Nyheder og SamfundKultur

Etniske samfund

Til fremgangsmåden af den menneskelige udvikling er karakteriseret ved et mønster. Det kommer til udtryk i folks ønske om at danne et fællesskab. Forskere adskille deres forskellige former. Så der er professionel, gruppe, territoriale, etnisk-social, etniske samfund. De sidste to arter studerede entopolitologiey.

Ensartethed i bred forstand er et sæt af mennesker, der er kombineret stabile relationer og sociale sammenhænge. Dette sæt er udstyret med visse karakteristika, der giver det identitet.

Etniske samfund, i modsætning til den anden, danner bevidst, historisk skabte, uanset vilje og bevidsthed af mennesker. Disse opstår ved kombinationen af sociale behov udvikling og produktion. Etniske samfund have forskellige former - fra de primitive folk strømmer til de moderne nationer. I hver af disse former afspejler udviklingsniveau og arten af den samfundsmæssige produktion, produktivkræfterne, og især de relationer og typer af relationer i samfundet. Etniske samfund i deres rammer, sammen med alle de vitale processer er en meget selvforsynende lukket system. Sammenlignet med andre typer af sociale strukturer, er sådanne systemer anses for at være global.

Hvert samfund er en slags "produkt" af samspillet mellem sociale relationer i den specifikke historiske rammer. I overensstemmelse med en ændring i levevilkårene ændrer form og indhold af systemet. Med udviklingen af civilisation bemærkede komplikation af generalitet, dannelsen af den indre struktur. Med hver efterfølgende systemet passerer de tidligere grænser.

I etnologi samfund er normalt betragtes som en ethnos. Fremgangsmåden til dannelse af den etniske gruppe kaldes "ethnogenesis". Ved at forstå beskaffenheden af dannelsen af systemet, er der flere tilgange. I Rusland var der en lang periode, og blev brugt som et alment accepteret begreb, at de mennesker (etnisk gruppe) er først og fremmest et socialt fænomen, og i henhold til loven, hvorefter samfundet udvikler sig. Anerkendelse af folkeslag (sammen med de andre store sociale grupper) befolkning i landet gør det muligt at udvide til dem nogle legitime, stabile egenskaber og kvaliteter af en stor sociale foreninger.

Disse karakteristika, navnlig omfatte:

  1. Uddannelse offentlig interesse gruppe, der er dannet solidariteten i systemet.
  2. Mulighed for at socio-demografisk selv-reproduktion. Denne evne er på grund af tilstedeværelsen af biosocial mekanismer, der påvirker den historiske udvikling af store sociale strukturer.
  3. Intern heterogenitet. De store sociale foreninger uundgåelige adskillelse i lag.
  4. Inden for hver struktur i en eller anden grad er dannet, og forbruget af materiale, åndelige, faglige, kommercielle-forsørgere og andre værdier.
  5. Bevidsthed om mennesker, der tilhører en enkelt social gruppe at tilhøre hende og hendes virkelighed.
  6. Selvstyrende og kontrol. For store sociale formationer kendetegnet ved selvorganisering struktur. Dette sikres ved tilstedeværelsen i koncernens oplysninger gearstang, udvikling og implementering af målene.

Det skal bemærkes, det tætte forhold begreberne "etnicitet" og "kultur". Samtidig stor betydning i dannelsen af åndelige værdier er selvbevidsthed. Det fungerer som en funktion af enhver social struktur. Man må heller ikke glemme forholdet mellem begreberne "sprog" og "etnisk gruppe". Alle disse funktioner er dannet i overensstemmelse med de omgivende forhold og tilsammen gør det muligt at skelne den ene fra den anden social gruppe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.