SkønhedHår

Græsk frisure: klassisk charme

I de seneste år mere og mere populære er der klassisk og synes at have glemt stilarter i tøj og frisurer. En af dem var den græske stil. Han er unik, stilfuld, elegant og samtidig ånder frihed og skønhed. Selv den mest almindelig kvinde med hjælp af det du kan blive til en smuk kvinde. En græsk frisurer og alt går meget.

Det skal siges, at den græske tema i frisurer og mode generelt er stigende popularitet. Men intet overraskende i dette. Værdsat ikke kun pynt, boligmontering, men også til frisurer. Græsk frisure til langt hår - det er en rigtig mirakel, der giver mulighed for at vise kvindelighed, skønhed og raffinement af pigen.

Sorter af frisurer i denne antikke stil har et par stykker. Dette frem for alt den mest elementære - hår i en pæn knude. For at gøre en sådan knude, skal du først opdele hår afsked, og derefter indsamle alle de tråde tilbage i en stram bolle. Den næste fase af samlingen er formet kegle, og hele strukturen er fikseret ved hjælp af stifter og smalle bånd. På siderne af frisure skal nøje krøllede låse. Alt hår er klar.
Græsk frisure præsenterede en anden slags - det såkaldte hår heteroseksuelle. For at gøre dette, er håret i samme rækkefølge opsamles i en bolle, og oven på ham til at bære særligt tilfælde lavet af blonder eller gyldne net. Denne frisure ser meget pæn og interessant. Billedet er især iøjnefaldende, når det kombineres med en passende påklædning, dvs gamle tunika og sandaler.

Det skal siges, at den græske frisure ikke er begrænset til disse to typer. Du kan fletning og den såkaldte bue Apollon. Til denne frisure hår bør opdeles i midten og trak sig tilbage, men så håret dækkede hans pande linje. Man skal huske, at en sådan et slag vil ikke for alle, piger med høje kindben og en tung hage, vælge noget andet.

Hvis alle ovenstående er ikke interesseret fashionista, kan du prøve at flette karimbos (stråle går nedenunder, næsten på halsen), halen (det er muligt at væve perler, blomster, og bånd). Ikke mindre populære er "skiver af melon" (hår krøller, og derefter fra panden til nakken er inddelt i stor del af dem er lidt fastgørelse bånd), "lampadion" eller "flames" (alle hår adskilles midtskilt på bagsiden er taget separat streng , fikseret tape eller bånd og krøller i håret, resten af hovedet af hår og også dele krøller, så alle låse sikret ved stifter og samles til et bundt).

Græsk frisure er hensigtsmæssig i alle tilfælde. Det kan være så Proms, fester og receptioner. Denne installation anses ideel til komfort og elegance i øvrigt afviger den ikke fordringsfuldhed. I øvrigt, er dette den perfekte stil af disse skønheder, der er så heldige at være født med krøllet og bølget hår. Græsk klipning med en forbinding (foto kan findes i specialiserede publikationer) kan udføres uafhængigt, for at dette kan noget at gå til frisøren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.