Hjem og familieHusdyr tilladt

Røde katte - et hav af positive!

Blandt husdyr er de mest populære altid katte. Mange tegn og overbevisninger er forbundet med dem. Særligt interessant i denne henseende er røde katte og katte.

Tegn og overbevisninger om "redheads"

Siden oldtiden blev de tilskrevet helbredende egenskaber, det blev antaget, at hvis den røde kat altid er ved siden af patienten, så vil sygdommen nødvendigvis falde tilbage. Og sådanne kæledyr kaldes ofte "gyldne", og det antages, at de bringer til huset ikke kun glæde, men også rigdom. Særligt værdsat er rødhårede katte og katte med grønne øjne. De siger, at hvis du er heldig nok til at berolige et sådant dyr, vil du være heldig i alt. Billeder af røde katte findes oftere på plakater og kalendere, der skildrer dyr, da mange tror, at de bringer rigdom, sjov, sundhed til huset.

Raser af røde katte

Katte af rød farve findes i forskellige racer: persisk, siamesisk, britisk. Men mest af alt gyldne individer blandt almindelige mongrel dyr. Repræsentanter med ildfarve er de mest populære, så de opdrættes i stort antal i planteskoler. Røde katte er meget mere almindelige end katte. Hunnerne dominerer creme, beige nuancer af uld. I almindelighed er ildfarve ikke et træk ved en bestemt race, rødhud er næsten i nogen.
Katte er perfekt krydset indbyrdes, så det er nemt at få de mest forskelligartede farver. For nylig er katte med leopardfletter eller tigerestriber, hvilke opdrættere har lært at opdrætte, meget populære. Farve er sjældent ensartet: Ryggen er normalt mørkere, og maven er lettere.

Funktioner af britiske katte

Blandt fans af furrige kæledyr er der næppe nogen, der ikke kan lide disse plysj skabninger. Denne race er en af de ældste i Storbritannien. Yderst er den rødhårede britiske kat som en bamse. Han har et tæt kort hår, store runde øjne, lune kinder, en krop stærk, rund i form, benene er relativt korte. Britiske mænd er meget større end kvinder. Udover rødt, meget populære er individerne i en blå nuance.

Britiske katte er ideelle kæledyr. De er moderat aktive, kan tilpasse sig et hus af enhver størrelse, passer godt sammen med alle husstandsmedlemmer, især med børn. De er lette at tage sig af, kort hår går ikke tabt i knogler. Briterne er meget kloge, nemme at træne, så de vises ofte på tv-skærme. Repræsentanter for denne race er tilbøjelige til fedme.

For nylig kan du ofte høre om en sådan race som den britiske lop-eared cat. Rød farve kombineret med ørerne fastgjort til hovedet gør dets repræsentanter til at ligne bløde legetøj. Selv om nogle felinologer hævder, at kun skotske katte er lop-eared.

Karakteren af den "britiske"

Britiske katte adskiller sig væsentligt i deres adfærd fra repræsentanter for andre racer. De kan ikke lide overdreven opmærksomhed for sig selv, næsten ikke mow, når de har brug for noget, men vent tålmodigt, svar sjældent på kis-kis, som når de hedder navn. Briterne er intelligente, rolige, uafhængige, næsten aristokratiske. De føler sig helt alene og længes efter at begynde, kun hvis ejerne ikke er hjemme i lang tid. Enkeltpersoner af denne race er sjældent aggressive, så de er perfekte til familier med små børn. Dette betyder imidlertid ikke, at katten vil give sig selv forseelse: hvis det forårsager smerte, vil det naturligvis vise sine klør. Hvis du fornærmer dit kæledyr, kan han gå ind i "underjordiske", det vil sige tilflugt på et utilgængeligt sted og ikke gå ud i lang tid. Disse katte er ret stædige: de kan næppe være tvunget til at gøre noget, hvis de selv ikke vil. De er meget rene og tillader sjældent at være shit overalt.

Korrekt opdragelse

Hvis din britiske kat ikke desto mindre har dårlige vaner, er det højst sandsynligt, at det er resultatet af forkert uddannelse. Dyrenes natur er dannet op til et år, senere er genoplæring af deres kæledyr meget vanskeligere.

Hvilke slags vaner skal vi straks afvise kattunger? Briterne i en alder af 3-6 måneder er forfærdelige elskere af narre.

De kan smide det med høje møbler. For at undvige killing fra dette er det nødvendigt at behandle overfladen af møbler med noget ubehageligt for det, for eksempel citrusjuice eller specielle midler. En anden dårlig vane, måske af alle katte, er at ridse og bide en persons hænder. Det ser ud til omkring 4 måneder, når der er en ændring af tænderne. For at slippe af med denne vane, skal du købe et ridset legetøj og specielle legetøj, som dit kæledyr kan ridse sine fangs.

Men det vigtigste er at lære dig at gå på toilettet fra de første dage af dit kæledyr. Hvis kattungen vokser ved siden af moderen, lærer han det selv. Ellers er det at vænne dig til bakken, din opgave.

Briterne, og især de rødhårede katte, er ret legende og uforskammet i deres "barndom". Men når dit kæledyr vokser op, bliver han seriøs og beroligende og vil give dig mange hyggelige øjeblikke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.