ComputereProgrammering

Hvad er et programmeringssystem

Ved at programmere systemet til at forstå hele komplekset, eller systemsoftware er beregnet til at udvikle og debugging nye programmer. Oprettelse af det endelige produkt i disse systemer udføres ved hjælp af nogle af de programmeringssprog. Sådanne komplekser er meget nemmere at arbejde på programmerne, hvilket gør professionelle arbejde mere intuitiv og produktiv.

Hvad programmering

Ved at programmere til at forstå design, udvikling, skrivning og debugging nye programmer. Under programmet forstår kommandoen sekvens, efter som ved hjælp af computer-teknologi opnået visse resultater. Nu selv skoledrenge ved, at computere og andet IT-udstyr til at reagere på kommandoer, der er givet i en speciel maskine sprog. Alle signaler er krypteret med en binær kode , der består af et sæt af nuller og ettaller. Selvfølgelig ville eksperterne være vanskeligt at gennemføre arbejdsprogrammerne, ved hjælp af et så komplekst og omfangsrigt type post. Derfor blevet udtænkt særlige programmeringssprog, som indeholder et veldefineret sæt af kommandoer.

programmeringssprog

Kommandoer skrevet i programmeringssprog konverteres til maskine kode (nuller og ettaller sprog) ved hjælp af specielle programmer - oversættere. De samme oversættere inkorporerer programmeringssystem. En sådan sprog blev opfundet i overflod. Hver af dem har sine fordele og ulemper. Således er sproget i C (C ++) ofte bruger systemet programmører. Til udvikling af internet-applikationer bruger html eller php.

Det er en del af komplekset, kaldet programmeringssystemet

Ved at programmere systemet til at forstå hele komplekset af programmer til at lette arbejdet for en specialist. I dette tilfælde er programmeringssprog og systemer tæt forbundet. Strukturen af et sådant system er nødvendig for at indbefatte følgende komponenter:

- program-oversætter (tolk, compiler);

- særlig editor til at indtaste og redigere tekst af programmet;

- udviklingsmiljøet;

- standardfunktioner og procedurer indbyggede biblioteker;

- en softwarepakke til debugging applikationer;

- certifikat.

Moderne programmeringssystem nødvendigvis et visuelt miljø, der fremmer udviklingen processen. De tilbyder en færdighed sæt af standard former, hvori sådanne elementer kan være arrangeret som felter, knapper, kontakter. Du kan oprette dine egne komponenter og gemme dem i filer af biblioteker og ressourcer. Bibliotek funktioner, som er udstyret med enhver programmering systemet, kan i høj grad forenkle udvikling ved hjælp af hele stykker høstet kode. Debugging - en af de mest udfordrende og komplekse stadier i udviklingen af et program, også i de tilfælde, hvor der anvendes programmering system. Indbygget debugger hjælper dig med hurtigt at finde den del af koden, der er blevet ustabil, og foretage ændringer.

Komplekse programmer som Delphi, Visual Si, Turbo Pascal, Visual Basic og andre, der er designet til at hjælpe applikationsudviklere på forskellige niveauer, fra det relativt enkle til det komplekse og systemisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.