Sport og FitnessVægttab

Hvordan til at trække op i røven i en uge

En af de første genstande af stolthed og tiltrækningskraft kvindelige repræsentanter, selvfølgelig, er deres "femte punkt". Det fungerer i den sandeste betydning. Mænd enstemmigt og utvetydigt vise interesse i denne del af den kvindelige figur. Derfor kvinder har tendens til at finde en måde , hvordan man trække op røven, sætte det i den mest perfekte mulige visning. Selvfølgelig, både mænd og kvinder, der er forskellige standarder for skønhed. Men oftest undrer hvordan at stramme røv derhjemme og så hurtigt som muligt.

Så først lad os beskæftige sig med fysiologi "femte punkt", hvorfor er det så nemt at få ekstra vægt, og det gør det rundt, og hvordan du fjerner balderne? Det faktum, at vores smukke kvindelige røv af natur besidder et stort antal fedtceller. De er afgørende for vores krop, der udfører funktionen af belægningsgraden. Ja, noget i retning af en kamel to pukler. Derfor, jo mere vi oplever sult, når slankekure, jo mere vores krop forsøger når muligheden for at "afsætte" for noget at læne år. Dette er, hvordan vores kroppe på celleniveau. Fat celler er designet til at redde os fra sult. Så fuld af dem, vi ikke slippe af med. Observere en bestemt kost, kan du reducere intensiteten af deres vækst betydeligt. Hvis du ønsker at vide, hvordan til at trække op i røven, så er det nødvendigt at drikke masser af rent vand, spise oftere, men i mindre antal, at begrænse sig i deres foretrukne slik og undgå at spise tre timer før sengetid.

Det er værd at bemærke, at selv om vores vidunderlige røv og består af flere par muskler, men definerer en lettelse og giver den seksuelle formular er kun én - det er en stor gluteus maximus. Det var hende, der, at være i god form, elevatorer og afrunder vores silhuet. For at skabe en perfekt røv er ikke nok bare at fjerne fedt, du har brug for at øve lidt denne muskel. En charmerende glat og dragende glød "vores stolthed" vil modtage fra den daglige massage.

Hvor let er det at gøre din bagdel modstandsdygtige og hvor hurtigt? Træk op i røven for ugen er virkelig hjemme, men det er en masse arbejde og en masse tålmodighed.

Først skal det til en regel at holde sig til en rimelig form for mad og rigelige vandforbrug. Det er i hvert fald ikke om sult, og om overholdelse af nogle allerede nævnte regler og bestemmelser måltid.

For det andet, skal du sørge for at massere ballerne på daglig basis. Dette gøres bedst med en børste eller en hård svamp, eventuelt med brug af specialværktøj til vægttab. Proceduren forbedrer blodcirkulationen, der brænder fedt, fjerner cellulite, gør huden glat og strålende.

For det tredje, du skal gøre, daglige øvelser i 15 minutter. Hvem ved, hvordan at trække op i røven, for at sige præcis, hvad de mest effektive redskaber - er enkle squats. Har de nødt til at være sådan her: fødder skulder bredde fra hinanden, hænder på hans bælte 30 gange tre sæt. Ja, det er ikke let. Så glem ikke at udføre strækøvelser - tilbøjeligheder fremad, palmer strække gulvet. Derefter liggende på maven ben stiger op skiftevis også til 30 gange og tre gentagelser. Og liggende på ryggen, benene bøjet - løfter ballerne på 30 gentagelser.

Det er det! Det kræver kun en smule tålmodighed, og alle vil spørge dig, hvordan du trække op i røven.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.