Nyheder og SamfundKultur

Usædvanlige mennesker i verden. De mest usædvanlige mennesker

Lad os se det i øjnene alle - særligt. Men det mest usædvanlige mennesker, med lyse talenter rig på områder som sang, dans eller maleri, stående ud fra mængden med sin usædvanlige opførsel, påklædning eller tale, og forlade dette liv, ikke at vinde berømmelse. Kun få får æren.

Filmproducenter gerne lave film om usædvanlige mennesker, det mærkværdige af der er forbundet med absurde situationer i livet, historiske begivenheder, eller endda med genetiske sygdomme.

Så fortæl hvad usædvanlige mennesker lever på vores planet.

REC Høj: 40 år uden søvn

Der er blandt de mennesker på planeten, dem, der var kendt som ekstraordinære mennesker i verden på grund af deres genetiske sygdomme eller traumer.

64-årige thailandske opkaldt Hai SEC hævder, at de ikke kan sove om natten efter at have lidt feber i 1973. Han tænkte på endeløse får om natten mere end fyrre år, og om eftermiddagen gik på at engagere sig i landbruget. For at fjerne tvivl om hans helbred, sneg han to 50-kg sække med gødning nede ad vejen i en afstand af 4 km på vej hjem. Hans kone hævder, at SEC aldrig havde klaget over søvn før sygdommen og efter feberen selv alkohol ikke hjælpe ham. Den lægeundersøgelse afslørede ikke manden er nogen fysiske eller psykiske sygdomme. Om natten er REC engageret i landbrug og landbrug beskytter mod tyve. Desuden er han skabte to store bassiner til fiskeopdræt, der arbejder på dem om natten.

Sanjay Bheget: tvillingebror i maven

Billeder af de mest usædvanlige mennesker, hvis problemer er forbundet med genetik og alvorlige former for mutationer kan findes i vores artikel.

Fra historier, vi hørte en masse af sådanne mennesker. I middelalderen blev de betragtet som monstre, hekse og hellige fjolser. I dag ved vi, at disse mennesker var blot en del af et bredt spektrum af genetiske ændringer.

Sanjay Bhegeta mave var så opsvulmet, at det syntes, at han var i den niende måned af graviditeten. Han kunne næsten ikke trække vejret. Vi lever i Nagpur Bhegeta hele livet drejet omkring hans enorme mave. Men hans problem er forvandlet til noget forfærdeligt, og endnu mere problematisk i juni 1999. Ifølge hans læge under operationen blev det klart, at det ikke er i tumoren. Bheget lidt fra en af de sjældneste sygdomme i verden: hans mave blev ændret krop tvillingebror årtier parasit i livmoderen af hans "master".

Denne operation måtte udsættes 2-årige Xiao Penuel kineserne i 2013. Drengen dårligt opsvulmet mave, og lægerne at stille diagnosen gjorde ham en x-ray. Barnets forældre var chokerede over resultaterne - i barnets mave levede dvadtsatisantimetrovy tvillingebror! Efter akut kirurgi Xiao Hårtørrer genvundet og begyndte at udvikle sig som et normalt barn.

Dede Kosvara menneskeskabte vorte

De mest usædvanlige mennesker ofte grimme, selvom de ikke kun skylden for dette, men det er ekstremt påvirket af deres deformiteter.

Dede Kosvara Indonesien lider en yderst sjælden sygdom - vortelignende epidermodysplasi, hvor en person har en lang række vækster på hænder, fødder og endda hovedet. Disse vækster er ligesom store vorter og gigantiske blodplader. Hænder og fødder Kosvara mere ligesom skorpe dækket med grene og lemmer er ikke menneskelig. I 2008 blev 95% af vorter med Dede organ fjernet under kirurgi. Og det er hverken mere eller mindre - så meget som 6 kg!

Matayosi Mitsuo: Iisus Hristos i Japan

Nogle usædvanlige mennesker har opnået berømmelse takket være sine særheder. Matayosi Mitsuo - en excentrisk japansk politiker, der er overbevist om, at han er både Gud og Kristus. Han lovede at opfylde det sidste bud, ligesom Kristus, men kun inden for rammerne af den nuværende politiske system og dets love. Som frelser samfundet, mente han, at det første skridt er det vigtigste - hans udnævnelse til premierminister i Japan. I dette tilfælde kan Matayosi Mitsuo konvertere den japanske stat, hvorefter FN er forpligtet til at ære ham vil træde i stedet for generalsekretæren. Så vil Mitsuo-Jesus regere de to verdener på én gang - Kirken og det politiske ... Matayosi Mitsuo fremsat til valg mange gange, men har aldrig vundet.

Lal Bihari: mest død mand i verden

De lever i verden, og sådanne usædvanlige mennesker som sætter berømmelse først efter hans død på grund af det.

Født i Indien i 1961, en landmand Lal Bihari var officielt døde 1976-1994, hvorefter han grundlagde Sammenslutningen af Det Døde i deres hjemland. Bihari måttet beskæftige sig med regeringens bureaukrati i 18 år til at bevise, at han er i live. Det hele startede med sin onkel, som havde bestukket embedsmænd og modtog en dødsattest Bihari, at komme i besiddelse af arven pårørende.

Yoshiro Nakamutsu: fotografier og analyser alle spist i de sidste 34 år

Usædvanlige folk nogle gange opfører sig mærkeligt, det ikke er klart for de fleste. Disse de skiller sig ud blandt resten.

Yoshiro Nakamutsu, født juni 28., 1928 de japanske opfinder påstande, der holder VM for antallet af opfindelser gjort af ham. I løbet af de sidste 34 år, han har fotografier og systematisk analyserer alle fødevarer forbruges af dem. Resultaterne af observationer omhyggeligt registreres i en dagbog. Formålet med opfinder - at leve op til 140 år.

Gregory Pol Maklaren - den mest tatoverede mand i verden

Meget ofte usædvanlige mennesker bliver det på grund af overdreven forfængelighed, ønsket om at være først. Umættelig ønske om at blive berømt provokerer folk med udfordrende adfærd. Englænderen Gregory Pol Maklaren - så det er skandaløst personlighed. Man konstant gør tatoveringer på kroppen. I dag er han den mest tatoverede mand i verden, i fuld, alle 100%! Tatoveringer dækkede hele hans krop, herunder tandkød, øjenlåg, ører og selv de private dele. mester krop malet i alt 136 kunstnere på 4 kontinenter! Gregory levede under aliaset Lucky Diamond Rich. Han er opført i Guinness Book of Records.

Orlando Serrell: liv efter at have slået baseball bold

Usædvanligt i et menneskes liv er i første omgang tilknyttet de tragiske begivenheder, som skete til Orlando.

Kun få mennesker efter at have fået hjerne traumer overleve, og endnu mindre - er begavet. Orlando Serrell - en af dem. Spille baseball i 1979 på skolen, fik han et hårdt slag for baseball på hovedet. Først, unge Orlando følte ingenting og fortsætte kampen. Men i løbet af året begyndte det at pine alvorlige hovedpine, der varede i flere timer. Nogen tid senere, overraskede han sine evner viste sig for nøjagtige kalender beregninger. Uden at tænke, kunne han fortælle, hvordan mange mandage, for eksempel, var i 1980.

Usædvanlige mennesker i verden. Garry Hoy: den sidste "flyvning"

Garry Hoy, arbejdede som anklager, berømt i hele verden, efter at være faldet fra 24. etage af et business center i Toronto i 1993. Han ville bevise, at glasset i midten var lavet af indbrudssikret materiale og med en flyvende start, løb hen til vinduet. Hvad var forbavselse af besøgende, når ulæselig glas bare dukkede op ud af vinduesrammen!

Kurt Gödel: frygten for at blive forgiftet

Kendt østrigsk-amerikanske matematiker og logiker Kurt Gödel var bange for at blive forgiftet, så spiser kun mad tilberedt af hans kone. I 1977 blev hans kone indlagt i seks måneder. Gödel sultet ihjel i begyndelsen af 1978. Hans vægt var 29 og et halvt kg.

Som du kan se, de mest usædvanlige mennesker er ikke altid glad, og mange af dem, uden tvivl, ønsker at være den mest almindelige mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.