HjemlighedIndretning

Barok stil i det indre af din lejlighed

Barok stil kan ikke kaldes bare, fordi det er en hel epoke i livet af europæere. Den udfolde barokken begyndte i slutningen af det 17. århundrede, og det varede indtil midten af det 18. århundrede. I italiensk udtrykket "barok" betyder artsy, ubeherskede. Denne definition er den bedst beskriver kunsten perioden: maleri, skulptur, arkitektur og design - stort set alle bar ånden i den nye verden.

Barok stil i det indre blev synonymt med storhed, luksus og højtidelighed, så det er kendetegnet ved en særlig farveskema bestående af smaragd, safir og guld farve, der supplerer det lys baggrund.

Barok stil i stuen

Bor, lavet i barokstil, den repræsenterer et stort rum, hvor en enkelt komposition eksisterer dyre møbler, dekoration og raffineret elegant finish. Mange brugte ting er gamle rødder.

For at leve velegnet monumentale søjler, freskomalerier, væg- og loft lister. Væggene er også dekoreret med en overflod af store lange tæpper, vægtæpper og spejle i guldrammer.

Møbler stue barok imponerer med sin pragt: buede ben og jævn bølgende sofaer linje, dyre fløjl polstring, præget læder eller stof med guldtråde, stole med plys bløde sæder og armlæn, store skriveborde og ryddelige sofaborde, mange taburetter og stole, massiv frysere med smedejern ornamenter, reoler og bureauer.

Barokstil indebærer anvendelse af en stor mængde af møbler i det indre, men det er først nødvendigt at gå videre fra den oprindelige størrelse af rummet, så var det ikke som et lager.

Et karakteristisk træk ved barokken - en tapas-sofa med 8 ben i form af konsoller eller stolper. Finishing strejf af stil i stuen er i tilstedeværelse af en stor krystallysekroner, gulvlamper og lampetter, tunge gardiner for vinduerne, vaser, lysekroner og miniature skulpturer.

Barok stil i køkkenet

Køkken barok - det er meget grand og elegant værelse. Regerende der atmosfæren er i stand til at overføre en person i middelalderen slottet eller manor ædle herre. Klassisk barok vanskeligt at genskabe i standard køkkener, da deres størrelse ikke tillader at installere traditionelle tunge møbler. Men det er muligt at udstyre det indre, afgår fra de grundlæggende normer til fordel for rationalitet og funktionalitet.

Især vil køkkenet ser gode eller rene hvide lys headset med udskårne facader. Bordplade derfor skal være lavet af sten, er det også acceptabelt at anvende MDF.

Barok interiør i køkkenet indebærer anvendelse af en indbyggede møbler, som er i stand til sikkert at skjule fra nysgerrige blikke moderne apparater. Dette vil holde særligt tidsånden. Du kan også skjule teknikken med dekorative træpaneler, antikke.

I spisesalen skal placeres et træbord med elegante, buede ben og stole er indrettet med elegante polstring.

At skabe en større effekt på vinduerne skal hænge gardiner i flere lag, købe vægur, stiliseret lysekrone og lamper, porcelæn.

barok stil i soveværelset

Værelses henrettet i barokstil, er en luksus badeværelse, som er domineret materialer såsom træ, silke, satin og marmor. Fokus skal være intelligent, høj seng, lavet af dyre træ, dekoreret med udskæringer og malerier og omhyggeligt lakeret.

Ud over den seng i rummet skal være en garderobe med udsøgte udskæringer på facaderne, et toiletbord med udsøgt spejl, brystet af skuffer. For komfort på gulvet kan du lægge en varm fluffy tæppe, og vinduer og tabeller til at placere friske blomster.

Barok stil i det indre af soveværelset har et relativt lette og naturlige farver. Desuden bør det ikke være samlet, er det ønskeligt at anvende mindst tre nuancer. Det er vigtigt, at indretningen og dekoration nuværende guldbelagte elementer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.