SkønhedHår

Keraplastika Hår: beskrivelse af proceduren, producenterne, Effektivitet og anmeldelser

For nylig, mange spa og frisørsaloner begyndte at få den kvindelige halvdel af befolkningen i særlige tjenester rettet mod omsorgen for den dyrebare hår. Og det kaldes hår keraplastika. Efter flere besøg at mestre din frisure vil være smuk, attraktive og sundt udseende. Effekten af forskellige professionel makeup, der tager sigte på at forbedre kvaliteten af håret, kan aldrig sammenlignes med effektiviteten af sådanne procedurer. Da denne tjeneste er innovativ, har vi ikke haft tid til at prøve det, mange kvinder, så det vil ikke være overflødigt at finde ud af, hvad der er hår keraplastika.

Hvad er keraplastika?

Dette er en særlig procedure, der skal genoprette hår struktur, der er taget som et grundlag krøller tilsætningsstoffer hjælp keratin, som hjælper med til aktivt at bekæmpe de første tegn på ældning på dit hoved.

Det bruges ikke kun som et kosmetisk tjeneste, men også som forebyggelse og behandling af alvorligt beskadiget tråde struktur. Ved hjælp af denne fremgangsmåde, kan vi sikre, at trådene vil blive stærkere, lysere, spaltede spidser forsvinde.

Sammenlignet med lignende virkninger på håret af laminering operation, strengene keraplastike forbedrede både i og på overfladen, mens laminering virkning alene kommer overflade, på grund af den beskyttende film coating shag.

Hvorfor bruge hår keraplastika?

Det er trist, men med alderen, hårfarve begynder at falde hurtigere og hurtigere, de bliver for skør og mister deres naturlige glans og farve. Årsagerne til, hvad der sker et par stykker. Først er negative virkninger af eksterne faktorer som sollys, stærk vind og lav temperatur. Den anden faktor er oftest udføre en række kemiske behandlinger med håret, den mest alvorlige skade på strengene opnået under klaringen zavivok, farvning eller termisk eksponering fra hårtørrer og ploek. Alt dette sker hår skørt hår begynder at falde ud, og dette igen, kan føre til en hel eller delvis skaldethed.

Flydende keraplastika hår kan gendanne manke tidligere udseende, gøre det lysere og smukkere, men på bekostning af yderligere strømforsyning proteiner og aminosyrer tråde får deres manglende volumen og hydrering. I processen med udvinding af balancen i keratin, som hjælper fremskynde regenerering af hår væv og helbrede det fra forskellige kemiske og termiske virkninger fra behandlinger og hårtørrer.

Hvordan præcist gør proceduren?

I dagens kosmetiske tilfælde, for at gøre en genopretning af strukturen af håret ved hjælp keratin brug professionelle agenter, hvis vigtigste opgave er at indhylle hele længden af håret keratin struktur, der bevarer de proteinmolekyler inde i håret.

Denne procedure kaldes keraplastika hår Paul Mitchell og "NEXT". Systemet "Paul Mitchell", bortset fra keratin i sin sammensætning er et uddrag af vilde ingefær, hvilket gør dit hår er meget tykkere og blødere. Bortset fra ham, der er en hvid hawaiiansk ingefær, hvis vigtigste opgave er den ekstra fugtighed, der ikke vil tørre dine tråde og bliver skør og tynd. I denne struktur helt fraværende formaldehyd og konserveringsmidler.

Keraplastika hår "NÆSTE"

Denne type keroplastiki berige dem med retinol og tocopherol. I det brede område, de er meget bedre kendt under navnet vitamin A og E. Det er også sammensat af æteriske olier af mandarin, citrongræs, mineraler og aminosyrer. Alle disse elementer tilsammen hjælpe trådene til at vokse sundt og smukt, hjælpe med at genoprette lipid metabolisme, styrke hår pærer, toning og fugtgivende overfladen af huden og i håret.

Keratin selv er i en lille lighed af ampullen, og afslører det umiddelbart forud for proceduren. Det er kun i særlige spa og skønhedssaloner. Omkostningerne er direkte afhængig af længde og tykkelse af strengene. Den gennemsnitlige pris for en sådan manipulation af hår vil koste sin ejer et gennemsnit på omkring ti tusinde.

Hvordan keraplastika "Paul Mitchell"?

Kalibrering sker i tre faser:

 1. Først er der en udrensning shampoo, hvor der ikke sulfater. Dette gøres for at bevare så meget fugt i hud og hår.
 2. Det næste skridt er anvendt på keratin i mængden af en til to ampuller på et tidspunkt med fem til syv minutter. Du skal oprette et varmt miljø, som sættes på håret håndklæde eller plastpose. Skyl med keratin behøver ikke hår.
 3. Gjort en særlig maske for at bevare alle de næringsstoffer i håret struktur, og derefter anvende balsam.

Hvordan man laver hår keraplastika Nexxt?

Sådan keraplastika passerer i tre faser:

 1. Påfør en rensende shampoo fra hår forurening.
 2. Det påføres keratin struktur.
 3. Særlig maske anvendes til den kvalitative sammensætning af absorption og tilbageholdelse af alle næringsstoffer.

Det tager hele proceduren, du har ikke mere end halvanden time.

Hvem skal keraplastika?

 1. De, der forsøger at tage sig af høj kvalitet låse, der har været genstand for kemisk og termisk forædling.
 2. For dem, der ønsker at gendanne den beskadigede struktur.
 3. De, som har til formål at fugtgivende tør og skør låse.
 4. For damer, der ønsker at bevare farven, skinne og mængden af dit hår.
 5. For kvinder, der beskytter deres hår fra miljøet og aldring.

Er der nogen kontraindikationer?

I øjeblikket er der ikke fundet nogen negativ effekt på håret. Alle de elementer, der anvendes i fremgangsmåden, består af naturlige ingredienser, der produceres uafhængigt i kroppen, men deres antal er ikke nok.

Hvordan til at passe dit hår?

Keraplastika hår har en kumulativ effekt, og i et par sessioner du fuldt ud genoprette strukturen i sine tråde. For at opretholde terapeutisk virkning, er det nødvendigt at anvende bezsulfatnye shampoo. De er ikke aggressive og i øvrigt ikke påvirker strukturen af keratin. Brug følgende tip også:

 1. Vask dit hoved ikke krat gang hver tredje dag.
 2. Brug ikke for stramme elastikker, hårnåle eller hår klip.
 3. Hvis du bruger styling, bruge disse forbindelser, der indeholder vandopløselige siliconer.
 4. bør udføres Proceduren mindst en gang om måneden.
 5. Hvis du planlægger at farve dit hår, skal det gøres før keraplastiki. Dette vil hjælpe dit hår så meget som muligt for at opretholde den ønskede farve og skygge, og pleje vil være meget nemmere.

Keraplastika temmelig dyrt procedure, der tilbyder høj kvalitet pleje klipning. Dit hår kan blive til en fantastisk smuk hår, hvis keraplastika hår vil blive brugt af dig. Anmeldelser om denne procedure, med hår i de fleste tilfælde meget positive. Curls er i live, lyse og lydig. Tegn på ældning forsvinder, ophører med at splitte ender.

Hvis dit mål er at bevare sin skønhed og skønheden i dit hår, er denne procedure, der kræves til brug. Husk, at ingen, men du behøver ikke at tage sig af dit helbred og skønhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.