FinanserPant

Mortgage "Rosselkhozbank": tjenesten er tilgængelig for alle

Mortgage låneprogrammer kan beskrives i lang tid. Denne type af lån til bankerne vil altid være meget attraktivt, som er udstedt i lang tid og kræver en god software. I modsætning hertil forbrugerkredit, er det altid ledsaget af en sikkerhedsstillelse objekt i form af den erhvervede eller eksisterende på kundens ejendom. Mortgage "Rosselkhozbank" har nogle forskelle fra lignende programmer i andre finansielle institutioner i Den Russiske Føderation.

Nødvendige dokumenter

Mortgage "Rosselkhozbank" kan opnås, hvis visse minimumskrav:

  1. Age of kunden mindst 18 år, som er meget lavere end i andre kreditinstitutter, som kan kræve den når 21 eller 23 år.
  2. Russiske borgere et gyldigt pas med opholdstilladelse i umiddelbar nærhed af en af de grene af banken.
  3. En resultatopgørelsen. Bemærkelsesværdige er, at det ikke påvirker renten på kredit program.
  4. Dokumenter på den erhvervede ejendom.

Opmuntrende er det faktum, at der kan opnås pant i "Agricultural Bank" uden en anden dokument, der bekræfter anciennitet eller nuværende beskæftigelse. Banken kan kræve deres tilstedeværelse, gør den det kun i ekstreme tilfælde. En begrænsning af denne type lån er, at kaution kun kan være lige relativ låntager.

"Agricultural Bank": pant - betingelserne for at opnå

Denne form for lån program er normalt udstedes på sikkerheden i den erhvervede ejendom. Desuden er det obligatorisk forsikring mod skader risikoen for tab eller skade. Såfremt kunden nægter at konkludere på risiko kompensation aftale renten kan hæves med 5-10% pa af standardversionen af realkreditudlånet. Desuden er låntager forpligtet til at ansætte en særlig bank specialist til at vurdere den erhvervede ejendom.

Mortgage "Rosselkhozbank" udstedt af en enkelt base-program. Det kan tages til erhvervelse af følgende typer af ejendomme:

  • lejlighed hus med en grund;
  • del i et nybygget hus;
  • jordstykke;
  • kontrakt arbejde i forbindelse med byggeri, herunder i tilfælde af færdiggørelsen af et ufærdigt hus;
  • køb af en lejlighed.

Den maksimale løbetid tjeneste kredit program kan være 25 år. Med et bidrag på 15% af udgifterne til købte ejendom minimum er lavet tjenesten "Rosselkhozbank-pant". Unge familier kan regne med støtte fra regeringen til et tilskud skal betales fra første betaling. Hertil kommer, som en del af denne støtte procentdel af lånet er tildelt den laveste - 12,5%. Det maksimale beløb, som låntager kan forvente, er 10 millioner rubler, som giver dig mulighed for at købe næsten enhver automat lejlighed eller hus. Banken følger de åbne og ærlige relationer med deres kunder, så der er ingen ekstra gebyrer for at modtage penge, kontrakt eller behandlingen af ansøgningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.