FinanserPant

Er det muligt i Rusland til at tage et realkreditlån uden en udbetaling

Pant i Rusland er forbundet med en levetid bondage, grunden til det er den høje pris på boliger i forhold til den gennemsnitlige indkomst, og høje renter (10% og derover). Som et resultat, er betalingsplanen for den gennemsnitlige familie strakt næsten til pensionen. Den gennemsnitlige løbetid på realkreditlån - 17 år. I løbet af denne tid, er låntager betaler to-tre gange prisen af lejligheden.

På trods af sin "ublu" sats realkreditlån i vores land og efterspørgsel er berettiget. Dilemmaet af "husleje eller prioritetslån" vises fordelagtig pant, fordi de månedlige betalinger sendes til at købe deres eget hjem, i stedet for at forsvinde ind i de faste omkostninger.

Ofte låntageren har problemer med en udbetaling, men snarere en mangel på samme. Hvad hvis den første betaling for et realkreditlån, du har ikke akkumuleret, og leje en lejlighed ikke længere ønsker? Ja, og hvordan man kan spare, hvis lejligheden leje "æder" en imponerende del af provenuet!? Få et realkreditlån uden en udbetaling ofte synes den eneste løsning på boligproblemet for mange låntagere, men gør det virkelig? Hvad er de særlige forhold og faldgruber ved et sådant lån?

En vigtig pointe - at tage et realkreditlån uden udbetaling er kun mulig i det sekundære fast ejendom, som boliglån i primærsektoren er forbundet med store risici (dobbelt salg, langsigtede byggeri, etc.). Hvis du føjer til disse risici og sandsynligheden for misligholdelse af langfristet lån udstedt uden en udbetaling, er bankens risici forstørret. Naturligvis, i sådanne forhold, kredit organisation er ikke klar, og vil ikke fungere.

Boliglån med nul ned betaling er kun egnet til dem, der har en stabil og høj løn, fordi de månedlige betalinger vil være høj. Alder er også vigtigt: det er nødvendigt, at lånet blev lukket indtil pensionsalderen for låntager og dens garanter.

Som med rette overveje banker, realkreditlån uden udbetaling - en risikabel forretning, så renten vil være højere end på et realkreditlån med et forskud.

Også huske på, at når du laver et løfte om boliger få brug for en taksator og forsikring af ejendommen.

Der er to muligheder for at få et realkreditlån uden en udbetaling. Den første mulighed - at arrangere i en bank forbrugslån til udbetalingen og pant selv. Indtægten skal gøre det muligt for to til at tilbagebetale lånet, derfor denne mulighed er velegnet til låntagere med høj købekraft. I henhold til kravene i banker på tilbagebetaling af en pant bør ikke gå mere end 30% af netto månedlige indkomst for låntageren. Nettoindtægt - alt dokumenteret indkomst (løn, pension, dagpenge mv) mindre passiver (lån, underholdsbidrag).

Den anden mulighed - at udstede et løfte en anden eksisterende boliger. Derfor er det nødvendigt at tage hensyn til, at banken vil give kredit for et beløb, der ikke overstiger 90% af købsprisen, hvorved risikoen for sit tab i faldet i ejendomspriserne. Nogle banker tilbyder endda som et acontobeløb lå flad luk mennesker (såsom forældre) af låntager. Denne retning af realkreditudlånet i høj efterspørgsel, som forældre forsøger at hjælpe deres voksne børn, men den efterløn og pensionsalderen ikke giver dem mulighed for at udstede langfristet lån. Making lovet en anden lejlighed, er du nødt til at forstå, at i tilfælde af ungdomskriminalitet på realkreditlån du sat under fare for hjemløshed af deres kære og selv taber skattede kvadratmeter. Derfor er det vigtigt at nøgternt vurdere deres evner, at have tillid til deres evne til at betale, i det lange sigt og vækst af din indkomst (løn).

Så tag et realkreditlån uden en udbetaling kan en ung raske mennesker med en høj officielle løn, med positiv kredit historie, der ønsker at købe bolig på det sekundære marked, og ideelt set - der en fri væske fast ejendom (eller en tredjepart) for den anden pant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.