ModeTøj

Termisk undertøj anmeldelser, myter, virkelighed

Afslutning sommer, flyve sidste dage af den gyldne efterår, og med november fugtig og neuyutnostyu kryber ind i vores krop stærk følelse koldt. Uanset hvor meget vi forsøgte at odozhek ikke stramme, ligner kål sommerfugl passerer. Kun i stand Termisk at rette op på situationen og ikke tillade os at fryse helt.

Termisk undertøj anmeldelser er varieret. For at forstå deres retfærdighed, for at forstå, hvad der er forskellig fra den konventionelle termiske undertøj.

showmanship

  • Som du ved, er den kolde ikke gemme det tøj selv - kroppen ikke er på bekostning af underafkølet lag af varm luft, der er skabt mellem produktet materiale og den menneskelige krop. Undertøj kropstemperatur forbliver konstant takket være den specielle vævning garn i stoffet ikke hindrer luftcirkulation. "Breathing" stof, vejrtrækning organ, kommer luften ikke tillade varme til at fordampe. Mennesket er i en behagelig temperatur, termisk positive tilbagemeldinger bekræfter i denne henseende.
  • Thermo udfører en anden funktion - fjerner fugt fra huden og redder fra vind.
  • Thermo er en anden grad isolerede, afhængigt af det generelle klima og specifikke vejrforhold. Nogle kits er egnet til en let frost og en tur i vinteren park, mens andre er ikke bange for at arbejde i de barske forhold i Arktis. Dette bør overvejes, når det undertøj er købt til at indstille intet er ikke lyver derefter til forbinding hylde. Og hvis nogen undertøj anmeldelser opfostrede misbrug, er det nødvendigt først at undersøge, om han ikke tog fejl i sin nye ting køber og kontrolleres, om temperaturen mærket.
  • En anden "detalje" - høj kvalitet termisk undertøj stof bør gennemvædet med en speciel antibakteriel forbindelse. Når en person sveder, undertøj absorberer sved som en svamp, og dermed lugten af sved. Over tid, lugten bliver så stærk, at vasketøjet har at gøre med næsten hver dag. Det menes, at mænd sveder mere skarp, og termoundertøj mandlige begynder snart at "ånde". Men kvinder og ikke undgå samme skæbne.
  • Folk med særligt følsom hud er bedre at vælge sæt med indikationen "hypoallergen". Efter Thermal enhver type omfatter en lille iblanding af syntetiske. Selvfølgelig, at en sådan struktur ikke irriterer huden og forårsage allergi.

"Naturproduct" eller syntetiske - at vælge imellem?

Naturlig termoundertøj positive tilbagemeldinger får mere end syntetisk, men det er ikke altid sandt. Hvilket er bedre - det afhænger af destinationen. Isfiskeri, slentretur gennem de sneklædte skoven eller byparken er mere bekvemt at gøre vasketøjet lavet af uld, bomuld, dvs. fra en naturlig base. Efter alt, din opgave - at holde varmen, og med den de "naturlige produkter" til højre på 100, ingen frost er ikke forfærdeligt at være. Men hvis du er planlagt fysiske aktiviteter såsom skiløb, skøjteløb uddannelse - med den obligatoriske sved - mere bekvemt at klæde sig i termosintetiku: det absorberer fugt, men hun bliver ikke klæg. Stof, som om at frigive fugt til ydersiden, vil huden forbliver tør og vil ikke blive frysende krop.

Forbruger godt at vide, at der er et termisk og kombineret type universel. Det gjorde det fra en to-lags fundament. Den første - fra naturlige stoffer, stramme til kroppen og sikkert holder på varmen. En anden - et syntetisk beskyttelse mod fugt. Sandt nok, udtrykket af denne type undertøj slidt er begrænset til tre til otte timer: den udløber første lag begynder at suge sved, mand peremerzaet, hvilket fører til alle mulige forkølelse.

Kvinder og mænd

Mænds termisk undertøj - det er bukser og batch filtypen "tyk i kulden", sweatpants og sweatshirt "gennemsnit pr dag" t-shirts og shorts-shorts "lys, vand omdirigering," samt de kombinerede typen sokker.

Kvinders undertøj er til daglig brug og til sport (mænd - også!), For det kolde vejr og tværtimod, at bære i den varme årstid. Denne tætsiddende strømpebukser, trøjer, strik skjorter og kostumer, og meget mere.

"Praktisk, bekvem, komfortabel!" - det er mottoet for fremstillingsvirksomheder af de konkrete produkter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.