FinanserPant

Skattefradrag for pant interesse. Ejendomsskat fradrag

I dag, kan ikke alle borgere finde en tilstrækkelig mængde af de disponible midler til at købe en lejlighed. Mange nødt til at bruge lån. Målrettede lån er berettiget til at kræve den skattefradrag for realkreditlån interesse, forudsat at dokumenterne er udarbejdet i det område af Den Russiske Føderation.

begreb

Ejendom fradrag - det er det privilegium, der gør det muligt at spare på dit realkreditlån. Når en person køber en ejendom, kan han vende tilbage fra budgettet betalt personlig indkomstskat på 13%. Det maksimale beløb er begrænset til 2 millioner rubler. Hvis ejendommen er dyrere, så kan du få fra staten er kun 2000 x 0,13 = 260 tusind. Rub. Og for dem, der ikke fuldt ud scorede dette beløb i 2014 tillod dopoluchit fra en anden ejendom. I pant indehavere har også ret til at modtage kompensation i mængden af 390 tusind. Rub. (13% af 3000 thous. Rub.) Med renter betalt.

kompensation af vilkår

Betaling kan kun opnås med den ønskede lån. Det er den kontrakt med banken skal angives, at de midler, der ydes til køb eller opførelse af boliger i Rusland. Fradrag fra udgifter kan kun opnås med den samme ejendom, som dekorerede den vigtigste, hvis handlen blev foretaget indtil 2014. Midler skal bruges til disse formål. Rentefradrag ikke længere bundet til kernen, kan den anvendes til andre egenskaber.

lov

Indtil 2013 ejendommen skattefradrag for realkreditlån ydet i betalt til det rentebeløb beløb. Siden 2014 de ændringer af kodeksen, som blev introduceret af begrænsninger i mængden af kompensation til tre millioner rubler for transaktionen, som konkluderede efter 2013. Fradragsretten for renter på realkreditlån er tilgængelig i tillæg til hoveddelen af lånet. Det er også begrænset med summen af 2 millioner rubler.

nuancer

Det viser sig, at folk kan lide er en bonus. Men de drage fordel af dem ikke kan, fordi det skattefradrag for realkreditlån interesse er begrænset. Lovgivningsmæssige ændringer er beregnet til at afhjælpe denne mangel. Mulighed dopoluchit kompensation - det er helt sikkert godt. Men spørgsmålet er, hvor mange faktiske gennemsnitlige russisk kan købe lejligheder til deres liv? Regeringen forventer, at i den nærmeste fremtid satser på realkreditlån vil falde til 12-13%, hvilket sammen med innovation vil anspore efterspørgslen på ejendomsmarkedet.

Skattefradraget (pant): en liste over dokumenter

Da papiret af ejerskab er blevet sat sammen med den første indgivelse af erklæringen, er det nødvendigt at indsamle og give kompensation for registrering:

 • Erklæring 3-PIT;
 • kopi af passet;
 • certifikat på indkomst 2-PIT;
 • en ansøgning om erstatning;
 • kreditaftalen;
 • efter betaling af, eller et uddrag fra kontoen;
 • betalingsplan;
 • et certifikat fra kreditinstituttet faktisk er betalt på en procentdel.

Dette sæt dokumenter, der skal sendes til afgiften på en bolig.

fælles ejendom

Hvis lejligheden blev erhvervet af flere ejere indtil udgangen af 2013, hvor den første indsendelse erklæring udsendt en erklæring om fordelingen af fradraget blandt alle ejere. Det samme forhold fordeles kompensation af hovedstol og renter. For transaktioner, der gennemføres efter 2014, er dette udsagn opdateres årligt.

andel i ejendom

Gør skattefradrag på realkreditlån starter med det år, hvor resten af kompensationen vil blive modtaget på hovedstolen. Tidligere beslaglagt af sagen er meningsløs. I tilfælde af fractional ownership ejendom fradrag fordeles i samme forhold som angivet i certifikatet ejerskab.

Hvordan man får en tilbagebetaling af skattefradraget på realkreditlån?

Betaling procent beregnes ud fra de faktiske beløb betalt. Derfor må vi tage certifikatet til banken hvert år, som er malet i ordningen for tilbagebetaling af gæld. Baseret på dette, er den erklæring, 3-PIT.

Kompensationen

For genstande, der er erhvervet ved udgangen af 2013, kan fradraget blive udstedt for det fulde beløb af udgifter. På transaktioner indgået i 2014, underlagt forskellige regler. Hvis betalingen af renteudgifter for hele kontraktperioden ikke overstiger 3 millioner rubler., Får derefter et skattefradrag på realkreditlån kan være for det fulde beløb. Ellers kompenseret kun fastsat 300 tusind. Gnid. Hvis lånet overstiger værdien af lejligheden, så en tilbagebetaling vil blive beregnet på grundlag af procent af omkostningerne til køb i den samlede mængde af kontrakten. Følgelig det maksimale beløb 260 tusind. Gnid. når det er at købe en ejendom for deres penge, og når du laver et realkreditlån - 786 700 rubler.

Lommeregner skattefradrag for realkreditlån

 • Omkostningerne ved lejligheder - 1,7 millioner rubler. fradrag beløb:. 1,7 x 0,13 = 221 tusind gnide. (Kun kroppen af lånet).
 • Omkostningerne af lejligheder - 4 millioner rubler. Mængden af den grundlæggende kompensation: 2 x 0,13 = 260 tusind rubler ..

De resterende 200 tusind. Rub. ikke omfattet af fradrag. Beregningen tager kun det beløb, der bruges på køb af en lejlighed. Det resulterende tal er delt mellem dolevikami i et specifikt forhold. Hvis transaktionen udføres samtidigt (køb og salg af nye lejlighed gamle), kan pengene bruges til betaling af personlig indkomstskat ved salg af ejendom.

Hvem kan modtage kompensation

Skattefradrag for pant militær - er en indkomstskat restitution. Derfor kan kompensationen fås kun russiske borgere, der modtager officielle indkomst og afbetale sin personlige indkomstskat på 13%. Det samme gælder for udlændinge, der er mindst 6 på hinanden følgende måneder om året arbejder på det område af Den Russiske Føderation. Hvis ejendommen er registreret et mindreårigt barn, kan forældrene få et fradrag. Pensionister, der har en indtægtskilde i mængden af 5534 rubler. / Måned. (Ekskl ydelser), kan også søge om clearance kompensation. Kvinder, der er på barselsorlov, kan få pengene efter vende tilbage til arbejdet. Hvis boligen er købt tidligere, kan de dokumenter udstedes separat på indkomst før og efter ferien. Hvis dette års løn er ikke nok til at få fradraget, vil pengene ikke forsvinder. De har simpelthen fremførsel til den næste kalender periode. Denne situation opstår ofte hos mennesker, der er officielt modtager kun mindstelønnen, og det resterende beløb - i en kuvert. Der er endda situationer, hvor pantet er faktisk betalte og betalingen ikke formaliserede som en minimumsindkomst. Sådan får fradrag?

Den første mulighed - at henvende sig til skat

Fra den 1. januar til 30. april periode efter ophobning beløb i stedet for permanent opholdstilladelse, skal indsende følgende dokumenter:

 • pas (opholdstilladelse);
 • vende tilbage;
 • attest fra arbejdsgiver 2-PIT;
 • kontooplysninger;
 • INN;
 • køb og salg aftale.

Alle papirer indsendes i original og bekræftede kopier. On-site skriftlig ansøgning om fradrag. Dokumenter revideret inden for 3 måneder. I sjældne tilfælde kan skat forårsage en person til at afklare spørgsmål eller yderligere oplysninger. Hvis det godkendes i 30 dage ved den angivne konto kommer ind lagt fradrag beløb. Første lån betaling emne krop, og derefter interesse. Men til gengæld bedre af den første periode indikerer både mængden, derefter til medarbejderne i skat ikke rejser spørgsmål.

Statutten for begrænsninger på de dokumenter, som der ikke er sådan. Selv hvis lejligheden blev købt for fem år siden, kan pengene fås fra den akkumulerede indtægt i den mellemliggende periode ved at indsende en foreløbig erklæring. Hvis der er udstedt pant i udenlandsk valuta, vil betalingen stadig skal betales i rubler til kursen på Centralbank på dagen for betalingen.

Skatten kan nægte at modtage betaling, hvis:

 • Ejendommen er erhvervet i navnet på den ansatte af arbejdsgiveren penge;
 • en del af udgifterne blev betalt ved hjælp af programmet "Unge familie", den militære pant, barsel kapital; i dette tilfælde kan et fradrag kun udstedes for den mængde af deres egne penge;
 • transaktionen parter - Nærtstående parter: børn; forældre, børnebørn, ægtefæller;
 • ikke givet alle de dokumenter.

Den anden mulighed - på arbejdspladsen

Skattefradraget for at købe en lejlighed er registreret som den manglende betaling personlig indkomstskat af lønnen. For at bruge denne ordning, du har brug for at få hjælp fra en inspektion af retten til ydelser og give sin arbejdsgiver med sådanne dokumenter:

 • registreringsbevis ejerskab;
 • aftalen af transaktionen;
 • en ansøgning om erstatning;
 • modtagelse af modtagelsen af kontanter af sælger.

Disse dokumenter sendes til arbejdsgiveren gang hver 12 måneder for kompensation. Hvis en person har ændret sig flere job, så det nye sted for fradrag kun kan udstedes fra den næste kalenderår.

eksempel

I 2014, en person købt en lejlighed værd 7 millioner rubler., Heraf 3 millioner rubler. De blev betalt af et lån udstedt i 13 år. Påløbne renter - 1,5 millioner rubler. Indkomst af fysiske personer for den samme periode beløb sig til 900 tusind. Rubler.

krop af lånet overstiger det maksimale beløb, som fradraget kan foretages. Derfor, som beregnet af de 2 millioner rubler. Mængden af kompensation vil være:

2000 x 13,% = 260 tusind rubler - til kredit af kroppen .;
1500 x 13% = 195 tusind. Rub. - med interesse.

Den tilbageholdte skats beløb: 900 x 13% = 117 tusind rubler ..

Mængden af den personlige indkomstskat betales løn i løbet af året, ikke omfattet af fradraget. Derfor, i 2015, vil personen modtage 117 tusind. I form af kompensation. En rest (143 tusind. Gnid.) Overføres til næste periode.

Fradragsretten for renter på realkreditlån i mængden af 195 tusind. Gnid. kan bruges i 13 år, det vil sige under hele låneperioden. Denne kompensation er fastsat i det omfang den faktiske betaling af provision til banken. Derfor er det nødvendigt at tage en pakke af dokumenter hvert år, herunder et certifikat, som er malet præcis hvordan til at tilbagebetale gælden, og overføre dem til skattemyndighederne. Dette eksempel er for tilfælde af en enkelt ejerboliger. Hvis flere ejere eller besidder kapitalinteresser, kompensation tildeles hver af ejerne i en vis andel. Bestemmelserne i det overførte beløb til den bankkonto, og så de penge går til at betale gælden på lånet. På deres hænder ikke kan give. Betalings dokumenter skal udstedes til den person, der forbereder fradraget.

den nederste

Ejendom fradrag giver russerne til at opveje en del af pant omkostninger. Det maksimale erstatningsbeløb var 786,7 tusind. Gnid. Men disse penge ikke er betalt på hænderne. De ankommer i din bankkonto og bruges til at betale den resterende gæld.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.