mall" Belgorod", er forskellig fra andre indkøbscentre, som opererer ikke kun på markedet i byen, men også i andre områder af landet. Denne kendsgerning er meget attraktive for køberne.

TRC er beliggende i to, og i nogle områder på tre niveauer. Rulletrapper installeret på en sådan måde, at en cirkulær bevægelse af shoppingcentret kunder. Komplekset er simuleret med gaden ligger i den centrale del af øen. På anden sal vil de besøgende være overkommelige restauranter. Opmærksomhed af børn og voksne er tiltrukket atrium med fosser springvand placeret rundt omkring på kloden i form af en halvkugle.

Interiør design

Alle shoppingcentret lokaler synes let og luftigt. I forskellige udførelsesformer er anvendt former for vand, luft, blå himmel og grønt saftigt. Naturlige ramme af komplekset kan ses gennem sin glaskuppel. Denne clerestory og er den røde tråd i indkøbscentret. Kuplen er en dialer. Dens ramme er fremstillet af metalkonstruktioner. Det samlede areal af ruder op til to tusinde kvadratmeter. Søjlerne af bygningen er monteret i trin på 12 m. Skelettet er lavet af metalkonstruktioner. Gulve af forskellige niveauer. Deres højde varierer fra fire til otte meter. For plader anvendes metalbjælker. Deres spændvidde er 12 m.

Med hensyn til den arkitektoniske stil af komplekset, denne high-tech, som kombinerer nogle af elementerne i neo-klassisk og art deco. Det indvendige design sæt en mere dynamisk rytme. Dette gøres med henblik på at etablere kunder på aktiv tidsfordriv i området underholdning af mall og shopping.

Det indvendige design af komplekset er blevet valgt i overensstemmelse med arkitekturen i de omkringliggende regionale udvikling. Det siges, at de sydlige regioner, som er i tæt nærhed til indkøbscenter, er en prioritet, men samtidig er placeret uden for byen. Derfor er mange af de strukturer blev udført med en antydning af landet (træ). Dette gør det muligt for besøgende at slappe af og tilbringe tid i et behageligt miljø.

Udstyr personløftere

I shoppingcentret Bygningen har to panorama elevatorer og syv lastbiler. Hertil kommer, at flytte kunder, der kører rulletrappe 2 og 4 travolator.

elektrisk strømforsyning

I SEC "City Mall" Belgorod "bruges den mest moderne teknologi til at understøtte komplekse liv støtte på det rette niveau. Med hensyn til dette, og elektriske distributionssystemer. Hovedelementerne i de anvendte opløsninger anvendes i de komplekse tørre transformere, udstedt af "Schneider Electric". De tillader ikke blot at reducere tabet af elektricitet, men også indtager en lille plads i vedlagte transformerstation.

På grundlag af det af "Schneider Electric" muligt at sende hele systemet af magt distribution og modtagelse af alarmer på konsollen. Dette gør det muligt for tekniske personale til at reagere hurtigt på problemer, der opstår i netværket.

Ved installation af udstyr i et moderne elmålere installeret indkøbscenter. De tillader dig at overføre data direkte til kontrolrummet hele bygningen.

Luftrensningsanlæg

Aircondition og ventilation, fås i indkøbscentret, baseret på en omfordeling af varme flow koncept. Denne energibesparende moderne tilgang. De centrale klimaanlæg, som blev købt fra "Rosenberg", brugt genanvendelse og nyttiggørelse system. Dette udstyr kan reducere energiomkostningerne betydeligt. I udformningen af bygningen var indstillingen af varmepumpe enheder. Disse anordninger viderefordele afholdt i opbygningen af overskydende varme, lede det fra et rum til den anden for at opvarme vand eller luft.

automation system

I shoppingcentret "City Mall" Belgorod "etablerede virksomheder TA Controls controllere. Det er den seneste generation af anordninger, der kan «Longwalks» anvendelse af teknologi. Systemet tjener til at styre alle forsyningsselskaber indkøbscenter, og den gør det automatisk. Dette udstyr gør det muligt at reducere eller endda undgå eventuelle tab i tilfælde af fejl i teknisk udstyr og forbedre kvaliteten af den service af besøgende.

brandslukningssystem

Når der opstår en alarm virker moderne teknologi vandtåge. Den er designet af "AKVAMASTER". Vandtåge, der skaber systemet, minimerer beskadigelse af varerne i tilfælde af brand. Ved hjælp af dette system giver dig mulighed for at fjerne ilden selv i omstillingsbord.

lejere

I shoppingcentret "City Mall" Belgorod "butikker tilbyde kunderne produkter og elektronik, babyprodukter og tøj, smykker og sko. Arbejde her Musikalsk og bogmesse. Deres tjenester tilbyder renseri, firma, beslutningstagning og reparation tøj, rejsebureau, solarium og makeup. I shoppingcentret gjort trykning og instant foto og metal stykker.

Kompleks behager sine besøgende med en skøjtebane, en underholdning område, fitness klubber, morskab-og 3D-biograf.

Blandt de følgende anker lejere: "Snedronningen" og "Sportmaster" og hypermarkeder "M. Video "og" Carousel ". Populære blandt køberne newyorker butik, der sælger tøj, samt det punkt at realisere produkterne af føderale og internationale virksomheder. Blandt dem, mango, Gloria Jeans, Carlo Pazolini, Finn Flare, BNG og mange andre.

børnecenter

underholdning zone "Surprise" ligger i "City Mall" Belgorod "indkøbscenter. Den dækker et areal på 1576 kvadratmeter. Børnecentret "City Mall" Belgorod "- er en institution, der bringer glæde ikke kun børnene, men også deres forældre. I det, kan de besøgende blive tilskuere og deltagere morsomme forestillinger, shows og konkurrencer, dans på skummet diskotek. Centret er udstyret med en labyrint og forlystelser, en karrusel og sjove tog. Børns opmærksomhed tiltrække underholdning maskiner og laser kampe. Du kan også stå på skøjter.

Børnenes center "Surprise" tilbyder sine besøgende bruger fødselsdage og diverse ferie i en hyggelig cafe "Pati Rum". Indgang til området underholdning er gratis.

Sinemapark

Dette er et andet sted, der er glade for at deltage kom til Mall shoppere. Biograf Park "City Mall" Belgorod "er anderledes, da alle sådanne multicomplex zone specifikke design tilgang til indretning. Projektet har udviklet Dzhulio Baratelli. Denne velkendte italienske designer.

Sinemapark "City Mall" Belgorod "til at være så usædvanligt, der meget vel kan hævde at være en unik arkitektonisk objekt. Denne underholdning område vil helt sikkert gerne alle besøgende på shopping komplekse. Tre ud af ti er tilgængelige biografer er udstyret med udstyr, der er beregnet til visning enhver film i 3D-format. Tre-dimensionelle billede er nu den foretrukne og populære ikke kun blandt børn, men også blandt voksne.

Biograf "City Mall" Belgorod "i to værelser udstyret med specielle" svævende "skærm. På grund af deres design nemt øger størrelsen på opfattelsen af billedet, gør det muligt at fordybe sig i den magiske og mystiske verden af biografen.

Biograf "Mall City" Belgorod "på samme tid kan besøge 946 mennesker. Generelt Biograf Park, et område på lidt mere end to tusinde otte hundrede kvadratmeter. I dette område, placeret en stor foyer, der sætter scenen. Det er beregnet til premieren. «Slap» har en comfort zone i den blå-parken. Arbejde på dette område og en biograf bar. Interaktivt plasma-tv sat i foyeren af biografen, kan gæsterne få vist de ønskede oplysninger om filmene.

Der er en biograf i parken udstyr til at vise feeds i digitalt format. Til hjælp for publikum blev det købt særlige stole, designet og fremstillet af Lino Sonego. I biografen, der er steder for de mennesker, der har handicap. Der er også en anordning til hørehæmmede. Det er værd at sige, at kvaliteten af screeningerne bekræftes af internationale certifikater.

Besøgende Biograf Park tilbyder den mest lækre karamel popcorn. Det er lavet af en speciel kvalitet af argentinsk korn. Det bruges i opskriften, og den bedste karamel Amerika.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.