ModeTøj

Tøj markedet, Moskva. Engros loppemarkeder i Moskva

Moskva - en stor by i lang tid hovedstaden er den handel centrum af landet. Engros tøj markeder i Moskva er placeret i forskellige dele af byen. Det er meget belejligt for købere, der kommer her fra nær og fjern regioner af landet. Iværksættere, der køber varer her for deres forretninger, der allerede i de tidlige morgentimer kan købe alt, hvad du har brug for og sende gods med enhver transport.

Enhver tøjmarked i Moskva er en populær destination for samlet indkøb af varer til efterfølgende salg i haller og butikker, beliggende i hele landet. Hvis du har brug for et stort parti af tøj, sko og tilbehør, besøg engrosmarkedet tøj. Moskva har flere dusin. Om de mest populære fortælle dig mere.

"Slaviske verden"

Beliggende på 41 km af MKAD. Centret er bygget i det tidligere bygning af markedet, kaldte det "møllen", indrejse på en stor dekorativ layout pryder møllen.

Officielt kaldes markedet "slaviske verden", den består af to dele. One - bygningen, og en anden - det tøj markedet. Moskva er ikke kun her produkter af russiske producenter, men også fra Kina, Vietnam, SNG-landene, Korea. Mange detailforretninger har flyttet her fra Luzhniki og Cherkizovsky markedet. Nu er markedet har mere end seks tusinde af handel pavilloner, men den vokser, forventes det at ekspandere til tyve tusind point. Marked "slaviske verden" giver gratis parkering for alle transportformer. Det er meget bekvemt for besøgende grossister. Parkering opererer døgnet bevogtet rundt.

Udvalgte produkter: sko, tøj, sportstøj, børnetøj, legetøj, hatte, undertøj, strik, læder, pels, garn, syartikler, tekstiler, glasvarer, kemikalier, husholdningsapparater, papirvarer, parfumer, kosmetik og meget mere.

Skema: markedet fungerer fra 07:00 til 18.00. Weekender og helligdage.

Beliggenhed: 41 km til MKAD, en halv mil til Kaluga motorvej i retning af feltet.

Hvordan man kommer derhen: fra metrostationen "Teply Stan" walking, bus nummer 804, 895, 600, 526, 531, 504, 512, 515 til stop "Mamyrov". Med bil let at komme til Kaluga motorvej.

Tøj markedet i Moskva "Gardener"

Placering - Lublin. TC "Gardener" tilbyder en bred vifte af varer, tingene er repræsenteret her, både indenlandske og udenlandske producenter. Priserne for grossister droppet. Hver dag tusindvis af købere besøger markederne i Moskva (Duffel), "Gardener" er ingen undtagelse. Dagligt besøges af hundredvis af grossister her, mange af dem er faste kunder.

Shopping Complex "Gardener" betragtes som en af de største i Moskva. Her kan du købe varer, der ikke kun i løs vægt. Tilgængelige tjenester og detailhandel med engrosprisen forskel er minimal.

Hvad kan man købe i "Gardener" marked?

Tøj markedet i Moskva "Gardener" er et rigt udvalg af produkter fra store russiske leverandører fra St. Petersborg, Penza, Moskva, Vladimir, Novosibirsk, Cherkessk, Ivanov et al., Samt Hviderusland, tyrkisk, ukrainsk, kinesiske og polske producenter.

Der er en tøj og sko til voksne og børn, badetøj, undertøj, kufferter, tasker, accessories, smykker, tekstiler, kosmetik, gardiner, forhæng, brudekjoler, husholdningsartikler, legetøj, butik udstyr, varer til jagt og fiskeri, kunstige blomster , haveprodukter og haveredskaber, byggematerialer og selv hytter.

Timer: grossister markedet begynder at arbejde fra fem morgen til fem om aftenen. Men efter fire mange er allerede begyndt at lukke. For privatkunder, markedet er åbent 9,00-18,00.

Hvordan man kommer derhen: Markedet er placeret på indersiden af de 14 km MKAD. Fra Kuzminki metro kan nås med bus # 655 og # 558 på rumfærger Vyhino, Lublin №27 og №118, №347 Kuzminki, Domodedovo №165, №202 Bratislava, 410, 529, 520.

"South Gate"

Ved 19 km de indre stønner Moskva nyåbnede marked "South Gate". Som alle engros loppemarkeder i Moskva, er det en stor kommerciel centrum af hovedstaden. For en bekvem og behagelig shopping oplevelse af sin infrastruktur designet til bagateller. Pavilions er over 3.000 af dem er placeret på de organiserede rækker, grupper af varer. Hvis køberen går at markedsføre specifikt til et bestemt emne behøver ikke at køre hele fra den ene ende til den anden. Til afslapning i shopping kompleks er udstyret med hyggelige restauranter og caféer, hvor man kan sidde og spise. Her for nemheds skyld er der pengeautomater, m / d og booking kontor, hjem liv og et apotek. Der er gratis parkering for biler og busser.

Ligesom mange billige Moskva markeder (loppe), "South Yard" tilbyder en bred vifte af produkter af russiske og udenlandske producenter: dynejakker, jakker, sportstøj, børnetøj og fodtøj for voksne og børn, tyrkisk tekstiler, ungdom beklædning, strik, jeans, undertøj undertøj, hatte, hjem forsyninger, husholdningsartikler, parfume, smykker, lædervarer, legetøj, tasker, souvenirs og meget mere.

Kom der: Den indvendige side af 19 km ringvej - her er markedet tøj. Moskva har gratis transport til at komme her. Denne bus fra metroen "Marino" (i Lublin gade), fra metrostationen "Vykhino" (på gaden. Hlobystova), metro "Rød Guard" (et stormagasin 'Tuk-Tuk'). Samt en minibus fra TYAK "Moskva", TC "Gardener" (8. parkering). Transport er 15 minutter fra 04:00 til 18:00.

Timer: shopping kompleks "South Gate" tager besøgende dagligt fra 05:00 til 18:00.

"Luzhniki"

Gamle "Luzhniki" flyttet og arbejde med succes. Et nyt marked kaldet "pyt-reset". Det område har tre platforme for engros- og detailhandel. Det første sted er strik, tekstiler bedst russisk, polsk, tyrkisk, og andre producenter. På den anden - et rigt udvalg af kvinder, mænd, børnetøj fra de russiske og udenlandske leverandører. Den tredje platform er designet til at handle apparater, køkkenudstyr, husholdningsartikler, apparater, artikler til jagt og fiskeri. For grossister, der opererer i det område bevogtet døgnet rundt parkering. Merchants tilbyder forskellige bonusprogrammer, gode rabatter til grossister.

Hvor er den "pyt-reset" - tøj markedet?

Moskva, Simferopol motorvej krydser 32 km MKAD. Det kan nås med metro til stationen "Boulevard Dm. Don "hvorfor bussen er gratis (fra 6,30 til 17 timer) kan være op til" Anino "station. Effektiv express fra TC "gartner" til "Luzniki-reset" han går til 6, 7, 8, 9 timer. Reverse rute - 8, 9, 10, 11, 12 timer. Med tog kan du komme til stationen "Bitza". Kursk, hviderussiske stationer de kører hver 30 minutter. På det område af Luzhniki posten er gratis for alle transportformer. Busser, Gazelle kan bo i den bevogtet parkeringsplads. Marked arbejder hver dag fra 6,00 til 16,00.

"Mytishchi Fair»

Mange små virksomheder er interesseret i, hvor er markederne i Moskva (Duffel), omhandler den største vi leverer. En af dem er "Mytishchi Fair." Det ligger i skæringspunktet mellem Ostashkov motorvej og 91 km uden for MKAD.

Tilbyder varer af indenlandske og udenlandske producenter: beklædning, fodtøj, strik, syartikler, husholdningskemikalier, husholdningsprodukter, brevpapir og meget mere.

Åbningstider: "Mytishchi Fair" løber fra 09:00 til 18.00 hver dag.

Kørselsvejledning: fra "Mytisci" på enhver bussen i retning "Medvedkovo" metrostationer og bus № 2, 24, 7, 25. Fra "Perlovskaya" metro station er der en bus nummer 412, stå af på "91 km MKAD." Med bus №771 links til "gade. Severodvinsk, 19", og derefter gennem en fodgænger krydser ringvejen. Her på den samme motorvej Ostashkovskoe næste bus No.314, 438, 419, 523, har brug for at komme ud på stop "Auchan, Leroy-Merlin-Mytishchi Fair."

Indkøbscenter "Dubrovka"

Marked "Dubrovka" har en god beliggenhed, dens porte er placeret direkte overfor indgangen til metroen. Trading er en del af et areal på over 80.000 kvadratkilometer. Det er et indkøbscenter tæt på centrum af hovedstaden og den tredje ringvej. På det område af markedet i den bekvemme ordre engros-og detail rækker.

Traders grossister tilbyder en bred vifte af tøj og sko til børn og voksne, badetøj, undertøj, pels og lædervarer, legetøj, kufferter, tasker, tekstiler, gardiner, gardiner, kosmetik og meget mere.

Timer: indkøbscenter "Dubrovka" er åben til sine gæster dagligt fra 09:00 til 07:00.

Praktisk beliggenhed "Dubrovka"

For at komme til "Dubrovka" nemt på enhver form for transport. Den centrale beliggenhed giver dig mulighed for at komme i metroen i ti minutter. Hvis du kører din egen bil, kan du regne med praktisk parkering. Parkering er designet således, at de sæder og biler, busser og grossister. Fra porten til indkøbscenter i Volgograd prospekt eller den tredje transport ringen ikke mere end tre hundrede meter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.