ModeTøj

Sådan vælger du den kinesiske slid? Hvad skal du være opmærksom på?

Mange udviklet en stabil stereotyp, at alle produkter er produceret i Kina, absolut det har en dårlig kvalitet. Men denne opfattelse ikke længere er relevant. Selvfølgelig, hvis du køber ting lavet i ulovlige "kælder" betingelser, ingen garanti kan ikke være. Dette gælder også for sådanne varer som kinesiske jakker. Hvis vi betragter tøj, der er syet i store fabrikker med streng kontrol med alle led i produktionen, kan vi regne med fremragende kvalitetsprodukter. Vi skal bare intelligent nærme valget.

Hvad er jakken?

Ned jakke - en varm jakke fyldt med dun eller syntetisk materiale. Wear kinesiske jakker kan være om vinteren og i offseason. Den moderne marked byder på et stort antal varianter af sådanne frakker til al slags vejr.

Hvordan til at vurdere kvaliteten af dynejakker?

For at teste, hvor godt syet jakke, tag din favorit model i hånden. Kinesiske fabrik jakke må nødvendigvis have en etiket, der vil angive sammensætningen af fyldstof og stoffet. Hvis etiketten er ordet «ned», betyder det, at som fyldstof anvendt naturlig ned.

Oftest producenter bruger edderfugl, gås, svane og ænder ned. Filler bestående af fnug på 100%, er meget dyre, så kineserne bære denne form for sjældne. Hvis du ser indskriften på etiketten «bomuld», hvilket betyder, at du holder i dine hænder jakken.

Kontroller omhyggeligt sømmene på ærmerne og albuen. Kinesiske fabrik jakke syet meget omhyggeligt, kan det ikke findes spredte sømme og ujævne linjer.

God syet produkt af høj kvalitet fiber, men fra det øvre lag stof er ikke-synlige fremspringende fjer og ned. Foret er lavet af silke eller nylon. Vær sikker på at være opmærksom på den hardware - det skal være fastgjort forsvarligt og ser ikke lurvet.

Samtidig med at de grundlæggende regler for pleje og slides ned jakker med naturlige fjer levetid på 20 år. Vinter jakker kinesisk syntetisk fnug vil vare op til fem sæsoner. De er kendetegnet ved hypoallergenicity og fugtresistens. Hertil kommer, de adskiller sig i den lave pris.

Hvordan vælger en model?

Der er mange forskellige modeller af kvinders dynejakker. Ned jakke er ikke kun praktisk og bekvemt, det aldrig går af mode. I betragtning af kinesiske jakker, vælge en passende indstilling meget vanskelig. Konventionelt alle modeller dynejakker er opdelt i kort og lang. Beskåret jakker er bekvemt for dem, der fører en aktiv livsstil, kører en bil eller en masse rundt omkring i byen. Meget ofte, disse modeller valgt af unge piger, så som en kort jakke perfekt med indsnævret jeans og leggings så populære.

Lang version er velegnet til dem, der bære kjoler og nederdele, og sko med høje hæle. I dette tilfælde er den lange dunjakke bliver analog efteråret pels, der giver sin ejer et elegant og sofistikeret look. Nogle gange kan du finde og usædvanlige jakker transformere. Det er en lang jakke, der har en lynlås i taljen eller hofter. Svirp med håndleddet aflange pels bliver til en elegant kort jakke.

vægt ned jakker

Ved at købe en jakke, skal du være opmærksom på sådan et vigtigt kriterium som vægten af jakken. Hvis modellen kvalitet, må dens samlede vægt ikke overstige 1000 g, selv om det er den længste model. Hvis jakken er tung, bør du tænke to gange, før de køber det. Chancerne er, en masse vægt er et tegn på dårlig kvalitet fyldstof, og produktet vil vare længe.

At vælge en jakke til barnet

På hvor godt vintertøj er blevet valgt, det afhænger af sundhed og komfort for barnet. Kinesiske børns jakker er meget populære, fordi prisen er meget demokratisk, men kvaliteten er stort set ikke anderledes fra dyre canadiske modeller. Desuden vælger børns dunjakke, ingen grund til at bekymre sig om, hvorvidt det vil være nok for et par sæsoner, fordi børn vokser meget hurtigt, og det næste år, vil sandsynligvis nødt til at købe et nyt produkt.

For blød og varm vinterjakke til børn kan købes med fyldstof, som består af 50% dun og 50% - af pennen. Strengere klimatiske forhold er nødvendige for at vælge et fyldstof, hvor forholdet er ca. 70 til 30 eller endog 90 til 10.

Vær sikker på at læse alle de oplysninger på etiketten. Meget godt, hvis produktet er vedlagt pjece, i hvilke regler til pleje og rengøring af dynejakker er beskrevet i detaljer.

For børnemodeller er det meget vigtigt, at på ærmerne og i bunden af jakken var at stramme strikkede manchetter, som ikke vil tillade kulden gennemtrænge det øverste lag af tøj.

Når det er mest fordelagtigt at købe ned jakker?

De dyreste kinesiske kvinders dynejakker er i efteråret. Allerede siden august, er sælgere importeret fra forretninger nye modeller, priserne er som regel ganske høj. Men tættere på det nye år, begynder prisen på vintertøj til hurtigt falde. Dette er forståeligt, fordi sælgeren er interesseret i at sælge alle varer købt, så det ligger ikke rundt på lageret.

De mest billige dynejakker er i februar og april, når de passerer de vinter clearance salg poster. På dette tidspunkt, kan du købe en stilfuld model er to gange billigere end det var værd i efteråret. Men udskyde købet indtil foråret, du kan blive konfronteret med problemet med valg: normalt på dette tidspunkt mest kører størrelser (44-48) allerede har udsolgt. Om sommeren, butiksvinduerne er næsten umuligt at se om vinteren ned jakker, da de rengøres før begyndelsen af koldt vejr. Derfor køber bedre være bekymret på forhånd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.