ModeTøj

5 hemmeligheder, takket være hvilken nogen vil se attraktive ud

At skabe et stilfuldt billede kan være svært, men meget lettere end det ser ud til. Glem alt for ekstravagante detaljer - rippet jeans, kæder og sorte negle. For nogle mænd virker dette, men absolut ikke for alle. Du vil ikke vise at du har forsøgt for hårdt. Det er vigtigt at huske at stilens hemmelighed er et veludstyret klædeskab, hvor der findes flere succesfulde nøgleelementer og gode grundlæggende ting.

Minimalisme i tilbehør

Husk at attraktionen ligger i mindste detaljer. Tilføj ikke for mange tilbehør, brug ikke for prangende ting. Vælg ikke mere end to dele og hold dig til minimalisme. For eksempel tænker mange mænd ikke på smykker rundt om halsen. I mellemtiden ser disse tilbehør godt ud og passer godt sammen med T-shirts med V-hals eller en ubøjet skjorte. Du kan også vælge en kombination af en simpel mændsølv eller sort ring med armbånd eller ur. Glem ikke de klassiske solbriller, du kan bære hele året rundt.

Hårpleje

Beard kan gøre dit billede usædvanligt og stilfuldt, men kun hvis du omhyggeligt tager sig af dit hår. Det samme gælder for frisurer - selv uforsigtige muligheder kræver opmærksomhed og omhu.

Sort farve

Med denne farve kan du ikke begå en fejl, den passer til alle og ser rigtig stilfuldt ud. En sort T-shirt, sort jeans eller en helt sort dragt er en glimrende mulighed for billedet. Sort jakke er godt kombineret med en hvid skjorte og stramme jeans.

Nuværende tendenser

Bestemt vil flere vintage ting ikke skade, men out-of-fashion tøj bør frygtes. Hvis du vil være stilfuld, skal du overvåge de aktuelle tendenser. Hvad der var for lidt for nogle år siden, kan måske ikke være på plads nu. Til inspiration henvises til magasinerne eller til de berømtheder, du vil være som. Du kan nemt spore, hvilke billeder der synes at være relevante i øjeblikket.

sko

Når du vælger sko, skal du også holde dig til sort. Det vil være hensigtsmæssigt i en afslappet fest og på et forretningsmøde. Sort sneakers giver dig mulighed for at skabe et afslappet billede og se godt ud med jeans. Sorte sko passer til både afslappet slid og forretningsstil. Hvis du føler dig selvsikker og ikke tvivler på din stilfølelse, kan du prøve at vælge sko og andre farver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.