ComputereSoftware

Bedste gratis antivirus-software af året

Risikoen for at inficere din computer er konstant stigende. Dette lettes af den aktive indførelsen af internettet til alle sektorer i menneskelig aktivitet og det stigende antal virus software skabere der distribuerer det for "sjov", og for at tage pengene.

Naturligvis en sådan situation, og den modvilje mod at betale ekstra software gør det meget presserende at beskytte søgeprogram, som vil være den bedste gratis antivirus. Men kompleksiteten af valg er en overflod af kandidater til titlen, blandt hvilke det er svært at vælge en værdig. Situationen forværres af det faktum, at nogle af verdens førende inden for dette segment tilbyde deres produkter til markedet, der tilbyder en tid til at teste dem gratis.

I øjeblikket kan du vælge fem vigtigste produkter, der kan konkurrere om titlen "Best Free Antivirus 2013". Betragt dem nærmere, at brugeren kan afgøre, hvilken en til at foretrække.

Før vi en liste over de mest populære løsninger til hjemmet, bør du være opmærksom på de kriterier, der er grundlæggende, når du vælger beskyttelse. Så de bedste gratis antivirus, men hvad der kræves for at sikre maksimal beskyttelse, skal stadig arbejde stille og roligt, hurtigt, opdateres regelmæssigt og har et brugervenligt interface.

Den første kandidat - "Avast". Meget populær antivirus tysk developer, der har en række fordele og opfylder behovene for moderne forsvar. Desuden er det ikke kun beskytter din computer, men også holder styr på potentielle trusler fra Web ressourcer.

Næste udfordrer vil være Anti-Virus Free fra AVG (i oversættelse - "gratis antivirus") - den bedste af sin slags, hvis det er nødvendigt ikke blot at redde systemet mod virus, men også for at rette fejl i registreringsdatabasen.

Comodo Internet Security kombinerer funktionerne i en god anti-virus og firewall. Det opfylder de grundlæggende kriterier for udvælgelse af de bedste antivirus -programmer. Af særlig note er brugergrænsefladen, som er egnet til både almindelige og avancerede brugere.

En anden kandidat - den berømte "Kaspersky", hvilket ikke er helt gratis, men gjort listen til grund, at i det øjeblik, dens skabere tilbyder 6 måneders brug uden at gøre nogen betaling. Den største ulempe er stadig belastning på systemet. Det skal bemærkes, at dette kun kan ses på low-end pc'er, så manglen på det har flere forhold.

Den sidste på listen er "Panda" (Panda 2013), mulighed for nemt at fange titlen "den bedste gratis antivirus." Programmet er let at identificere de fleste moderne vira. Mens forbruge meget få ressourcer, det virker temmelig hurtigt, og det særkende er placeringen af virus-databasen ikke er på brugerens computer, og "cloud storage".

Det skal bemærkes, at download af antivirus gratis, den bedste løsning - ikke stole helt på programmet, og til at overholde de grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger, når du surfer på nettet, ikke for at gå til mistænkelige hjemmesider eller klik på tvivlsomme bannere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.