Mad og drikkevarerPasta Idel

Sådan koger pasta?

Så pasta - alle kender fra barndommen skålen, som er i stand til at lave mad selv en første klasses elev. Hvis man ser nøje, Men spørgsmålet er, hvordan man kokken pasta, vil ikke være så nemt, fordi der er mange opskrifter på denne ret, som vi vil diskutere i denne artikel.

Sådan koger pasta sædvanlige?

Lad os starte med det mest simple (hvad hvis nogen ikke ved?) - den mest almindelige pasta (eller glasnudler eller nudler). For at koge dem, du har brug for at koge vand, salt det, og derefter sat tilbage pasta. Vand er taget i et forhold på 2 kopper per 100 gram. pasta. Kog i 20-30 minutter de (nudlerne er mere end 15). Så tager vi en sigte, sætte det over en vask eller gryde og vælte det makaroni. Efter at vandet er drænet, returnere dem til panden (eller umiddelbart lagt ud på plader, som er ladet med nogle sauce eller smør).

Nogle kogt pasta uden at dræne vandet. For at gøre dette, skal du blot hælde det mindre (1 kop 100 gr.). Kog dem i kogende vand, du har brug for 20 minutter og derefter sat på en meget langsom brand, stramt tæt låget og vente, indtil vandet er helt absorberet i pasta (ca. 15-20 min.). Blot sige, at uerfarne kokke sådanne eksperimenter bedre ikke at sætte - kan brænde.

Vi går nu over til at lave mad pasta til mere komplekse opskrifter.

Sådan koger makaroni og ost

At koge makaroni og ost, tage 100 gram. 1 tabel l. revet ost, den samme mængde smør, peber, salt og muskatnød. Kog pasta (du skal sørge for, at de ikke er alt for syde), bliver vandet drænet, så krydre dem med peber, valnødder og servering, drys med ost.

Sådan koger pasta med kød (Khingan)

Til pasta med kød , skal du bruge en lige stor del af pasta og kød (fx 250-250 gr.), Vegetabilsk olie, sukker (1 tsk) løg, laurbærblad, hvidløg (3-4 fed medium), peber og mayonnaise .

Først skal du tilberede kødet (det kan være en hvilken som helst, hvis du kan lide den federe - svinekød eller lam, men du kan kylling eller kalvekød). For at gøre dette, vi fint skåret, salt, peber. På bunden af potten, hæld dråbe (3 mm lag) af en olie, opvarmer det, tilsættes sukker og under konstant omrøring, sætter til en gylden farve. Derefter sætte kødet, at smuldre løg, tilsæt laurbærblad og krydderier efter smag. Vi vil gerne kødet mørt ved svag varme.

Så bland kødet med mere varm pasta og tjene!

Sådan koger makaroni og ost

Dette produkt kan ikke kun tjene hovedretten, men også dessert. Et perfekt eksempel på dette - makaroni og ost. For at forberede dem til at tage en 400 gr. pasta 300 gr. hytteost og smør.

Kogt på den sædvanlige måde, bør de sættes på panden med det smeltede smør og tilsæt den revne ost.

Sådan koger pasta med tequila

Har du nogensinde ske for dig, at du kan tilberede pasta med tequila? Lad os prøve!

Til fremstilling skal du bestanden op på:

- til marinaden: 2 bord. l. tequila, citronskal og saft af to limefrugter, 2 bord. l. chili pulver, den samme mængde sojasovs, 1 bord. l. majsstivelse og omkring 6-8 (til din smag) fed hvidløg.

- Til saucen: peber jalapeno (2 stk.), Sød peber (1 stykke rød og grøn), tre fjerdedele kop tequila, 1 spsk. fløde, halv kop hakkede koriander, 1 bord. l. sesamolie, 1 stk. rødløg (fortrinsvis egnede og konventionelle), 1 kop kylling bouillon knogler og grøntsager.

Vi har også brug et pund af kyllingebryst og, selvfølgelig, den vigtigste ingrediens - et pund pasta (kulør og brede nudler).

For at forberede marinaden nok til at blande alle sine ingredienser. Så fylde dem kyllingebryst og lad det marinere (den mindste tid - en time, men meget dem, hvis du lader timer 6-8).

En stor stegepande varme op sesamolie, tilføje jalapenos, skåret strimler af peberfrugter, løg og yngel, under jævnlig omrøring, 5-10 minutter (ved siden af løgene er ikke brændt!). Så kan du rense det alle pander ud, det også sætte stykker af bryst og steg det i ca. 5 minutter og vende tilbage til de grøntsager, så steger yderligere 2-3 minutter.

Dernæst tager en stor gryde, bland det med et halvt glas tequila bouillon og bring i kog. Når kog - hælde fløde, tequila rest, fjernes fra varmen og, dækket tæt med et låg, holde 15 minutter, derefter igen en smule forvarmet og blandet med grøntsager og kylling.

Ved den tid, kyllingen er klar, skal du koge pastaen. Bland pastaen med kyllingen, tilsæt koriander. Fadet er klar!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.