SkønhedHår

Smukke øjenbryn - det er konstant arbejde på dem

Kvinder bruger en masse tid iboende i plejen af hendes udseende, hendes øjenbryn er ikke en undtagelse fra denne regel. Og det kræver ikke bevis på, at de smukke øjenbryn helt kan ændre ansigt ved at gøre det yngre og mere attraktiv.

På øjenbrynene, på samme måde som i håret, har det sin egen måde, som uendeligt varierer til en vis grad. Dette er defineret ved, at kvinder er tilladt øjenbryn næsten enhver form, tykkelse og længde. Men smukke mandlige øjenbryn er en bred lige linje, upåvirket af mode. Størrelsen og formen af alle definerede på samme måde - ved hjælp af konventionelle udlægning af lige linjer gennem de ydre og indre hjørner af øjnene.

For at gøre forførende øjenbryn, du har brug for at vide, hvor du skal begynde, hvad de skal gøre, og hvornår de skal stoppe. Normalt kræver det enten noget ekstra for at rense eller lidt et sted at male på, eller lidt glat. Det afhænger af, hvilken type dine øjenbryn.

Det vil være let at rette alt for tætte og tykke øjenbryn. Det er tilstrækkeligt til sig selv ved hjælp af en pincet eller en pincet til at tilpasse dem til den ønskede form, eller besøge skønhedssalonen. Hår skal trække sig ud i retning af deres vækst. Så du får smukke øjenbryn i færd med at tilpasse sig den formen af ansigtet er nødvendigt at være meget opmærksom. Kvinder med aflange ansigt skal være glat linje, plukkede dem for det øverst. Hvis du har en runde ansigt, jo bedre at hæve øjenbrynene. Når tunge øjenlåg skal være afstanden mellem øjnene og øjenbrynene til at øge, efterlader det kun de øverste hår.

Hvis du ikke er tilfreds med den efter justering for tyk øjenbryn deres form, skal du vente med at gøre hårene voksede tilbage igen, og så gøre det til en flot figur. I betragtning af usikkerheden af succes, er det bedre at finde anvendelse på skønhedssalonen til kosmetiker gjorde du virkelig smukke øjenbryn, som vil understrege den naturlige skønhed af ansigtet.

For den sjældne karakter af eksperterne pande har opfundet et lille trick, du kan bruge til at gøre dem mere udtryksfuld. Hvis hårene er ret sjældne, er det muligt at male på den manglende særlige blyant. Anvendt sidste hånd kortvarigt og uden tryk, derefter de er let bankede øjenbryn pensel eller en almindelig vatpind. Hvis der er for korte øjenbryn af maling på ydersiden, på ydersiden øjenkrog.

Hvis du ikke ønsker at røre op hele tiden, kan du lave en kemisk farve. Eller du kan lave en permanent makeup (tatovering). Smukke tatovering øjenbryn simulerer virkelige hår og holder øjenbrynene meget længere end almindelige malinger. Permanent make-up er nødvendig, og hvis der er små fejl i øjenbrynet området.

Uregerlige hår leverer også en masse problemer, såvel som for sparsom eller tæt. Hvis i løbet af dagen tage usoigneret øjenbryn, skal du omhyggeligt manicure saks til at trimme uregerlige hår, og derefter begå al gelen deponeret på en speciel børste. Og smukke øjenbryn vil behage dig hele dagen. En gang om ugen, for at øge væksten af hår, du har brug for at forkæle dem nærende maske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.