Publikationer og SkriveartiklerPoesi

Naum Korzhavin - biografi og kreativitet

Vores helt i dag er digteren Naum Korzhavin. Hans biografi vil blive undersøgt detaljeret senere. Han er også kendt som dramatiker, oversætter og prosaforfatter. Hans mor arbejdede som læge. I 2006 blev han tildelt en særlig pris fra Big Book-projektet. I 2016 modtog han den nationale pris "Poet".

biografi

Lad os først tale om hvor og hvornår Nahum Korzhavin blev født. Hans biografi begyndte den 14. oktober 1925 i Kiev. Jeg blev ført væk med poesi tidligt. Han studerede på skolen i Kiev. Før krigen blev ifølge hukommelsens erindringer udvist fra denne institution, da årsagen blev kaldt konflikt med direktøren. Nikolai Aseev bemærkede den unge digter i Kiev. Det var han, der fortalte om den unge mand i det litterære miljø i Moskva. Da den store patriotiske krig begyndte, blev dikteren fra Kiev evakueret. På grund af nærsynethed kom jeg ikke ind i hæren. I 1944 gik han til Moskva. Jeg forsøgte at blive studerende på Gorky Literary Institute. Men han lykkedes ikke. I 1945 kom han ind på universitetet. Blandt naboerne i vandrerhjemmet var vores helt Vladimir Tendryakov og Rasul Gamzatov. I 1947 blev den unge digter på højden af Stalin-kampagnen, hvis mål var "kampen mod kosmopolitikken", arresteret. Omkring 8 måneder var han nødt til at bruge i isolatoren fra ministeriet for statssikkerhed i Sovjetunionen såvel som på Serbisk Institut. Som følge heraf blev vores helt dømt i henhold til resolutionen fra det særlige møde i MGB. Han blev dømt til eksil. Dømt ved straffelovens artikler 58-1 og 7-35 blev han således anerkendt som et "socialt farligt element". I efteråret 1948 blev vores helt deporteret til Sibirien. Omkring 3 år tilbragte han i en landsby kaldet Chumakovo. Fra 1951 til 1954 tjente han et link til Karaganda. På dette tidspunkt afslutte han sine studier på en teknisk mineskole. I 1953 modtog hr. Et eksamensbevis for en Steiger. Efter amnesti gik han til Moskva. I 1956 blev han rehabiliteret. Han blev restaureret ved instituttet. Afskrevet fra denne institution i 1959 tjente digteren til livet selv oversættelser. Under "optøningen" begyndte man at udskrive poesi i forskellige magasiner. Bred popularitet blev bragt til ham ved udgivelsen af et udvalg af værker på siderne i den poetiske samling "The Tarusa Pages". I 1963 blev hans bog "Years" udgivet. I denne samling af digter indbefattede digte skrevet for perioden fra 1941 til 1961. I 1967 arrangerede Stanislavsky Theater teateret "Once in the Twenties", skrevet af vores helt. Udover de officielle publikationer har digterens arbejde også en underjordisk komponent. Mange digte blev distribueret i listerne over samizdat. I 1960 talte poeten til forsvar for samvittighedsfangerne Galanskov og Ginzburg, Daniel og Sinyavsky. Disse omstændigheder forårsagede forbuddet mod trykning af hans værker.

udvandring

Naum Korzhavin indgik en konflikt med Sovjetunionens myndigheder, som hele tiden blev forværret. I 1973 indgav vores helt efter spørgsmålstegn, der blev afholdt på anklagemyndigheden, en ansøgning, hvor han bad om tilladelse til at forlade landet. Han forklarede sit skridt ved "manglende luft nødvendig for livet". Digteren gik til USA. Afviklet i Boston. Han var med i antallet af medlemmer af redaktionen i "kontinentet". Han fortsatte sit poetiske arbejde. I 1976 blev hans samling af digte The Times udgivet i Frankfurt am Main. I 1981 blev der udgivet en bog "Plexus". I post-perestroaktider havde vores helt mulighed for at rejse til Rusland, han fik lov til at føre poetryaftener. Han kom for første gang til den russiske hovedstad, modtog Okudzhavas personlige invitation. Det var i firserne. Det første sted hvor han udførte sin tale er The Cinema House. Hallen var helt fyldt. På siden gav balkonene ekstra stole, som blev taget fra arbejdstagerne. Da Okudzhava og Korzhavin dukkede op på scenen, steg hele salen og applauderede stående. Vores helt så ikke godt ud. Derfor lænede Okudzhava sig mod ham og sagde, at hallen hilser dem stående. Korzhavin var meget flov. Derefter læste han poesi og besvarede forskellige spørgsmål. Alt dette gjorde han fra minde. Jeg kunne ikke læse bogen på grund af dårlig syn. Fra publikum begyndte at dukke op skuespillere, der kom til mødet som tilskuere. Uden forberedelse læste de fra bogen noget af de digte, hvor samlingen blev tilfældigt åbnet.

anmeldelser

Naum Korzhavin som digter er evalueret på forskellige måder. Wolfgang Cossack kalder hans tekster tætte, betyder for billedsprog. I dette tilfælde opnår vores heltes værker ifølge den samme kritiker moralsk og politisk magt på grund af abstraktion. Wolfgang Kazak lægger også vægt på, at digterens arbejde stammer fra det mørke og sværd, han så, såvel som hans tro på lys og adel.

Personligt liv

Vi har allerede kort fortalt om, hvem Nahum Korzhavin er. Hans personlige liv vil blive beskrevet yderligere. Diktens første kone var Valentine Mandel. Han har også en datter Elena. Den anden kone af vores helt var Lyubov Semyonovna, som døde i 2014. De var gift siden 1965. Lyubov Semyonovna var en filolog.

sammensætninger

I 1961 blev bogen "16 digte" udgivet. I 1962 udgav Naum Korzhavin digtet "Årets Fødsel". I 1976 optrådte bogen "The Times". I 1981 dukkede "Plexus". I 1991 blev bogen "Brev til Moskva" udgivet, som indeholdt digte og digte. I 1992 blev samlingen "Tid givet" offentliggjort. I 2008 blev bogen "På århundredets højde" skrevet. Forfatteren af vores helt ejer et essay "In Defense of Trivial Truths", "Lyrics of Marshak", "Poetry of AK Tolstoy", "The Destiny of Yaroslav Smelyakov", "The Experience of Poetic Biography".

Film dokumentar

Naum Korzhavin er repræsenteret i flere malerier. I 2003 blev filmen "Portrætter af epoken" frigivet. I 2005 blev billedet "De valgte frihed" filmet. I 2011 optrådte båndet "Emka Mandel med Colborn Road, 28". I 2015 skærmbillederne "Nahum Korzhavin. Tiden er givet ... ". Nu ved du, hvad digteren Naum Korzhavin er kendt for. Billeder af det er knyttet til dette materiale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.