SundhedMedicin

Multifunktionelle medicinske senge. Medicinsk seng med elektrisk drev

For folk der er i den postoperative tilstand efter alvorlige skader eller begrænset i sine bevægelser som et resultat af alvorlig sygdom, har behov for særlig lægelig manuelle seng. Den adskiller sig fra en traditionel medicinsk har særlige egenskaber og har et antal definerede funktioner brugsanvisning. Sengen er også behageligt for patienter med nedsat mobilitet.

Korrekt care - nøglen til en hurtig genopretning

Når du køber for en syg person specialiserede senge vi undervurderer dens indvirkning på patientens helbredelse. At evaluere komfort af sengen fuldt ud, kan vi ikke, da det er udført på en lille mængde af tid, i modsætning til manden lænket til sengen sygdom. Medicinske senge Multifunktionel - en permanent plads i hans liv, og derfor hvor praktisk det er direkte afhængig af genopretning af patienten. Det er meget vigtigt, at der ikke var nogen komplikationer i hans, og hans humør var altid god, fordi den sindstilstand spiller en vigtig rolle i rehabilitering.

Senge til mennesker med bevægelse begrænsning

Folk er meget svært at tolerere passivitet efter førende en aktiv livsstil. Hvis patienten er fuldstændig sengeliggende og er ude af stand til at udføre selv den mindste omsorg for sig selv, det er en meget smertefuld effekt på psykiske tilstand.

Korrekt placering af patienten på en dedikeret sofa, vil evnen til at regulere niveauet af sengen medføre betydelige fordele i plejen af en mand. Kun hospitalsseng hjælpe patienten til at slappe af lemmerne og ændre deres position med jævne mellemrum.

Sektion Control kan du give kroppen den nødvendige fysiologisk position, der tjener som en forebyggende indsats for immobile led. Alt i almindelighed hjælper patienten til nemt at flytte lang genoptræning periode.

karakteristika

Specialiserede multifunktionelle seng kan justeres i hovedet og benene, sideskinner nemt at flytte via elektroknopok. Senge har et forskelligt antal styrbare sektioner. De kommer i to-, tre- eller fire-funktion.

Metal seng medicinsk Simplex styrer kun område af hovedet, kan et leje af to sektioner justeres hegn nær hovedet og benene henholdsvis to- eller fire-funktion kan alle dele af forordningen. Udover den elektriske aktuator, kan sengen styret mekanisk.

Den manuelle metode indebærer at hæve nødvendige afsnit og flytte låsen i en anden position. Er mekaniske, som styres af skruen af vægtstangen, ændre banen.

Medicinsk seng med elektrisk drev har en mere kompleks struktur, men det er meget mere komfortabel. Udgifterne til det, selvfølgelig, er meget forskellig fra prisen på det mekaniske.

Til patienten faldt ud af sin seng, er sengene udstyret med laterale og tværgående stænger. For let undersøgelse af patienten fra alle sider kan fjernes. Om nødvendigt kan disse strukturer for sengeliggende patienter justere højden af alle sektioner ad gangen eller samtidigt.

En særlig seng designet til nogen vægt af patienten, således at hvis patienten vejer mere end hundrede og halvtreds kilo, for ham også, der er en specialiseret seng. Senge til langsigtet genoptræning anvendes i forskellige medicinske institutioner: plejehjem, hospitaler, og meget praktisk mekanisk medicinsk seng er til brug i hjemmet ved sengeliggende patienter til pleje.

Til nem bevægelse af sofaen er udstyret med specialiserede hjul, der kan låses i en stationær position. Medicinsk seng har en løftefunktion, som hjælper patienten til at bevæge sig i sengen på egen hånd. For en bekvem måltid sæt inkluderer en aftagelig tabel, der hurtigt er placeret på toppen.

klassifikation

Medicinske senge Multifunktionel opdelt i flere typer. Den første mulighed - sofaen med en pneumatisk fjeder. De er nemme at håndtere, der er designet til at trimme, der holder hoved og ben under bækkenet.

En af de typer af medicinsk udstyr - en mekanisk seng med en orm drev, der udfører arbejdet alene af visse menneskelige aktiviteter, hæve hegnet med den mindste indsats.

Den mest komfortable seng anses for at være design med det elektriske drev, som styres ved fjernstyring. Dette træk tillader patienten at uafhængigt ændre positionen af de afsnit, der har en gavnlig virkning på følelsesmæssige tilstand af patienten. Desuden er det i høj grad hjælper i pleje af deres kære og pårørende.

Hospitalsseng med et toilet - en moderne tilgang til pleje af sengeliggende patienter, gør det muligt at minimere ubehag forårsaget til patienten. Særlige huller i sengen foretage de nødvendige manipulationer, uden at løfte en patient.

yderligere funktioner

Ved at købe en hospitalsseng, er det nødvendigt at tage hensyn til alle nuancerne i behandlingen af patienten. Det kan være nødvendigt ekstra udstyr. For eksempel kan du bestille et sæt af stativet, der sættes på sengen og giver dig mulighed for at sætte en pipette, ikke at løfte patienten.

En god tilføjelse til sofaen - et design til løft. Hospitalsseng med løftemekanisme gør det muligt uafhængigt at løfte den liggende patient selv, at ændre placeringen, selvfølgelig, hvis sundhedstilstand gør det muligt at udføre sådanne manipulationer.

Også, foruden en specialiseret bed hovedstøtte kan være væv eller en model med et gitter, gelændere af sengen trapez, hjul udstyret med bremsesystemet, du muligvis en bomuld madras. Optioner kan være meget forskellige afhængigt af patientens sygdom, dens behov og de nødvendige funktioner til vedligeholdelse.

Særlig medicinsk madras overflade vil gøre en blød seng, det vil bringe ekstra komfort til patienten, og en plasticpose vil hjælpe med at lette pleje i alvorlige tilfælde.

Tilføjelse til sengen

For folk med begrænset behov en ortopædisk seng, eller rettere, en madras for hende. Det er en integreret del af patientbehandlingen, som den person, der er i konstant lyver, tilbøjelige til alle mulige problemer, ud over sin direkte sygdom.

Særlige madrasser er udviklet til alle typer af funktionelle senge. Stoffet af madrassen bevæger støt desinfektion. Hvis det er nødvendigt med hjælp af lyn du meget nemt at falde sagen.

Typer af medicinske sofaer

Multifunktionelle medicinske senge, trods det overordnede formål, er forskellige udseende og forskellige anvendelsesområder. Når du vælger den rigtige kasse bør du overveje detaljerne og funktioner. Kun korrekt udvalgt medicinsk seng vil hjælpe patienten håndtere sygdommen hurtigere og vil give alle de nødvendige krav.

Medicinske senge Multifunktionel anvendes til forskellige formål. For eksempel kan det være børnenes senge, obstetrisk, traumer og senge til psykisk syge. Korrekt valgt specialiseret seng hjælper patienten nemt og hurtigt overføre rehabiliteringen vil muliggøre en person med begrænset bevægelse ikke føles som en byrde for deres familie. Moderne mekanismer vil hjælpe ham håndtere nogle problemer på egen hånd.

Rådet

Hvis du ikke har råd til en ortopædisk seng, tager hendes husleje. Information kan findes på medicinske sites. Hvis du beslutter dig for at købe en medicinsk sofa, men pengene er ikke nok, kan du købe en seng, der var i brug. Eller, for eksempel, hvis du havde nogen syge i familien, han efterlod en medicinsk seng, du kan sælge det eller leje. Dette kan hjælpe dig genvinde investeret i udstyr og penge til dyre behandling og hjælpe en familie, der kom ind i en vanskelig situation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.