SundhedSygdomme og betingelser

Højtryk Hvad skal man gøre?

Høj hjerte-pres i dag - ikke kun et problem for de ældre. Selv unge mennesker konfronteret med de ubehagelige symptomer på hypertension.

Højt blodtryk, hvad man skal gøre? Ved de første tegn på sygdommen, er det nødvendigt at forstå, at det håb, at alle vil passere af sig selv, i dette tilfælde, er det ikke nødvendigt. Opfatter sådanne fejl brug som "første klokke", som blev efterladt uden ordentlig opmærksomhed, skal du sørge for at minde dig selv senere.

Hypertension - en kronisk sygdom. Som enhver anden sygdom med tilsvarende karakteristika, det kræver konstant opmærksomhed. Eller med andre ord, forebyggelse.

Et sæt af aktiviteter, der er i stand til at udføre glat og modvirke symptomer (eller i høj grad lette) selve sygdommen ikke er stort nok og let at overholde.

For at begynde at tage sig af sundhed behov for at købe et tonometer. Det er virkelig vigtigt. Hvis der er fejl, skal Pressure konstant overvåges. Og det kan kun gøres ved hjælp af et instrument til måling af det.

Højt blodtryk, hvad man skal gøre? - Spis rigtigt

 

Det vi spiser påvirker alle kemiske processer i kroppen.

  • salt indtag bør reduceres til et minimum, og det er ønskeligt at opgive pickles, røget kød og andre krydrede og salt delikatesser. Salt har evnen til at tilbageholde vand i kroppen, hvilket fører til ødem og komplicerer arbejdet i det vaskulære system, der reagerer på trykket parametre.
  • Hvis din vægt er kendetegnet ved overdreven, daglige fødeindtagelse bør ikke overstige 1200 - 1500 kcal. Derfor er det bedre at udelukke fra kosten af slik, som er ekstraordinært kalorieindhold. Ekstra vægt skabe betingelserne for at øge den samlede længde af de små arterioler og kapillærer. Dette fører til øget stress på hjertet og store arterier spasmer.
  • At normalisere trykket (navnlig dets reduktion) er nødvendigt at beskytte organismen mod overdrevne mængder animalsk fedt. Erstatte dem med vegetabilsk: særlig nyttig oliven og hørfrøolie.
  • Kosten skal medtage flere fødevarer rige på kalium og magnesium. Disse elementer styrke hjertemusklen, normaliserer nervesystemet og reducere trykket. Disse produkter omfatter tørret frugt, rug, havre, hvede, bønner, boghvede, nødder, bagte kartofler.

Højt blodtryk, hvad man skal gøre? - Edit mode og hverdagens vaner

 

  • Vi bliver nødt til at begrænse mængden af nikotin og alkohol. Det er bevist, at de vane data direkte føre til udvikling af åreforkalkning og forhøjet blodtryk.
  • Den daglige rutine er meget ønskeligt at indbefatte mindst et par minutter at fuldføre øvelsen. I dette tilfælde må belastningen være tilstrækkelig generelle sundhed, vægtløftning i dette tilfælde er uacceptabelt.
  • En anden funktion i den nye orden - ordning drikke. Der skal udvises forsigtighed, at mængden af væske du drikker om dagen (herunder suppe og frugt) ikke overskrider halvanden liter. Den vane at drikke om natten eller endda i løbet af natten, er du nødt til helt at udrydde, for at forenkle problemet for kroppen at trække væsken.
  • Prøv at fuldt få nok søvn, skal du ikke være nervøs nogen særlig grund og for at undgå for store fysiske belastninger. Hypertension er en sygdom psykosomatisk, så det er vigtigt at skabe for sig selv de mest komfortable forhold, for ikke at understrege kroppen, der kan føre til en forværring af symptomerne.

Højt blodtryk, hvad man skal gøre? - Juster det med medicin

 

På trods af den kost og den rigtige tilstand, trykket er undertiden stadig i stand til at gå ud af kontrol. Dette afspejles i dens hurtig stigning, ledsaget af en ubehagelig (og nogle gange bare smertefulde, smerte) symptomer. Der er tilfælde, hvor symptomerne ikke er manifesteret, og hypertension er opdaget ved en tilfældighed under en rutinemæssig fysisk undersøgelse.

 

Med den dramatiske stigning i trykket, er det nødvendigt at nedbringe medicin. Hvis dette ikke sker, selv døden er mulig. Så vær forsigtig.

Medicin mod for højt blodtryk alene ikke kan udnævne mig selv! Med hjertelige pres ikke for sjov. Du bør straks kontakte din læge, som på grundlag af din særlige tilfælde skal du vælge den nødvendige medicin.

Når manifestation af symptomer på hypertension, er det ønskeligt at have en generel undersøgelse, der omfatter en vurdering af tilstanden af fundus, nyre, hjerte muskel, etc. Efter undersøgelse, lægen foreskriver en særlig behandling, ledsaget af udtagning af medicin. Tag medicinen på samme tid skal være meget strengt, på samme tidspunkt af dagen. Vær opmærksom på ham.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.