ForretningSpørg eksperten

Sådan finder kunderne Viden Worker

Grundlaget for enhver succesfuld virksomhed - udbud og efterspørgsel efter et produkt eller en service. Selvfølgelig, hvor og hvordan man kan finde kunder, det afhænger først og fremmest på banen. For eksempel, hvis en virksomhed - et punkt for hurtig varm mad, så giver det mening at lede efter købere på offentlige steder (banegårde, større skoler, business og kontor centre). For varer i almindelighed, er der hele teorier, der hjælper til at forstå, hvordan man bedst kan vælge placeringen af virksomheden, hvordan at opbygge relationer med samarbejdspartnere, hvordan man organiserer det om åben på hylderne. Tiltrække kunder er afhængig af mange faktorer: sensoren (musik, emballering, dufte), pris, sæsonbestemte og andre.

Lidt anderledes er tilfældet med tjenester. Den grundlæggende regel for dem: tilgængelighed på det rigtige tidspunkt på det rigtige sted til en rimelig pris. Lad os betragte de grundlæggende måder , hvordan man kan finde kunder freelancere og medlemmer af mentale arbejdskraft. Ved første øjekast, for "frie kunstnere" alle synes temmelig enkel. Der er udveksling af freelancing, scripts, artikler, photostocks. Det er muligt at sælge dem på de færdige produkter (tekster, billeder, fotografier, software, skabeloner til hjemmesider og så videre.), For at finde kunder til fremtidige projekter og langsigtet samarbejde, og udforske markedet. Men når man arbejder med det nødvendige samvirke til at overveje nogle nuancer. Det første er der en novice vanskelig. Ved store portaler gratis registrering, men muligheden for umotiveret medlemskab er meget begrænset. Derfor vil investeringerne være forpligtet til at betale for "medlemskab gebyrer." Omkostningerne kan være meget forskellige, men i gennemsnit (tage portaler for oversættere) det handler om $ 100 om året. I dette tilfælde er ordrerne ikke garanteret. For det andet på børserne, der er meget hård pris kamp, stærk dæmpning. Derfor, for at fremme, til produktion portefølje, som en parallel kan betragtes som en lille indkomst portaler. Men du er nødt til at forstå, hvordan man kan finde kunder direkte, opløsningsmiddel og alvorlig.

Mange medlemmer af liberale erhverv ofte ikke når hænderne op for at gøre din online visitkort eller portefølje. Og det er en af de mest win-win måder, hvordan at finde kunder. Naturligvis på det websted, du har brug for at arbejde - for at fremme sin stilling. Men resultatet vil overgå alle forventninger. At have en hjemmeside med høje placeringer, vil du ikke være nervøse for at søge efter modtagerne af dine tjenester. Kunder selv vil finde dig. Det er vigtigt at forstå, hvad de søger, og tilbyde dem den bedste løsning. Det samme kan henføres til de anbefalinger om, hvordan man finder en advokat klienter. Ved den ærværdige, vil autoritativ linje op i køen. Men den unge og en nybegynder, du skal prøve at skabe et navn for sig selv. Tøv ikke med at bede om breve af anbefaling. På området for juridiske tjenesteydelser endnu vigtigere end den anden, er det ord i munden. Det vil sige, hvis du give en god service (om virksomheden registrering, skilsmisse, bodeling eller beskyttelse af retten), skal du sørge for, at du vil anbefale til venner og bekendte. Telefon betroet advokat, samt høj klasse tandlæge er gået fra hånd til hånd.

Der er en anden måde: regelmæssig offentliggørelse af reklamer i aviser eller på opslagstavler. Tænk over, hvor og hvem har brug for dine tjenester. For eksempel, sygepleje i hjemmet, børnepasning, massage terapeut giver mening at tilbyde hvor går til mødre med børn, for eksempel på hospitaler eller i nærheden af dem, i familiens aviser. Men oversætteren næppe så vil kunderne. For det er langt vigtigere end erhvervskunder. Derfor er det nødvendigt at offentliggøre deres annoncer på relevante hjemmesider, specialiserede publikationer, portaler, hvor virksomheder er på udkig efter information, der beskæftiger sig med eksport og import af varer.

Angiv, om prisen i annoncen? Det afhænger også af den person, som tjenesten er rettet. Hvis private, som regel, fattige mennesker, prisen er værd at påpege, især hvis det er konkurrencedygtig. Hvis tjenesten er rettet til virksomheder og erhvervsfolk, hvor dannelsen af omkostningerne afhænger af mange komponenter, er det bedre ikke at gøre det. For lav (ved deres standarder) pris kan skræmme kunder.

At give nogen form for reklame, er det nødvendigt at overveje, hvem der skal være (og hvornår) den potentielle modtager. Fremme af juridisk bistand, for eksempel, være begrundet i forbindelse med erhvervslivet, i løbet af arbejdsdagen, i erhvervslivet publikationer. Men for at fremme et rejsebureau hensigtsmæssigt i underholdningsmedier, rundsending familie. Analyse af konkurrenternes kampagner vil også give dig meget stof til eftertanke og en masse at lære.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.