Sport og FitnessVægttab

Kost Mirimanova: menu for hver dag i detaljer, funktioner og resultater

Slankende enhver kvinde er forbundet med ulidelig sultestrejke, en komplet afvisning af velsmagende retter, mangel på energi, svimmelhed og nervøst sammenbrud. Kontinuerligt negativt. Hvor får vi motivationen til at overholde diæt under hele forløbet er lagt, samt at fastholde de opnåede resultater efter et vist antal kilo vil blive besejret? Men dette er ikke den vej, der kan føre dig til en komplet sejr over fedme. For at gøre dette, er du nødt til at leve i harmoni med din krop.

Det betyder, at teorien om et totalt forbud ikke er berettiget. Visse regler og restriktioner skal overholde, men for at lære mere om dem, vil du blive overrasket over, hvor meget de er bløde. I dag er din opmærksomhed præsenteret Mirimanova kost. Menu for hver dag, er malet i detaljer, vil give dig mulighed for at lave din egen mening om det og selv bestemme, om det er egnet til dig.

Lidt af teori

Dette system har modtaget den bredeste popularitet blandt tusindvis af kvinder. I virkeligheden er denne diæt, som blev udviklet for mig selv Catherine Mirimanova. Men hun var i stand til ikke blot at væsentligt tabe sig, men også for at holde resultaterne i de kommende år. Se, at det klart er konstrueret anlæg en fremragende effekt, har hun udgivet er de teknikker til en bred vifte af tilhængere. Faktisk en individuel kost. Kosten består af flere vigtige blokke. Det er en fast menu og en ordning med fysisk træning. Dens store fordel er, at det ikke er nødvendigt at opfinde noget, bare følge de trin, der er beskrevet, og resultatet vil ikke tage lang tid. Hertil kommer, at forfatteren designet og motivation system. Men nok teori, lad os se hvad kosten Mirimanova. Menu for hver dag, er malet i detaljer, er det en reel guide til handling.

grundlæggende principper

Den første forskel er, at kosten ikke er beregnet til at alvorligt begrænse din kost. Tværtimod, det er absolut ikke typisk for vægttab programmer, du har lov til absolut alt. Herunder selv de simple kulhydrater. Ja, du hørte rigtigt, sukker, brød, kartofler og pasta - alt dette kan indgå i kosten. På hvilket er baseret kost? Først og fremmest af forholdet mellem det tidspunkt på dagen med den indkommende energi.

Og hvad siger de folk, der allerede kender i praksis, at en sådan kost Mirimanova? Menu for hver dag (vi vil se på det i detaljer lidt senere) overrasker med sin mangfoldighed. I denne sidste måned i gennemsnit mennesker tabe sig ved 5 kg. Resultaterne kan variere en smule, nogen taber i vægt mere, nogle mindre.

Generelle regler

Og lad os nu se på, hvad en kost fortæller os Mirimanova. Menu for hver dag af undersøgelsen i detaljer, så du vil kun nødt til at kombinere et måltid i overensstemmelse med det.

Her er de vigtigste regler:

 • Betydningen af morgen måltid. Mange kostvaner understrege, at for en korrekt stofskifte er vigtigt ikke at springe morgenmad. Det var ham, der kører alle processer i kroppen. Den morgen måltid er ikke specielt begrænset i produkterne. Tilladt konfekture lækkerier, men det er ønskeligt at vælge den naturlige marmelade og mørk chokolade.
 • Lad den hvide brød om morgenen.
 • Faktisk før middagen du er ikke begrænset i valg af produkter. Hvis om aftenen vil du blive behandlet kage, lade den stå i køleskabet. I morgen kan du spise det uden samvittighedsnag.
 • Efter 12 timers kost kun er dampet, kogt eller damp mad uden simple kulhydrater.
 • Og den sidste regel - er det vigtigt at afsætte tid fysiske aktiviteter, samt at drikke masser af rent vand. Men tvinge dig selv ikke behøver halvanden liter om dagen er nok.

De vigtigste fordele

Hvorfor er det så populært kost fik Mirimanova? En daglig menu (menu kan du omforme for sig selv, men det er vigtigt at holde sig til de generelle regler) kræver ikke tælle kalorier spist, som er yderst belejligt. Ned med dagbøger, køkken skalaer og endeløs anger. Nu alt er meget lettere. Op til 12 timer, kan du få det hele.

Aldersgrænse findes ikke. Denne diæt kan gavne såsom ældre og unge.

Gravide og ammende kvinder kan også følge denne diæt uden skade på din baby.

Alle produkter, der tilbydes af systemet, som er tilgængelige for alle.

Ifølge officielle medicinsk konklusion, er denne diæt ikke skade din krop. Hvor vidunderligt at tabe sig og ikke føler sult, irritabilitet og svaghed.

Hvert måltid - kun ét produkt gruppe

Det er det fundament, som vil give dig mulighed for at optimere dine måltider hver dag og vælge fødevarer fra dem, der i dag har i dit køkken. Så, hvordan en kost bygget Mirimanova? Principperne for dette system er reduceret til det faktum, at alle produkter er blevet opdelt i syv store grupper. For når du kun kan spise dem, der er i samme gruppe. Overholde denne regel nemt. Men lad os mere.

Her er gruppen:

 • Mejeriprodukter og frugt. Den ideelle kombination, der appellerer til mange mennesker. Af denne gruppe kontraindiceret ost og yoghurt, du har brug for at vælge produkter med den procentdel af fedt mindre end 5. Dette fermenteret bagt mælk, hytteost og yoghurt. Frugt kan bruges citrusfrugter og æbler, svesker og blommer, kiwi og vandmelon.
 • Oste- og mælkeprodukter samt drikkevarer. Alle produkter (yoghurt eller ost) skal være fedtfattig. Portioner - små. Fra drikkevarer kan te, juice eller frisk, tør vin eller vand.
 • Grøntsager og frugter. Den mest nyttige gruppe, som er værd særlig opmærksomhed. It modne blommer og vandmeloner, æbler. Grøntsager er tilladt, undtagen ærter, kartofler og aubergine. Desuden kan produkterne i denne gruppe ikke kombineres med svampe, avocado og majs.
 • Fisk og kød indeholder også kost Mirimanova. Menuen for ugen kan være på forhånd, så vil det være nemmere at planlægge indkøb af produkter og madlavning. Du kan kombinere med hinanden fisk og æg. Det anbefales at tilberede kylling, fisk og burgere for et par.
 • Korn og frugt. Vi er vant til at spise grød med smør eller mælk, og kød. Her tilbydes du en anden kombination. Denne boghvede og brune ris. Frugt kan tilføje vandmelon, citrusfrugter og blommer og æbler.
 • Korn og grøntsager. Den vellykkede kombination af sin omfattende brug af Ekateriny Mirimanovoy kost, vil resultatet heraf ikke tage lang tid. I en måned, kan du nemt miste op til 5 kg. I dette tilfælde vil processen fortsætte indtil den gemte vægt. Efter denne diæt vil opretholde resultatet. Således i kombination af grøntsager og korn er tilladt at tage det brune ris og boghvede. Men havregryn, hirse og majs gryn har at give. Grøntsager bør udelukkes kartofler, aubergine og græskar.
 • Mejeriprodukter og grøntsager.

Vi planlægger din dag

Faktisk kost er meget godt for arbejdsmiljøet mand. Prøve menu kost Ekateriny Mirimanovoy viser, at mængden af mad til morgenmad ikke er begrænset. Spise i morgen kunne være noget. Til frokost, anbefaler vi produkter koge eller gryderet, bage på grillen. Om mayonnaise kan glemme, bedre udnyttelse citronsaft. Pynt kødet kan være en grøntsag, men uden kartofler.

Den mest beskedne måltid - det er middag. Det udmærker sig ved et lavt kalorieindhold, og det bør ikke finde sted senere end 18.00. Fisk eller kød serveret uden pynt og sukker og brød indtil morgenen under et forbud.

Kost for dag

Den første uge gives en meget hård, men så kroppen vil tilpasse sig, og du har helt heldigvis fortsætte deres vej til den ideelle figur. Hvis der er fejl, gør ikke bebrejde dig selv, bare fortsætte. Eller vælg selv en dag om måneden, når alle begrænsninger er fjernet. Og i morgen vender tilbage til den korrekte kost. Så har vi en kost Mirimanova. menupunkt er vist som et eksempel, kan du ændre det efter forgodtbefindende.

Mandag eller den første dag

Den første dag kan du starte med kartoffelmos og kylling. Hertil kommer, tilsæt måltid med et stykke brød og te eller kaffe. Til frokost, forberede 250 g kartofler og grøntsager. Komplet måltid 150 g gulerod salat og roer. Fyldet kan være enhver. Og middag er en salat af grøntsager. Som en snack, kan du bruge godkendte grøntsager. Menuen bør ændres, så de ikke gider, og at kroppen får alle de nødvendige stoffer og sporstoffer.

Vi fortsætter med at kost

De resterende dage i ugen, vi også skrive i detaljer, så du ikke behøver at spekulere på, hvad at tilberede deres egen dag. Vi præsenterer dig en detaljeret menu til kosten Mirimanova for hver dag. Så tirsdag starter med stuvet grøntsager og kylling, brød og kaffe. Frokost værdsætter også hans grundighed. Forberede 200g gryderetter og pynt fra ris, samt 100 g hovedsalat. En middag 250 g bagt fisk.

Den tredje dag begynder med pasta med ost, sød te og brød. Til frokost, 200 g bagt kylling med grøntsager, ris og en salat af roer. En middag ost og 100 g 2 frugt valg.

Er du starter en lille smule for at vænne sig til en ny kost og ikke så meget lyst til at spise om aftenen. Dette er et godt tegn. I dag kan du starte dagen med et mejeri grød med brød og te med sukker. Til frokost, 200 g pasta med tomater. Om aftenen 250 g stuvet grøntsager og 100 g yoghurt.

Den femte dag starter med et spejlæg. Dette kan være en stor omelet, sandwich og kaffe. På ethvert måltid 150 g fisk med boghvede garniture. En middag 100g kål.

Sjette dag giver nogle forholdsregler. Kroppen har allerede indset, at i morgen for at fodre ham og ser frem til den procedure måltid. Det begynder lørdag fra æg, banan og kaffe. Til frokost 150 g chick hjerter med stuvet grøntsager. Til middag, yoghurt og bagt æble.

Den syvende dag i ugen lukker. Det næste, kan du omskrive menuen på egen hånd. I dag venter du på en Æggekage og yoghurt, sød te og brød. Til frokost 200 g bagt fisk og salat. En middag 250g sky.

Anmeldelser og Resultater

Hvis du mener, de mennesker, der diskuterer deres resultater i de fora, kosten er fremragende. Ikke alt for kompliceret, billig, ikke kræver beregning og bogføring af kalorier. Men på samme tid, det er en fantastisk effektiv. Fem kilo per måned - så meget, men det vægttab er stabil, hvilket betyder, at meget snart vil du komme til deres ideal. Når vægten begynder at forlade dig, vil du se en følelse af lethed. Nu forbinde de atletiske øvelser: walking, jogging, gå til gymnastik. Så vægttab vil gå er stadig aktiv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.