ComputereSoftware

Fejl 1406 ved installation af programmer

Ofte brugere klager af meddelelser «MS Office 1406 Fejl». Samtidig får de en masse tips, der vil absolut ikke være med til at klare problemet. Dette er naturligvis meget skuffende, fordi Office-program fra Microsoft - dette er en vigtig moderne tjeneste, der er hårdt brug for brugeren. På trods af det stigende antal lignende programmer, MS Office er stadig den mest populære af dem.

Før overvejer måder at håndtere dette problem, skal det bemærkes, hvad man ikke skal gøre, hvis der opstod en fejl i 1406, når du installerer Office 2010. Den mest almindelige råd, hvis overholdelse kun vil føre til spild af tid, omfatter følgende:

1. Rens registreringsdatabasen. Det kan gøres på to måder. Ved hjælp af speciel software eller manuelt. Med automatisk rengøring enkel. Kør programmet, det optimerer systemets ydeevne, hvilket er meget nyttigt, men ikke påvirker forekomsten af fejl.

En mere radikal måde er manuel rengøring sådanne dele som angivet i meddelelsen. For at gøre dette, skal du åbne registreringsdatabasen, finde den rette mappe. Men når du forsøger at ændre noget i det, få den endelige fejl i systemet. Det hjælper ikke nogen administrator eller andre tricks.

2. Nulstil windose. Utvivlsomt, dette er en meget nyttig præventiv fremgangsmåde, hvilket er godt mindst en gang om året. Geninstaller systemet og den nødvendige sæt af programmer, en bruger forsøger at installere MS Office sikkert re-se "Fejl 1406".

3. En anden misforståelse er at bruge et andet system af Microsoft Office. Lytte til dette råd, brugere pumpet snesevis af forskellige anvendelsesmuligheder, forsøger at finde "den ting."

Dette er den mest almindelige råd af dem, der er dumpet på brugerens hoved, påpegede, at i hans 1406 computer bug.

Årsagen til forekomsten af sådanne mærker er ganske enkel. Det er et system proces, der blokerer ethvert forsøg på at ændre de væsentlige elementer i systemet. Og fordi registreringsdatabasen - dette er "hjørnestenen" for at ændre noget i det alt kan hverken brugeren eller det program, der er installeret.

Det skal bemærkes, at de "ofre" for meddelelsen "Fejl 1406" er ikke kun elskere af Office 2010, men brugere og mange andre programmer, såsom Acrobat, AutoCAD, og så videre. D. En lignende fejl kan findes, når du installerer nogle drivere.

I næsten alle tilfælde er gerningsmændene til et sådant problem er de retsmidler. I sådanne "synder" blev set Dr.Web, McAfee og andre. I overensstemmelse hermed med henblik på at udføre installationen af de nødvendige applikationer behøver kun at slukke dit antivirusprogram.

Dr.Web brugere kan rådes til at gå til de indstillinger, hvor du skal vælge "Avanceret". Der, de sandsynligvis vil være i stand til at se en check der viser driften af funktionen, som forbyder ændring af kritiske systemer objekter. Hvis det er deaktiveret, vil fejlen 1406 forsvinde og ikke længere blive forstyrret af deres udseende. Således at kende årsagen, vil det være let at overvinde de ubehagelige konsekvenser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.