Kunst og underholdningLitteratur

Lignelsen om den godhed: positive følelser, som er sigtet for positiv

Folk håndværk er interessant for sin originalitet og originalitet. Da der ikke er strenge begrænsninger, men der er en stil og dybere mening. Meget pænt varieret lignelse. Blandt dem er værker af forfatterskab, og der er dem, der kommer fra folket. Lignelsen om venlighed - en favorit for mange forfattere af litteratur, som der er skrevet allegorisk sprog og betydningen skjult inde, ligesom frø i blomsten. For at komme til det punkt, du har brug for at tænke fantasifuldt og ikke være bange for at drømme. Kun en tankevækkende forstå sandheden.

Hvad er en lignelse?

Kærlighed til læsning udvikler den person, det rigere og mere interessant. Med en belæst mand, kan du holde samtalen i gang, for at uddybe bekendtskab. Den skjulte betydning er til stede i mange litterære værker. Dette skyldes primært det faktum, at kedeligt at læse prosa, slutningen, som er kendt fra starten. Lignelsen - en novelle med fokus på en eller anden som person. Utilgængelighed giver mening for alle de lignelser attraktive for eliten. På nogle måder lignelsen om venlighed er som en fabel. Hendes sprog tales om fænomenerne livet, ikke at tale om, at i et samfund.

Hovedidéen

Lignelsen om godhed børn har brug for at være rolig og klar som muligt. Spillets historie - hverdagssituationer med en usædvanlig udgang. Hele historien om dette emne til en konklusion, der er den moralske i slutningen. Moralen er altid en morale, forskrift med en filosofisk tone.

Det viser sig, en slags levende lov, der er fængslende, da der ikke er nogen klar ordre eller straf. Lignelsen om venlighed for børnene - det er en nem måde at formidle din idé at give barnet noget at tænke over. Tilføjelse visdom af alle de velkendte lignelse, kan du få bogen af viden om livet, designet til at lære en mand at være en mand. Og husk de liv lektioner på grundlag af noveller meget lettere. Derfor kan vi roligt sige, at lignelsen om det gode i at give en fast forståelse af verden og dens love, og åndelige fænomener.

For eksempel

Der er en smuk lignelse af venlighed, hvor hovedpersonen - en lille pige, gav alle deres opsparing til en gave til storesøster. Antag hun havde meget lidt penge, men sælger tog skam på barnet og solgt hendes halskæde af turkis. Ældre søster besluttet ikke at acceptere en gave, og bragte den tilbage til butikken. Men tilbage perler mislykkedes, fordi sælgeren ikke gjorde simpelthen en flot gestus, men en handling af et rent hjerte. Den sidste linje i denne historie gør du tænker på bredden af den lille piges hjerte og forståelse af en voksen mand. Som en lille nu folk er i stand til at gøre! Og hvordan vil du vokse op barnet forstod oprigtigheden af historien!

fra historien

I det 10. århundrede f.Kr. begyndte at dukke lignelse. Opret dem startede endda Kong Salomon, Judas konge. Disse lignelser er en del af Det Gamle Testamente. Det er faktisk den moralkodeks tilnærmelse af sjælen med en klar idé i kernen. Lignelsen om venlighed var en allegori med en moralsk sans. Forfatteren giver lignelser prosaiske generalisering af den kunstneriske kredsløb. Vejledende kan blive kendt lignelse af venlighed og barmhjertighed. Guderne ledte efter en mand værdig anerkendelse for deres venlighed. Men alligevel var der ikke sådanne kandidater. Det viste sig, at det bedste for alle de ulykkelige enke efter en fisker, der i mange år at hjælpe de fattige, gav husly og støtte til alle. hendes sjæl var ren, og guderne blev tildelt en kvinde med penge. Deres værker hun opgav, men fortsatte med at hjælpe de fattige. Men penge gør en bjørnetjeneste, fordi folk begyndte at komme fra andre byer, bedragere og Scatterbrain, der ønsker at drage fordel på bekostning af andre.

Så indså hun, at hjælpe folk kan kun være én måde - at give alt, hvad hun har. Moralen er: den rigdom - det er hvad der er gemt i sjælen i stedet for i en bank eller anden stash. En mand med en rig sjæl penge ødelægger ikke.

børn får ofte at vide gammel historie om venlighed og høflighed, hvor den unge mand kom til den gamle mand og bad ham om at lære ham den visdom, styrke og uovervindelighed. Ældste sagde, at en klog mand vil være venlig mod andre, og vil være så stærk. Opmærksomme også vil ignorere konflikter og forhindre dem. Derefter kommer uovervindelighed. Den unge mand gik bort, men vendte snart tilbage og tilbød at ældreplejen og opmærksomhed. Så skete det, at alder bringer visdom og venlighed, men en rigtig mand er stærk ikke kun fysisk, men også åndeligt. Det er denne lignelse lærer nutidens børn. Antag de opfattes som et eventyr, er det vigtigt, at de erfaringer, vil blive udskudt i det ubevidste.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.