SundhedSygdomme og betingelser

Knyster: årsager, symptomer og behandlinger

Knyster - et problem, der ofte stødt på i moderne pædiatri. Associeret sygdom som med den forkerte udvikling af skelettet og en gradvis afvisning af samlingen af tommelfingeren ud. Således sideflade udbulingen dannede fødder, som forårsager en masse besvær og menneskelig ubehag. Så hvorfor er der sådan en stamme, og om der findes effektive metoder til at ordne det?

Knyster og deres årsager

De fleste eksperter er enige om, at knæskal er direkte relateret til den menneskelige genetiske arv. Som allerede nævnt, er sygdommen ikke skyldes deformation af knogler selv, og ukorrekt fælles holdning. Dette resulterer i en temmelig mærkbar stød på den laterale overflade af foden, er tommelfinger phalanges afbøjet i modsat retning. Det er også bemærket, at den knyst ofte udvikler sig på baggrund af flatfoot. Risikofaktorer kan også tilskrives den konstante iført ubehagelige sko med en smal tå - i disse sko fingre tæt presset mod hinanden, hvilket skaber gode betingelser for krumningen af leddet.

I nogle tilfælde, bursitis udvikler med medfødt eller erhvervet svaghed i leddene (fx gigt og andre sygdomme).

Knyster: De vigtigste symptomer

Læg mærke til forekomsten af sygdommen er ganske enkel - en stor samling af tåen begynder gradvist at bule udad og danner en ganske mærkbar klump. Og hvis den indledende fase af deformation forekomme uden smerte og ubehag, yderligere mulig komplikation. Først, folk ofte klager over stærke smerter, mens du går eller anden fysisk aktivitet. I nogle tilfælde kan huden ses blærer som følge af friktion af materialet af skoen.

For det andet er bursitis ofte ledsaget af betændelse i ledkapslen. I sådanne tilfælde, smerten bliver mere alvorlige. Hertil kommer, at huden over de fælles dønninger, reddens bliver varm at røre ved. Under alle omstændigheder, er det bydende nødvendigt at se en læge bare i de indledende faser af sygdommen, som muligvis kunne føre ortopædisk korrektion.

Knyst: behandling

Selvfølgelig først lægen vil ordinere en række tests og eksaminer. Især knyster kræver radiologisk undersøgelse. Først derefter kan henføres til den korrekte behandling.

I de indledende faser konservative metoder kan være effektive. I sådanne tilfælde er det nødvendigt at opgive sko med smalle tæer og høje hæle, da dette kun forværrer situationen. Lægen er forpligtet til at afhente en særlig ortopædiske sko, som kan bruges til at omfordele belastningen og fjerne stress fra leddene i patienter med fingrene. Iført specielle sko eller i det mindste ortopædiske indlægssåler hjælpe langsom eller helt standse yderligere deformation proces.

Selvfølgelig tilstedeværelsen af inflammation og smerte læger ordinere stærke anti-inflammatoriske lægemidler, undertiden foretaget på baggrund af steroider.

Desværre er disse metoder er ikke egnede til alle patienter med diagnosen "knyst." Betjeningen er nogle gange den eneste mulige løsning. Under proceduren, lægen fjerner knæskal og rekonstruerer knoglen af tommelfingeren, så de støder op til hinanden på en naturlig vinkel. Selvfølgelig, selv efter en vellykket operation patienten er forpligtet til at vælge ansvarligt sko og undgå unødig stress.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.